Een coach opleiding volgen? U zelf verder ontwikkelen als coach?

Voor een volwaardige opleiding tot coach vindt u hier een aantal opleidingsinstituten. De vermelde coach opleidingen zijn altijd geaccrediteerd door onder andere de NOBCO. U kunt hier complete coachings opleidingen volgen, of uw coaching vaardigheden uitbreiden en verdiepen. Ieder coaching opleidingsinstituut heeft zijn eigen specialismen en zo kunt u de coach worden die u wilt zijn.Logo Emotionally Focused Therapy (EFT)


Stad: Amsterdam | geaccrediteerd: ja

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een nieuwe vorm van relatietherapie. Met EFT verbetert de emotionele verbondenheid van partners in een relatie. EFT is een bewezen effectieve behandelmethode; de meeste (echt)paren ervaren na EFT meer verbondenheid in hun relatie.Stad: Den Haag
| geaccrediteerd: ja

Wil je meesterlijk coach zijn? Volg de coach opleiding Meesterlijk Coachen
Veel mensen geloven dat er meer in hen zit dan ze ervaren. En dat klopt. Jij kent ook vast de momenten waarop de kwaliteiten die je nodig hebt als vanzelf tot uiting komen. In zo’n modus klopt het, je voelt je goed en alles lijkt vanzelf te gaan. Als coach zet jij jezelf in om mensen hierin te begeleiden. Met de erkende post HBO opleiding Meesterlijk Coachen krijg je de basis hiervan onder de knie. Na deze coach opleiding kun je aan de slag als zelfstandig coach. Of coaching integreren in jouw dagelijkse werkzaamheden. Leer wat echt werkt en ontwikkel meesterschap in coaching.

Meesterlijk Coachen start 2x per jaar, op vier locaties
Heb je alle onderdelen voldoende afgerond en een positieve beoordeling gekregen? Dan ontvang je een door Stichting Post Hoger Onderwijs Nederland erkend diploma, en ben je gekwalificeerd om je aan te sluiten bij diverse beroepsverenigingen zoals NOBCO, LVSC, ST!R en ICF. 

Neem eens bewust de tijd voor de volgende vraag
Nu, op dit moment lees je over de opleiding tot coach. Hoe wil jij zijn als coach?
Stel je eens voor dat je zo goed kunt worden als je nu voor je ziet… Wat doet dat nu met jou?
Met de post HBO opleiding Meesterlijk Coachen zorgen we samen dat jij daar komt. 
Lees meer en meld je aan voor een gratis introductie workshop: http://deacademie.nu/coach-opleiding/

Stad: Amersfoort | geaccrediteerd: ja

Het Atma Instituut is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor HBO, Post-HBO en Post-WO opleidingen & trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: LifeCoaching (in- en outdoor), Kindercoaching en Lichaamsgerichte Coaching. Atma stimuleert mensen vanuit hun ziel (atma) te leven en een leven te scheppen waarin eigen wensen en passies in harmonie zijn met de natuur.

Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

NCOI biedt u een compleet pakket aan opleidingen en trainingen in het vakgebied van (organisatie)psychologie en coaching. NCOI heeft het grootste aanbod van officiële coachingsopleidingen en trainingen in Nederland. U kunt kiezen uit korte trainingen of basisopleiding, HBO- tot en met een volledige Masteropleiding in Coaching.
Stad: Driebergen | geaccrediteerd: ja

Coachen is een professionele vaardigheid, maar vraagt ook persoonlijke verdieping. Die combinatie zet de koers naar meesterschap. Coachen vraagt verbinding met jezelf, met de ander, reflectie, bewustzijn, oefening, vallen en opstaan. De Baak richt zich op de ontwikkeling van de coach op een manier waarbij je kracht als persoon tot uiting komt.


Stad: Rijswijk | geaccrediteerd: ja

Neethling Brain Instruments® is de grootste reeks Vragenlijsten ter wereld waarmee we de voorkeuren van het brein in kaart kunnen brengen. Dit breinprofiel is geen persoonlijkheidstest, maar maakt inzichtelijk welke breinprocessen u van nature gemakkelijk afgaan. Deze gevalideerde methode is ontwikkeld door Dr. Kobus Neethling.
Deze breinvoorkeuren beïnvloeden hoe u communiceert, werkt, studeert en hoe u met anderen omgaat. Met het inzicht in uw breinvoorkeuren en dat van anderen kunt u beter besluiten nemen op uw werk, in uw privéleven, uw eventuele studie, uw relaties en voor uw persoonlijke groei. Door het invullen van de vragenlijst krijgt u inzicht in uw breinprofiel.Stad: Utrecht | geaccrediteerd: ja

SchoolvoorCoaching is marktleider in coach opleidingen. Kenmerkend is onze praktijkgerichtheid en speelsheid om collectieve leerprocessen te stimuleren. Langzaam als het moet, sneller als het kan. Soepel schakelend tussen zingeving en resultaat, tussen intuïtie en ratio afgestemd op de context.


 Stad: Capelle a/d IJssel | geaccrediteerd: ja

Bij ons kan jij je ontwikkelen tot een professioneel coach en in coachend leidinggeven. Hiervoor bieden wij je onze erkende opleiding tot coach aan. Voor je verdere ontwikkeling als coach (en als mens) hebben we een drietal specialisaties.
Stad: Veldhoven | geaccrediteerd: ja

Als u heel goed wilt leren coachen en uw leiderschap wilt versterken, dan bent u hier op de juiste plek. De Alba-academie is gespecialiseerd in post-HBO coachopleidingen, coaching en leiderschap.

Stad: Nederland | geaccrediteerd: ja

GITP helpt jaarlijks meer dan 15.000 mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun loopbaan. GITP maakt loopbaanontwikkeling mogelijk door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten.
Stad: Utrecht | geaccrediteerd: ja


U heeft de wens uzelf op professionele wijze te ontwikkelen tot coach. Wilt u weten hoe u met succes de effectiviteit van anderen kunt vergroten? Wilt u de verschillende coachingstechnieken en -instrumenten effectief kunnen hanteren en weten hoe u anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is de ICM Coachingsopleiding zeker iets voor u!
Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

Life University organiseert interactieve workshops/trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Stad: Hilversum | geaccrediteerd: ja

Ben je geïnteresseerd in het begeleiden en adviseren van anderen? Merk je in je dagelijks leven dat je een goede gesprekspartner bent voor collega's, familie of vrienden? Vind je het leuk om andere mensen verder te helpen en te begeleiden? Wil je professionele tools in handen krijgen om als professioneel coach aan de gang te kunnen en weten hoe je anderen echt in beweging kunt brengen? Dan is het HBO-programma Coaching echt iets voor jou!
Stad: Nederland | geaccrediteerd: ja

Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk? Wat zijn eigenlijk mijn talenten en hoe zet ik deze optimaal in? In welke functie, rol en werkomgeving kan ik nog meer tot mijn recht komen? Met persoonlijke coaching van Schouten & Nelissen creëert u nieuwe kansen en haalt u het beste uit uzelf.Stad: Nederland | geaccrediteerd: ja


Sinds 1996 bieden wij de mediation opleidingen aan welke door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) (voorheen Nederlands Mediation Instituut – NMI) zijn geaccrediteerd. De kwaliteit van de opleiding is van groot belang, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren mediators of coaches. Wie traint, is ook actief in de praktijk, hierdoor blijft de kennis op peil en de aandacht scherp. Bekijk ook de diverse keurmerken en erkenningen van onze opleidingen.