Over Coaching voor Mij

In 2010 is Rogier Havermans met een partner Coaching voor Mij gestart. Wij herkenden vanuit Online Marketing en strategie-achtergrond een behoefte bij coaches. Maar zeker ook bij personen die op zoek zijn naar een coach: als individu of als organisatie.

Ruim 3 jaar hebben wij het concept en de site Coaching voor Mij getest en intensief online gedragsonderzoek bij coaches en coachees gedaan. Inmiddels bestaat Coaching voor Mij meer dan 10 jaar en helpt het elke dag mensen op zoek naar een coach maar ook coaches.

Het platform Coaching voor Mij ontwikkelt zich steeds meer in de richting als totaaloplossing voor coaches; een online marketing platform afgestemd op coaches en coaching en vooral: het vinden van de juiste coach.

Het doel van Coaching voor Mij is het zo goed mogelijk invullen van de behoefte bij coaches, coachees (mensen op zoek naar een coach) en bedrijven die middels coaching hun eigen medewerkers willen ondersteunen.

Heb je ideeën over Coaching voor Mij die je met ons wilt delen? Dan nodigen wij je graag uit contact met ons op te nemen. En wil je je als coach inschrijven op ons platform? Dan nodigen wij je uit om dat gemakkelijk online te doen.Coaching

Elke vorm van coaching en elke type coach wordt vanuit Coaching voor Mij ondersteund. Hieronder staan al onze soorten coaching en een eenvoudige link naar een verdere omschrijving:

Indien jouw vorm van coaching nog niet op ons platform staat, laat het dan weten en meld je aan als eerste coach in deze coachvorm.


De juiste coach

Door het combineren van online video en informatie van en over coaches is het voor iedereen mogelijk om de juiste coach voor zichzelf te kiezen. Vanaf nu is het mogelijk voor alle personen die op zoek zijn naar een coach om vooraf te bepalen of zij een 'klik' met de coach van hun keuze ervaren. De video in combinatie met het coachpaspoort geeft een goed beeld van de coach. Zo weet je dus voordat je naar een coach gaat voor een kennismakingsgesprek of je ook echt door deze coach gecoacht wilt worden. Dit maakt dat je efficiënt met je tijd omgaat en gericht je geld of budget inzet.

Ervaar nu zelf hoe eenvoudig en effectief Coaching voor Mij voor jou, je collega's, familie of vrienden kan werken. Zoek de coach die het beste bij je past!