Coaching voor Mij - nieuws!

Hieronder kun je de laatste ontwikkelingen lezen over Coaching voor Mij. Interessant voor zowel coach, coachee of pers.

Heb je naar aanleiding van onderstaande nieuwe ontwikkelingen vragen, dan horen wij dat natuurlijk graag.


Nieuwe coachingnethode "Intuïtief"

Datum: juni 2024We hebben "intuïtief" toegevoegd aan de lijst met coachingmethodes. Deze coachingmethodes kunnen onze coaches dus selecteren voor op hun coachprofiel en coachees kunnen dus voortaan coaches selecteren op deze coachingmethode.


Nieuwe coaching-categorie "Opruimcoach"

Datum: mei 2024"Opruimcoach" (oftewel "Personal Organizer") is toegevoegd als coaching-categorie aan Coaching voor Mij. Ben jij een Opruimcoach en kun je mensen helpen met het organiseren van hun leven? Wacht dan niet langer en schrijf je direct in! Toch eerst nog wat meer weten? Lees dan meer over hoe je Coaching voor Mij kunt inzetten om nieuwe coaching-klanten te vinden.


Nieuwe coachingnethodes

Datum: maart 2024We hebben "provocatief" en "systemisch" toegevoegd aan de lijst met coachingmethodes. Deze coachingmethodes kunnen onze coaches dus selecteren voor op hun coachprofiel.


Duur kennismakingsgesprek

Datum: maart 2024De duur van het kennismakingsgesprek kan voortaan opgegeven worden in het coachpaspoort. Duidelijkheid voor coachees over wat ze kunnen verwachten is altijd goed!


6 nieuwe coaching-categorieën toegevoegd

Datum: februari 2024"Leefstijlcoach", "Beweegcoach", "Hormooncoach", "Ademhalingscoach", "Hartcoherentiecoach" en "Heartmath-coach" zijn toegevoegd als coaching-categorieën aan Coaching voor Mij. Coach jij in een van deze categorieën? Aarzel dan niet en schrijf je direct in! Toch eerst nog wat meer weten? Lees dan meer over hoe je Coaching voor Mij kunt inzetten om nieuwe coaching-klanten te vinden.


Jobcoach en Datingcoach zijn toegevoegd als coach-categorieën

Datum: januari 2024Voortaan kunnen Jobcoaches en Datingcoaches ook terecht bij Coaching voor Mij. Wil jij de eerste Jobcoach of Datingcoach op ons platform zijn? Aarzel dan niet en schrijf je direct in! Toch eerst nog wat meer weten? Lees dan meer over hoe je Coaching voor Mij kunt inzetten om nieuwe coaching-klanten te vinden.


Zoeken naar coaches in Spanje

Datum: januari 2024Op de Coaching voor Mij website kun je voortaan ook zoeken naar onze coaches in Spanje:

Alle coaches in Spanje

En inmiddels hebben we ook al de eerste Nederlandstalige coach die vanuit Spanje werkt mogen verwelkomen: Charissa van Egdom!


Gemeente "Westerwolde" toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: januari 2024Met de toevoeging van Westerwolde aan Coaching voor Mij kunnen mensen uit Oost-Groningen nog gemakkelijker de beste coach voor zichzelf vinden.


"Portugees" & "Roemeens" toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: januari 2024Coaches kunnen voortaan in hun coachprofiel aangeven dat ze coaching aanbieden in het Portugees en/of het Roemeens. En natuurlijk kunnen coachees zoeken naar coaches die coaching in het Portugees / Roemeens aanbieden.


Verschillende pagina's Mijn-omgeving vernieuwd

Datum: december 2023In onze Mijn-omgeving zijn de pagina's waarmee de Talen, de Plaatsnamen en de Werkwijze ingesteld kunnen worden, geheel vernieuwd: alle gegevens zijn voortaan direct aan te passen!

Vergeet niet om wijzigingen op te slaan met de oranje knop "Opslaan".


Overzichtspagina facturen toegevoegd aan Mijn-Omgeving

Datum: november 2023Aan onze Mijn-Omgeving hebben we toegevoegd een overzicht van alle facturen. Makkelijk voor onze coaches om facturen terug te vinden!.


HSP coach, Echtscheidingscoach, Opvoedcoach en Conflictcoach zijn toegevoegd als coach-categorieën

Datum: november 2023Vanaf vandaag verwelkomen we ook HSP coaches, Echtscheidingscoaches, Opvoedcoaches en Conflictcoaches bij Coaching voor Mij. Dus aarzel niet en schrijf je direct in op ons no cure, no pay platform! Toch eerst nog wat meer weten? Lees dan meer over hoe je Coaching voor Mij kunt inzetten om nieuwe coaching-klanten te vinden.


"Aanvraag beheren"-pagina Mijn-omgeving vernieuwd

Datum: november 2023In onze Mijn-omgeving is de pagina waarmee de details van een aanvraag bekeken en aangepast worden, geheel vernieuwd: alle gegevens zijn direct aan te passen ... vooral makkelijk voor het bijhouden van de status van een aanvraag!

Vergeet niet om wijzigingen op te slaan met de oranje knop "Opslaan".


Zoeken naar coaches op landnaam

Datum: november 2023Op Coaching voor Mij kun je voortaan ook zoeken op landnaam:
Alle coaches in Nederland
Alle coaches in België
Alle coaches in Curaçao


Statistiekenpagina Mijn-omgeving uitgebreid met"Aantal gesprekken"

Datum: oktober 2023In onze Mijn-omgeving kunnen coaches vanaf nu statistieken raadplegen over het aantal coachinggesprekken waarbij het aantal coachinggesprekken verder is uitgesplitst naar man / vrouw.


"Fitnesscoach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: oktober 2023We hebben "Fitnesscoach" toegevoegd als coachingscategorie aan ons platform. Graag ontvangen we binnenkort de eerste fitnesscoach op Coaching voor Mij !


Wijze van coaching "op emotie" hernoemd naar "empathisch"

Datum: augustus 2023We hebben de wijze van coaching "op emotie" gewijzigd naar "empathisch". Dit wordt overal automatisch aangepast en de coaches op Coaching voor Mij kunnen hoeven hiervoor geen actie te ondernemen.


"Re-integratiecoach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: augustus 2023We hebben "Re-integratiecoach" toegevoegd als coachingscategorie aan ons platform. De coaches op Coaching voor Mij kunnen dus voortaan ook deze categorie van coaching aanbieden.


"Expat coach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: juli 2023We hebben "Expat coach" toegevoegd aan Coaching voor Mij. De coaches op ons platform kunnen dus voortaan ook deze categorie selecteren.


"Dieetcoach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: juni 2023We hebben "Dieetcoach" toegevoegd aan het Coaching voor Mij platform. Graag verwelkomen we dan ook binnenkort de eerste dieetcoach op ons platform!


"Holistische coach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: juni 2023We hebben "Holistische coach" toegevoegd aan het Coaching voor Mij platform. Ook is het mogelijk om 'holistisch' op te geven in het coach-profiel als een werkwijze die de coach hanteert.


"Verslavingscoach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: april 2023We hebben "Verslavingscoach" toegevoegd aan het Coaching voor Mij platform, met als extra specialisaties "Verslavingscoach Alcoholisme", "Verslavingscoach Game-verslaving" en "Verslavingscoach Gokverslaving".


"Depressie coach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: april 2023We hebben "Depressie coach" toegevoegd aan het Coaching voor Mij platform, als subcategorie van een nieuwe hoofdcategorie "Mentale gezondheidscoach".


"Financieel coach" categorie toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: maart 2023We hebben "Financieel coach" toegevoegd aan het Coaching voor Mij platform, als aanvulling op de reeds bestaande coaching-categorie "Budgetcoach".


"Fries" en "Catalaans" toegevoegd aan Coaching voor Mij

Datum: februari 2023Coaches kunnen voortaan in hun coachprofiel aangeven dat ze coaching aanbieden in de talen "Fries" en/of "Catalaans". Ook kunnen coachees zoeken naar coaches die in deze talen coaching aanbieden.


Coaching voor Mij start in België!

Datum: juni 2017Met gepaste maar bescheiden trots zijn wij deze maand live gegaan met Coaching voor Mij in België! Vanaf nu kunnen niet alleen coaches in heel Nederland gebruik maken van Coaching voor Mij. Ook de coaches en coachees in België kunnen profiteren van ons coachplatform, waarbij mede door de inzet van coachvideo's de klik wordt gefaciliteerd voordat het eerste gesprek daadwerkelijk plaatsvindt.


WhatsApp als alert systeem

Datum: oktober 2016Na uitvoerig te hebben getest gaan we over tot het bouwen van WhatsApp als ' Alert systeem '. Dit zal dan ook binnen niet al te lange tijd permanent beschikbaar en ingezet worden voor coaches en coachees. Een eerste begin is al gemaakt. Vanaf nu kun je pagina's delen via Whatsapp. Dit kon natuurlijk al met al onze andere social media kanalen.

Meer weten? Kijk op onze homepage en klik op het WhatsApp logo of doe dit op de pagina van een coach.


Een vernieuwde website!

Datum: 1 juni 2016Met enige trots kunnen wij melden dat Coaching voor Mij sinds 1 juni een vernieuwde website heeft. Uiteraard gemakkelijk te bekijken op alle devices; mobiel, tablet en laptop. De vernieuwing heeft tot doel om de bezoeker nog makkelijk bij de juiste coach te brengen en zo de match nog beter tot stand te brengen.

Uiteraard is onze website nooit af, vandaar dat wij doorgaan met het doorvoeren van verbeteringen. Heb je een idee hoe? Je kunt altijd contact met ons opnemen.

Ook ons volgen op Twitter? Volg ons Coaching voor Mij twitter account!

500e volger op ons Twitter account

Datum: 17 december 2015Op een van onze Social Media kanalen, namelijk Twitter, worden we steeds meer gevolgd door iedereen geïnteresseerd in coaching. Zowel coaches zelf maar ook personen en organisaties die op zoek zijn naar coach.

Ook ons volgen op Twitter? Volg ons Coaching voor Mij twitter account!


150e coach op Coaching voor Mij

Datum: 24 november 2015Steeds meer coaches weten hun weg naar Coaching voor Mij te vinden en ervaren zo onze meerwaarde. Iets waar wij natuurlijk trots op zijn. Wij verwelkomen dan ook vandaag onze 150e coach. Mede hierdoor heeft Coaching voor Mij inmiddels een landelijke dekking! Waar je ook woont of werkt, altijd is er een coach bij jou in de buurt die je kan helpen.

Inmiddels weten ook bedrijven en overheden ons steeds beter te vinden als hun partner in het aandragen van coaches voor hun interne organisatie.

Meer weten over Coaching voor Mij? Lees dan hier verder of kijk in het menu.


Automatische status bevestiging en verzoek tot beoordeling

Datum: 13 oktober 2015Vanaf vandaag krijgen alle coachees een automatische bevestiging per e-mail over de status van hun aanvraag bij de coach naar keuze. Ook wordt iedere coachee verzocht een beoordeling bij de coach achter te laten, zodat de coach en wijzelf ons service niveau kunnen blijven verbeteren!


Whatsapp bericht bij aanvraag

Datum: 19 augustus 2015Vanaf 19 augustus 2015 krijgt iedere coach een Whatsapp bericht ter bevestiging dat hij of zij een aanvraag tot coaching heeft ontvangen. Zo blijft iedere coach altijd direct op de hoogte van alle aanvragen!


Officieel nieuwe Online Marketing Manager gestart

Datum: 1 juni 2015De afgelopen maanden heeft Ewoud Havermans al veelvuldig Coaching voor Mij geholpen met Online Marketing en Strategie. Vanaf 1 juni is dit officieel geworden en treedt Ewoud ook als zodanig naar buiten.

Mocht je als coach of organisatie Marketing vraagstukken hebben over Coaching voor Mij of zie je kansen, dan kun je direct contact opnemen via: info@coachingvoormij.nl


De nieuwste animatie van Coaching voor Mij staat live

Datum: 28 mei 2015Dat Coaching voor Mij gelooft in online video is duidelijk. Ook wij testen en proberen steeds te kijken hoe wij zo goed mogelijk Coaching voor Mij kunnen introduceren. Bekijk dan ook nu onze nieuwste Online Animatie.


125e coach bij Coaching voor Mij!

Datum: 14 mei 2015Vanaf vandaag staan er 125 coaches verspreid over geheel Nederland op de site van Coaching voor Mij. Daarmee groeien we hard. Natuurlijk blijven we kritisch en doen we ons uiterste best voor coachees én coaches om elkaar zo gemakkelijk mogelijk te vinden!

Zelf een coach? Schrijf je nu gratis in op Coaching voor Mij

Op zoek naar een coach? Lees dan meer over hoe Coaching voor Mij werkt.


Bezoekers kunnen nu ook filteren op keyword

Datum: 5 mei 2015Bezoekers op de website kunnen nu ook in de zoekresultaten filteren op een opgegeven 'keyword'. Zodra dit keyword voorkomt in het profiel of de omschrijving van de coach, zal deze worden getoond in de zoekresultaten!

Weer een verbetering en gemak in gebruikservaring voor onze bezoekers.


De site van Coaching voor Mij werkt stabiel

Datum: 18 maart 2015

V

anaf vandaag is de vernieuwde site van Coaching voor Mij geen Beta 2.0 versie meer. Het platform werkt stabiel en is klaar voor verdere groei.

De komende maanden zullen steeds nieuwe functionaliteiten voor bezoekers en coaches worden ontwikkeld. Na zorgvuldig testen zullen deze vervolgens worden geïmplementeerd.


Eerste boeken van een coach staan op de site

Datum: 2 maart 2015Zoals Coaching voor Mij is bedoeld! Namelijk niet alleen een online plek waar je als coach jezelf kunt presenteren aan potentiële coachees. Maar meer dan dat! Yvonne Toeset is de eerste coach die haar eigen geschreven boeken nu ook aanbiedt via onze site. Zo is Coaching voor Mij een stap dichter bij het aanbieden van een totaaloplossing aan coaches.

Heb je bij ons een profiel en schrijf je ook coachboeken? En wil je deze via onze site aanbieden? Dan kan dat. Neem nu met ons contact op en wij plaatsen de boeken op de site.

Ga via deze link naar de pagina waar de boeken van Yvonne Toeset aangeboden worden.


100!

Datum: 25 februari 2015Coaching voor Mij heeft inmiddels meer dan 100 coaches op de site staan. De coaches zijn verspreid over heel Nederland. Zo is er voor iedereen in de nabije omgeving een goede coach te vinden. Daar waar wij 3 jaar geleden begonnen met een concept. Zo is dat nu uitgegroeid tot een steeds volwassen oplossing voor coaches en coachees in Nederland.

Coaching voor Mij groeit gestaag. Het gaat bij ons niet om aantallen maar om kwaliteit voor coach én coachee!


Referenties van coaches over Coaching voor Mij

Datum: 19 februari 2015Ben je benieuwd naar de mening van coaches over Coaching voor Mij? Je kunt nu een aantal referenties lezen van coaches die gebruik maken van Coaching voor Mij of op de site hebben gestaan.

Ga via deze link naar de pagina waar referenties van coaches staan.


Coachees kunnen nu zelf beoordelingen plaatsen

Datum: 15 februari 2015Voor coachees is het vanaf vandaag mogelijke om hun ervaring met hun coach bij het coachprofiel te plaatsen.

Coachees kunnen een toelichting geven op hun ervaring met de betreffende coach. Daarnaast kunnen zij een overall beoordeling in de vorm een cijfer geven. Waarbij 5 sterren voor uitmuntend staat en 1 ster voor een onvoldoende. Dit kunnen zij anoniem plaatsen maar ook met hun eigen naam. Het e-mailadres van de coachee zal nooit worden getoond.

Door de toelichting en het cijfer krijgen andere personen op zoek naar een coach goed inzicht in de handelswijze en ervaring van anderen met deze coach.

Voor de coaches zelf is het een extra vorm van feedback die zij kunnen gebruiken bij het optimaliseren van hun coachtrajecten.


De beoordelingen van coachees staan nu ook bij het coachprofiel

Datum: 3 februari 2015Op Coaching voor Mij was het altijd al mogelijk voor coachees om een beoordeling te geven over de coach.

De beoordelingen die op de oude site stonden vermeld zijn nu overgenomen op de vernieuwde site van Coaching voor Mij.

Wil je als coachee op dit moment een beoordeling over een coach doorgeven, mail deze dan naar info@coachingvoormij.nl en geef daarbij het volgende door:

 • je naam of dat je (Anoniem) vermeld wilt worden
 • de naam vam de coach
 • beoordeling in sterren (1 minst tevreden - 5 meest tevreden)
 • een tekst wwarmee jij aangeeft waarom je de coach de beoordeling geeft

Wij zullen deze beoordeling dan bij het coachprofiel plaatsen. Hiermee wordt de coach enorm geholpen maar ook andere toekomstige coachees van deze coach.

Vanaf eind deze week zal het voor coachees mogelijk worden om geheel zelf de beoordeling te geven op de site van Coaching voor Mij.


Coaching voor Mij en Social Media

Datum: 26 januari 2015Coaching voor Mij is niet alleen te vinden op deze site. We hebben ook andere Social Media kanalen waar wij te vinden zijn!

Volg ons dan ook op:

Op Twitter groeien we gestaag en op Facebook en Pinterest zijn onze coaches ook te vinden via onze eigen pagina's!

Neem een kijkje, volg ons en discussieer mee!


Nu 4 type coaching mogelijk

Datum: 24 januari 2015Vanaf vandaag is het voor elke coach mogelijk om in zijn of haar coachprofiel 4 specialisme aan te geven. Hierdoor ben je als coach via het filter op één van deze specialismen te vinden.

Heb je al een geruime tijd een coachprofiel op Coaching voor Mij? Neem dan nu contact op om jouw specialismen uit te breiden en word zo nog beter vindbaar als coach.


Meer keuze in wijze van coaching in jouw coachprofiel

Datum: 23 januari 2015Het is nu mogelijk om naast de huidige 'wijze van coaching' te kiezen uit meerdere vormen. Het maximum aantal keuzes staat op 3. Je kunt nu kiezen uit de volgende 'wijze van coaching':

 • Betrokken
 • Confronterend
 • Doelgericht
 • Duidelijk
 • Op emotie
 • Oplossingsgericht
 • Praktisch
 • Spiegelend
 • Spiritueel
 • Theoretisch
 • Verdiepend
 • Zakelijk

Indien je als coach je wijze van coaching wilt wijzigen, neem dan graag contact op met Coaching voor Mij.


Radio-interview met Coaching voor Mij

Datum: 22 januari 2015Op donderdag 22 januari heeft Coaching voor Mij een radio-interview gehad met een student van de Hogeschool van Amsterdam. In dit radio-interview stond het thema: "Geluk = Succes" centraal. Hoe gaan mensen in Nederland om met geluk en is daar altijd succes voor nodig?

Coaching voor Mij heeft haar eigen visie, mede op basis van de afgelopen jaren gegeven.

Lees of luister binnenkort het radio-interview op onze site.


Nu meer dan 90 coaches op Coaching voor Mij

Datum: 9 januari 2014Coaching voor Mij is groeiende: Vandaag heeft zich de 90e coach ingeschreven van Coaching voor Mij. Angèle Evers profiteert net zoals de andere coaches op Coaching voor Mij van de dagelijkse activiteiten die voor haar worden verricht.

Angele, van harte welkom!

Bekijk hier het online profiel van Angele Evers.


Pbranding video partner

Datum: 15 december 2014Coaching voor Mij gebruikt op elk coachprofiel een online video van deze coach. Het maken van een online coachvideo wordt dan wel steeds makkelijk, maar het blijft een vak apart. Om bestaande en toekomstige coaches te helpen bij het maken van een online coachvideo is Coaching voor Mij een samenwerking aangegaan met Pbranding.

Pbranding biedt een aantal pakketten aan waaruit je als coach kunt kiezen. Al vanaf EUR 100,- is het mogelijk om een eigen online video te laten maken. Je kunt dan ook nu als coach beslissen om de video zelf te maken of, als je hulp wenst, om dat bijvoorbeeld via Pbranding te laten doen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die je als coach via Coaching voor Mij worden aangeboden? Kijk dan hier voor de mogelijkheden


Nieuwe Look & Feel

Datum: 15 december 2014Met gepaste trots presenteert Coaching voor Mij vanaf vandaag onze vernieuwde website. Een geheel vernieuwde site met een betere zoekfunctie voor coachees, een nieuwe Look & Feel en meer content over coaches, coaching en coachen. Het doel is om een basis neer te leggen zodat Coaching voor Mij kan doorgroeien zonder verdere technische weerstand te ondervinden in de toekomst en een betere customer journey te verzorgen voor al onze gebruikers.

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Coaching voor Mij.


Toetreding Karel Lammers tot Coaching voor Mij

Datum: 1 november 2014Coaching voor Mij is trots en blij om te melden dat Karel Lammers toetreedt tot Coaching voor Mij. Karel heeft jarenlange ervaring als ondernemer in onder meer IT. Zijn kennis en inzet zijn een welkome aanvulling binnen Coaching voor Mij.

Wil je meer lezen over Karel Lammers dan vind je hier meer informatie.


Afscheid Lennart Hiemstra van Coaching voor Mij

Datum: 1 januari 2014Lennart Hiemstra heeft afscheid genomen van Coaching voor Mij. Hij heeft gekozen om zich te richten op een nieuw op te zetten onderneming en zich daar dan ook volledig op toe te leggen.

Rogier en Lennart hebben in 2011 de stap gezet om Coaching voor Mij op te zetten. Na veel testen en inspanningen de afgelopen jaren is Coaching voor Mij nu een gezond en werkend coachplatform, dat met vertrouwen naar te toekomst kijkt.

Coaching voor Mij wil Lennart bedanken voor al zijn inzet en wenst hem heel veel succes bij zijn toekomstige stappen!

Lennart, dank!