Registratie als coach

Voor jouw registratie als coach dienen hieronder de volgende velden ingevuld te worden.

Stap 1: Profielfoto

Als eerste kan je een foto uploaden. Deze foto plaatsen we op je profielpagina.

Stap 2: Je gegevens

Dit zijn je officiële gegevens die NIET op de Coaching voor Mij-website zullen worden gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor onze eigen administratie.

Stap 3: Coachgegevens

Dit zijn je coachgegevens voor op je coachprofiel, waaronder je eigen verhaal. Het is niet toegestaan om de teksten één-op-één over te nemen van je eigen website, dit zorgt voor een betere vindbaarheid in Google.

Stap 4: Opleidingen & certificering

Dit zijn je opleidingen en certificeringen voor op je coachprofiel.

Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, klik je onderaan op 'registreren'. Vervolgens nemen wij je inschrijving door en activeren wij deze. Je kan direct na registratie je online video via wetransfer.com naar info@coachingvoormij.nl mailen. Dan plaatsen wij deze bij je coachprofiel. Daarmee is je coachprofiel compleet en optimaal.

Je eigen 'Mijn coachprofiel' omgeving

Nadat je bent ingeschreven kan je jouw eigen coachprofiel updaten. Ga daarvoor naar 'inloggen' op de website en activeer eenmalig je Coaching voor Mij account. Dit doe je door een zelfgekozen wachtwoord aan te maken via 'wachtwoord vergeten'.


Tip! Hoe vollediger je profiel, hoe beter je gevonden kan worden en hoe groter de kans op een match. Daarnaast helpt een online coachvideo het aantal aanvragen te verhogen! Bekijk hier tips voor een optimaal profiel!


Coachfoto (jpg / jpeg; max 10 Mb) *


* verplicht veld