Coaching voor Mij is er voor iedereen

Deze website is voor iedereen te gebruiken. Of je nu op zoek bent naar een coach of zelf coach bent. Ben je op zoek naar een coach, gebruik dan deze website om een coach te vinden waar je een klik mee ervaart. Gevonden? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik ben een coach

Wil je als coach net zoals meer dan 300 andere coaches in Nederland de meerwaarde van Coaching voor Mij ervaren? Hieronder staat uitgelegd wat Coaching voor Mij doet en hoe het werkt. Coaching voor Mij werkt transparant en is simpel. Je kunt uiteraard alles vinden op deze website ‘Voor coaches’.

Hoe werkt Coaching voor Mij voor coaches?

 1. Je registreert je online via deze website.
 2. Wij verwerken je gegevens tot jouw online coach paspoort.
 3. Onze bezoekers vragen een gratis kennismakingsgesprek met je aan.
 4. Alleen wanneer het coachingstraject volgt, betaal je een acquisitievergoeding, dus: ‘no cure no pay’.
 5. De vergoeding is éénmalig per nieuwe cliënt.
 6. Wij mengen ons nooit in de relatie tussen coach en coachee.

Je krijgt een aanvraag via Coaching voor Mij

 1. Wij mailen je de aanvraag die wij voor je hebben ontvangen.
 2. Je geeft via een klik in deze mail aan ons door dat je de aanvraag in behandeling neemt.
 3. Na het kennismakingsgesprek met de coachee geef je ons per mail door of het een succesvolle aanvraag is.
 4. Je geeft aan of het een particulier of zakelijk betaald traject is.
 5. Wij sturen je een eenmalige factuur voor dit coachtraject.

Nadat je hebt doorgeven wat de status van de aanvraag is, vragen wij de coachee altijd voor het geven van een beoordeling over het kennismakingsgesprek of het coachtraject. Deze beoordeling wordt bij je profiel op de website geplaatst.

Let op: Alle aanvragen die wij voor je ontvangen controleren we eerst handmatig voordat wij deze doorsturen per mail. Wij verstrekken nooit uw contactgegevens aan derden. Aanvragen voor kennismakingsgesprekken verlopen altijd via ons (platform). Wordt u op een andere manier benaderd door coaches (bijvoorbeeld rechtstreeks per emailadres coachee, skype, face-to-face) dan weet u dat dit niet via Coaching voor Mij loopt.

De acquisitievergoeding bij een nieuwe cliënt

Afhankelijke van het ‘type coaching’ en of het een ‘particulier of zakelijk coachtraject’ is, wordt de acquisitievergoeding bij je als coach in rekening gebracht. Wanneer geen intake plaatsvindt, of wanneer de cliënt na de intake er vanaf ziet, of wanneer u slechts één betaald gesprek heeft na de intake, dan is geen vergoeding verschuldigd. Dus pas bij 2 of meer betaalde gesprekken zal een acquisitievergoeding in rekening worden gebracht.

Je eigen Coaching voor Mij profiel

Je kunt altijd je profiel zelf aanpassen via je eigen inlogomgeving. Via inloggen activeer je eenmalig je account en maak je een wachtwoord aan. Deze kun altijd wijzigen als je deze niet meer weet. Zo kun je er zelf voor zorgen dat je coachprofiel altijd up-to-date is.

Hier vind je de acquisitievergoeding die je Coaching voor Mij betaalt.

Contact

Indien je vragen of opmerkingen hebt kun je contact met ons opnemen via: info@coachingvoormij.nl