Coach Markt

Op deze pagina vind je aanbiedingen aan geplaatst door coaches of andere partijen.

Zo kan je hier coachruimtes vinden, specifiek coachmateriaal, maar ook andere zaken die je als coach kan helpen bij het uitoefenen van je praktijk. Mocht je zelf als coach aanbiedingen hebben en deze op deze Coach Markt willen plaatsen, geef dat dan aan ons door


Neethling Brain Instruments (NBI®)

Neethling Brain Instruments (NBI®) is een snelle en eenvoudige methode om in kaart te brengen welke clusters van breinprocessen u van nature gebruikt. Met deze methode ontdekt u uw passie, wat u energie geeft, welke werkzaamheden bij u passen en hoe u effectief en met plezier kunt communiceren en samenwerken. Breinvoorkeuren NBI® is het Nederlandse agentschap van deze wereldwijd toegepaste methode.

NBI® heeft verschillende vragenlijsten die handig zijn voor coaches. Voor algemene coaching en teamcoaching, loopbaanadvies, leiderschapscoaching, ouderschapscoaching en vakkenpakket- en studie-keuze voor leerlingen.

Alleen licentiehouders zijn geautoriseerd om NBI® te gebruiken als onderdeel van hun coaching. De betaalbare licentie-opleiding van 3 dagen (een tweedaagse en een terugkomdag) wordt enkele malen per jaar georganiseerd. De eerstvolgende start met de tweedaagse op 8 en 9 mei 2017.

Als licentiehouder betaalt u geen jaarlijkse vergoeding. NOBCO coaches ontvangen 7 PE-punten als ze de licentie opleiding volgen. Zie www.breinvoorkeuren.nl voor meer informatie en om u aan te melden. Dat kan ook door een email te sturen.

Speciaal aanbod:

Zelfstandige coaches die op de website van Coaching voor Mij staan krijgen een extra korting van € 50,- bovenop de korting voor ZZP-ers (€ 310,-). De totale korting wordt dan dus € 360,-

Als u zich aanmeldt voor de eerstvolgende licentie opleiding (start 8-9 mei) is de extra korting € 100,- De totale korting wordt dan € 410,- Voor coaches die in loondienst zijn geldt alleen de korting van € 50,- en € 100,-

Meer informatieWorkshop 'Hypnose Experience'

Aanbieder: Charles van Hesteren

In deze workshop leert Master Hypnotist Charles van Hesteren je in één dag alles over wat hypnose is en vooral ook wat het niet is. Je gaat ontdekken hoe je hypnose kan toepassen waardoor je jouw leven op een positieve manier gemakkelijker èn vooral leuker maakt!

Je kunt hypnose voor allerlei doeleinden inzetten, bijvoorbeeld:

 • om jezelf een flinke boost te geven;
 • meer daadkracht of zelfvertrouwen te krijgen;
 • meer succes te hebben (op welk gebied dan ook);
 • meer....., vul maar in.

Er is altijd wel een reden om je leven nog aangenamer te willen maken.

Meer informatie

Een ander geluid

Aanbieder: Da Capo Coaching - Angeline Schoor

Muziekmodule bij teamtraining

Waar past deze workshop bij?

Teamtraining en teambuilding zijn veelvoorkomende opdrachten. Met een team een dag aan het werk zijn in een andere omgeving helpt bij het loskomen van de waan van de dag. Met elkaar aandacht geven aan groepsdynamiek legt onderliggende patronen bloot en laat zien welke thema's spelen binnen jullie groep.

Waarom deze module?

Is het thema binnen jullie groep eenmaal blootgelegd, dan ga je ermee aan de slag op een onverwachte manier. Mijn ervaring is dat een thema beter blijft hangen als het op een speelse en interactieve manier benaderd wordt. Een tastbaar bewijs van jullie inspanningen tijdens de teamtraining gaat jullie helpen om het thema in de werksituatie vast te houden. Samengevat: met elkaar een thema verwoorden, in een concrete vorm gieten en opbouwen tot een gezamenlijk eindresultaat. En... er op het werk mee aan de slag gaan...

Wat gaan jullie doen?

Als het thema van het team is vastgesteld, ga ik met jullie aan de slag om dit te verwoorden. Dit doe ik aan de hand van de metafoor van een groep zangers en muzikanten: iedereen bespeelt zijn eigen instrument, heeft zijn eigen stem, maar muziek maak je niet alleen. Dat doe je met zijn allen. Wat de een speelt, heeft gevolgen voor wat de ander doet en ieders individuele partij heeft invloed op het totale muziekstuk. In jullie team is dat net zo.

Ik ga in jullie bijzijn met de harp aan de slag en ‘vertaal’, samen met jullie de tekst naar muziek. Daardoor transformeren we samen dat wat er speelt in het team tot een muziekstuk. Op een speelse manier onderzoek ik samen met jullie welke rol ieder teamlid speelt en hoe dit kan worden ingezet om tot een goede samenwerking te komen.

Afhankelijk van de wensen van het team en de beschikbare tijd heb ik hiervoor twee varianten: teamslogan en teamlied.


Teamslogan
Samen zoeken we naar de kern: de teamslogan. Deze slogan zet ik vervolgens met jullie op muziek. Voor deze werkvorm is ongeveer anderhalf uur nodig.

Programma:

 • Rondje 'wat is muziek voor jou?'

 • Introductie harp, beelden en stereotypen.

 • Structuur en voorwaarden slogan.

 • Team gaat in groepen aan het werk.

 • Uitleg over structuur en bouwstenen muziek.

 • Op muziek zetten.

 • Repeteren.

 • Uitvoeren en opname maken.


Teamlied
Op basis van het thema gaan jullie aan de slag om dit te verwoorden tot een liedtekst. Deze tekst zet ik met jullie input op muziek en ik maak hier een unieke teamcompositie van. Voor deze werkvorm is een dagdeel nodig.

Programma:

 • Rondje 'wat is muziek voor jou?'

 • Introductie harp, beelden en stereotypen.

 • Structuur en voorwaarden liedtekst.

 • Team gaat in groepen aan het werk.

 • Uitleg over structuur en bouwstenen muziek.

 • Op muziek zetten.

 • Repeteren.

 • Uitvoeren en opname maken.

Wat brengt deze module?

Door met elkaar op een speelse en alternatieve manier te werken aan het thema binnen jullie team zijn jullie je als teamleden meer bewust geworden van de impact van de persoon op het functioneren van het team als geheel en herkennen jullie de toegevoegde waarde van de eigen inbreng en die van de andere teamleden. Jullie hebben geleerd dat wat jullie doen en nalaten onlosmakelijk verbonden is met wat er in het team als geheel gebeurt.

Als tastbaar bewijs nemen jullie een op muziek gezette slogan of een lied mee naar het werk. Een muziekstuk dat gedurende deze dag speciaal voor en door het team gemaakt en uitgevoerd wordt. Muziek die gaat over het thema in jullie team.

  Meer informatie


  Van mono-toon naar harmonie

  Aanbieder: Da Capo Coaching - Angeline Schoor

  Muziekmodule bij teamtraining

  Waar past deze module bij?

  Veel organisaties geven hun teams de kans om door middel van een teamtraining stil te staan bij organisatie- en teamdoelen. Zo wordt op een andere manier aandacht besteed aan die doelen maar ook aan het proces binnen de groep. Met een team een dag aan het werk zijn in een andere omgeving helpt bij het loskomen van de waan van de dag en geeft een frisse kijk op de zaken van alledag. Met elkaar bezig zijn om een manier die anders is dan je gewend bent en je net even op een ander been zet, kan daarbij enorm helpen.

  Waarom deze module?

  Organisaties hebben doelen en bestaan uit teams die met eigen teamdoelen aan de organisatiedoelen werken. Soms met en afhankelijk van elkaar, soms schijnbaar afzonderlijk. Door de focus op het teamdoel kan het dan gebeuren dat het organisatiedoel onderbelicht of zelfs bijna vergeten wordt. Hoe zorg je ervoor dat teams het organisatiedoel ervaren als de grote gemene deler van de afzonderlijke teamdoelen? Mijn ervaring is dat een bewuste leerervaring gecree¨erd wordt als deze vraag op een speelse en interactieve manier benaderd wordt. Deze module gaat jullie daarbij helpen.

  Wat gaan jullie doen?

  Met organisatie- en teamdoel als metaforisch uitgangspunt ga ik op een muzikale manier met het team aan de slag. Met muziek als vervoermiddel ervaren jullie hoe verschillende en ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebbende subdoelen zonder al te veel voegwerk, met een beetje souplesse en vooral veel plezier naadloos samengesmeed kunnen worden tot een harmonieus geheel. Een gedeeld doel dat, zonder afbreuk te doen aan de inbreng van de subgroepen, beter is dan de som der delen. Een gezamenlijk resultaat dat klinkt als een klok: van mono-toon naar harmonie.

  Wat brengt deze module?

  Als tastbaar bewijs nemen jullie een opname van jullie prestatie mee naar huis: een muziekstuk dat gedurende deze dag speciaal voor en door het team gemaakt en uitgevoerd wordt.

  Meer informatie


  NooTzakelijke verhalen

  Aanbieder: Da Capo Coaching - Angeline Schoor

  Storytelling op de vleugels van muziek

  Waar past deze workshop bij?

  In veel organisaties is de werkdruk hoog en ligt de nadruk op stroomlijnen van werkprocessen en verbeteren van resultaten. Daarbij wordt nogal eens over het hoofd gezien dat veel dingen in de praktijk best goed gaan. Hier ligt een bron van kennis, energie en inspiratie. Jammer genoeg blijft die in veel gevallen onaangeroerd, omdat individuele succesverhalen onverteld blijven.

  In de waan van de dag komt het er vaak niet van stil te staan bij wat blij maakt, ontroert of inspireert. Dit wordt niet of nauwelijks gedeeld met collega's. In de hectiek van het dagelijkse werk ontbreekt het aan tijd en gelegenheid hier aandacht aan te geven en daar de ander (of jezelf!) eens een compliment voor te geven.

  Waarom deze workshop?

  Kennis overdragen en elkaar inspireren met wat energie geeft is niet alleen een kwestie van tijd maken om je succesverhaal te vertellen. De manier waarop je een verhaal vertelt, maakt het verschil. Een verhaal dat met vreugde en passie wordt verteld, wordt door de luisteraar met aandacht ontvangen. Het is als een lied: je kunt een prachtige songtekst hebben, maar de boodschap ervan wordt door de muziek gedragen.

  Wat gaan jullie doen?

  Door ruimte te geven aan vertellers en het inzetten van muziek als geleider wordt een omgeving gecree¨erd waarin verhalen over succes, slagen, energie, ontroering, humor en trots vanuit passie verteld worden. Op deze manier vinden de verhalen een aandachtig gehoor en wordt kennis niet alleen inhoudelijk, maar ook op een dieper niveau gedeeld. Daarbij ontstaat een ander soort connectie tussen verteller en luisteraar, zoals je die ziet tussen een muzikant en zijn publiek. Storytelling op de vleugels van muziek.

  Wat brengt deze workshop?

  Als tastbaar bewijs nemen jullie een werkblad mee naar huis met handreikingen voor directe toepassing in de dagelijkse praktijk en een stukje zelfreflectie. Een praktisch hulpmiddel om het door je collega vertelde verhaal om te zetten in je eigen succesverhaal.


  Meer informatie


  NooTzakelijke verhalen

  Aanbieder: Da Capo Coaching - Angeline Schoor

  Workshop over kwaliteiten in teams


  Heb je een nieuw team of een team waarin veel wisselingen hebben plaatsgevonden, dan is het lastig om in te schatten welke kwaliteiten je collega's hebben. Maar ook in een team dat al jarenlang draait, kan het gebeuren dat je met elkaar in een vastgeroest patroon zit waardoor je blind bent geworden voor de soms verborgen kwaliteiten van je collega's en van jezelf.

  De workshop ‘Klank van kwaliteiten’ sluit aan bij teams die samen sterk willen zijn en beter gebruik willen maken van elkaars kwaliteiten. Je komt erachter welke kwaliteiten dit team in huis heeft e´n jullie geven hier op speelse en muzikale wijze een gezamenlijke klant aan.

  Wat gaan jullie doen?

  Aan de hand van het Kwaliteitenspel gaan we in op kwaliteiten die je bij jezelf en je collega's ziet. De uitkomsten hiervan verwerken we tot een teamslogan. Vervolgens gaan we in jullie bijzijn met de harp en andere instrumenten aan de slag en ‘vertalen’ we de slogan naar muziek. Daardoor transformeren we met elkaar de som van kwaliteiten in

  jullie team tot een muziekstuk. Op een speelse manier onderzoeken wij samen met jullie welke rol ieder teamlid speelt en hoe dit kan worden ingezet om tot een goede samenwerking te komen. Het programma ziet er als volgt uit.


  Kwaliteiten

  • Introductie, kennismaking met de trainers en een uitleg van kwaliteiten. Wat is het precies en wat kun je er mee?

  • In groepen aan de slag met kwaliteiten. Een basisvraag hierbij: Welke kwaliteit laat jij het meest zien binnen dit team en wat voor effect heeft dat?

  • Plenaire terugkoppeling van de gekozen kwaliteiten. Doel: komen tot een Top 5 van kwaliteiten. Wat heeft dit team in huis?

  Muziek

  • Wat is een slogan?

  • In groepen aan het werk: maak op basis van jullie kwaliteiten een passende slogan voor dit team.

  • Plenaire terugkoppeling en keuze maken: welke slogan hoort bij ons team?

  • Met de hele groep zetten we vervolgens de gekozen slogan op muziek: welke klanken passen bij onze kwaliteiten?

  Wat brengt deze workshop?

  Door met elkaar op een speelse en alternatieve manier aandacht te geven aan de kwaliteiten van je collega's en van jezelf zijn jullie je als teamleden meer bewust geworden van de impact daarvan op het functioneren van het team als geheel en herkennen jullie de toegevoegde waarde. Jullie hebben geleerd dat een optelsom van jullie (soms verborgen) kwaliteiten meer oplevert dan de som der delen. En niet onbelangrijk: tijdens deze workshop maken jullie met elkaar veel plezier.

  Als tastbaar bewijs nemen jullie een op muziek gezette slogan mee naar het werk. Een muziekstuk dat gedurende deze dag speciaal voor en door het team gemaakt en uitgevoerd wordt. Muziek die gaat over de kwaliteiten in jullie team.

  Verdieping

  Een verdiepingsslag van deze workshop kan op maat gemaakt worden in de vorm van terugkomdagen.

  Tarief: vanaf € 1.400,- exclusief BTW en reiskosten.

  Over de trainer

  Angeline Schoor is coach, intervisiebegeleider, trainer en muzikant/componist.


  Meer informatie


  Wil je hier staan met je producten of diensten? Neem dan contact op met Coaching voor Mij voor de mogelijkheden.