Coaching voor Mij - nieuws!

Hieronder kunt u de laatste ontwikkelingen lezen over Coaching voor Mij. Zowel interessant als coach, coachee of pers.

Heeft u naar aanleiding van onderstaande nieuwe ontwikkelingen vragen, dan horen wij dat natuurlijk graag.


Coaching voor Mij start in België!

Datum: Juni 2017

Met gepaste maar bescheiden trots zijn wij deze maand live gegaan met Coaching voor Mij in België! Vanaf nu kunnen niet alleen coaches in heel Nederland gebruik maken van Coaching voor Mij. Ook de coaches en coachees in België kunnen profiteren van ons coachplatform, waarbij mede door de inzet van coachvideo's de klik wordt gefaciliteerd voordat het eerste gesprek daadwerkelijk plaatsvindt.Datum: oktober 2016

Na uitvoerig te hebben getest gaan we over tot het bouwen van Whatsapp als ' Alert systeem '. Dit zal dan ook binnen niet al te lange tijd permanent beschikbaar en ingezet worden voor coaches en coachees. Een eerste begin is al gemaakt. Vanaf nu kun je pagina's delen via Whatsapp. Dit kon natuurlijk al met al onze andere social media kanalen.

Meer weten? Kijk op onze homepage en klik op het Whatsapp logo of doe dit op de pagina van een coach.


Een vernieuwde website!

Datum: 1 juni 2016

Met enige trots kunnen wij melden dat Coaching voor Mij sinds 1 juni een vernieuwde website heeft. Uiteraard gemakkelijk te bekijken op alle devices; mobiel, tablet en laptop. De vernieuwing heeft tot doel om de bezoeker nog makkelijk bij de juiste coach te brengen en zo de match nog beter tot stand te brengen.

Uiteraard is onze website nooit af, vandaar dat wij doorgaan met het doorvoeren van verbeteringen. Heeft u een idee hoe? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Ook ons volgen op Twitter? Volg ons Coaching voor Mij twitter account!

500e volger op ons Twitter account

Datum: 17 december 2015

Op een van onze Social Media kanalen, namelijk Twitter, worden we steeds meer gevolgd door iedereen geïnteresseerd in coaching. Zowel coaches zelf maar ook personen en organisaties die op zoek zijn naar coach.

Ook ons volgen op Twitter? Volg ons Coaching voor Mij twitter account!150e coach op Coaching voor Mij

Datum: 24 november 2015

Steeds meer coaches weten hun weg naar Coaching voor Mij te vinden en ervaren zo onze meerwaarde. Iets waar wij natuurlijk trots op zijn. Wij verwelkomen dan ook vandaag onze 150e coach. Mede hierdoor heeft Coaching voor Mij inmiddels een landelijke dekking! Waar u ook woont of werkt, altijd is er een coach voor u in de buurt die u kan helpen.

Inmiddels weten ook bedrijven en overheden ons steeds beter te vinden als hun partner in het aandragen van coaches voor hun interne organisatie.

Meer weten wat over Coaching voor Mij? lees dan hier verder of kijk in het menu links.


Automatische status bevestiging en verzoek tot beoordeling

Datum: 13 oktober 2015

Vanaf vandaag krijgen alle coachees een automatische bevestiging per e-mail over de status van hun aanvraag bij de coach naar keuze. Ook wordt iedere coachee verzocht een beoordeling bij de coach achter te laten, zodat de coach en wijzelf ons service niveau kunnen blijven verbeteren!


Whatsapp bericht bij aanvraag

Datum: 19 augustus 2015

Vanaf 19 augustus 2015 krijgt iedere coach een Whatsapp bericht ter bevestiging dat hij of zij een aanvraag tot coaching heeft ontvangen. Zo blijft iedere coach altijd direct op de hoogte van alle aanvragen!


Officieel nieuwe Online Marketing Manager gestart

Datum: 1 juni 2015

De afgelopen maanden heeft Ewoud Havermans al veelvuldig Coaching voor Mij geholpen met Online Marketing en Strategie. Vanaf 1 juni is dit officieel geworden en treedt Ewoud ook als zodanig naar buiten.

Mocht u als coach of organisatie Marketing vraagstukken hebben over Coaching voor Mij of ziet u kansen, dan kunt u direct contact opnemen via: ewoud@coachingvoormij.nlDe nieuwste animatie van Coaching voor Mij staat live

Datum: 28 mei 2015

Dat Coaching voor Mij gelooft in online video is duidelijk. Ook wij testen en proberen steeds te kijken hoe wij zo goed mogelijk Coaching voor Mij kunnen introduceren. Bekijk dan ook nu onze nieuwste Online Animatie.125e coach bij Coaching voor Mij!

Datum: 14 mei 2015

Vanaf vandaag staan er 125 coaches verspreid over geheel Nederland op de site van Coaching voor Mij. Daarmee groeien we hard. Natuurlijk blijven we kritisch en doen we ons uiterste best voor coachees én coaches om elkaar zo gemakkelijk mogelijk te vinden!

Zelf een coach? Schrijf je nu gratis in op Coaching voor Mij

Op zoek naar een coach? Ga nu naar de lees nu meer hoe Coaching voor Mij werkt.Bezoekers kunnen nu ook filteren op keyword

Datum: 5 mei 2015

Bezoekers op de website kunnen nu ook in de zoekresultaten filteren op een opgegeven 'keyword'. Zodra dit keyword voorkomt in het profiel of de omschrijving van de coach, zal deze worden getoond in de zoekresultaten!

Weer een verbetering en gemak in gebruikservaring voor onze bezoekers.De site van Coaching voor Mij werkt stabiel

Datum: 18 maart 2015

Vanaf vandaag is de vernieuwde site van Coaching voor Mij geen Beta 2.0 versie meer. Het platform werkt stabiel en is klaar voor verdere groei.

De komende maanden zullen steeds nieuwe functionaliteiten voor bezoekers en coaches worden ontwikkeld. Na zorgvuldig testen zullen deze vervolgens worden geïmplementeerd.Eerste boeken van een coach staan op de site

Datum: 2 maart 2015

Zoals Coaching voor Mij is bedoeld! Namelijk niet alleen een online plek waar u als coach uzelf kunt presenteren aan potentiële coachees. Maar meer dan dat! Yvonne Toeset is de eerste coach die haar eigen geschreven boeken nu ook aanbiedt via onze site. Zo is Coaching voor Mij een stap dichter bij het aanbieden van een totaaloplossing aan coaches.

Heeft u bij ons een profiel en schrijft ook u coachboeken? En wilt u deze via onze site aanbieden? Dan kan dat. Neem nu met ons contact op en wij plaatsen de boeken op de site.

Ga via deze link naar de pagina waar de boeken van Yvonne Toeset aangeboden worden.100!

Datum: 25 februari 2015

100+

Coaching voor Mij heeft inmiddels meer dan 100 coaches op de site staan. De coaches zijn verspreid over heel Nederland. Zo is er voor iedereen in de nabije omgeving een goede coach te vinden. Daar waar wij 3 jaar geleden begonnen met een concept. Zo is dat nu uitgegroeid tot een steeds volwassen oplossing voor coaches en coachees in Nederland.

Coaching voor Mij groeit gestaag. Het gaat bij ons niet om aantallen maar om kwaliteit voor coach én coachee!Referenties van coaches over Coaching voor Mij

Datum: 19 februari 2015

Bent u benieuwd naar de mening van coaches over Coaching voor Mij? U kunt nu een aantal referenties lezen van coaches die gebruik maken van Coaching voor Mij of op de site hebben gestaan.

Ga via deze link naar de pagina waar referenties van coaches staan.Coachees kunnen nu zelf beoordelingen plaatsen

Datum: 15 februari 2015

Voor coachees is het vanaf vandaag mogelijke om hun ervaring met hun coach bij het coachprofiel te plaatsen.

Coachees kunnen een toelichting geven op hun ervaring met de betreffende coach. Daarnaast kunnen zij een overall beoordeling in de vorm een cijfer geven. Waarbij 5 sterren voor uitmuntend staat en 1 ster voor een onvoldoende. Dit kunnen zij anoniem plaatsen maar ook met hun eigen naam. Het e-mailadres van de coachee zal nooit worden getoond.

Door de toelichting en het cijfer krijgen andere personen op zoek naar een coach goed inzicht in de handelswijze en ervaring van anderen met deze coach.

Voor de coaches zelf is het een extra vorm van feedback die zij kunnen gebruiken bij het optimaliseren van hun coachtrajecten.De beoordelingen van coachees staan nu ook bij het coachprofiel

Datum: 3 februari 2015

Op Coaching voor Mij was het altijd al mogelijk voor coachees om een beoordeling te geven over de coach.

De beoordelingen die op de oude site stonden vermeld zijn nu overgenomen op de vernieuwde site van Coaching voor Mij.

Wil je als coachee op dit moment een beoordeling over een coach doorgeven, mail deze dan naar info@coachingvoormij.nl en geef daarbij het volgende door:

 • Uw naam of dat u (Anoniem) vermeld wilt worden
 • Naam coach
 • beoordeling in sterren (1 minst tevreden - 5 meest tevreden)
 • tekst

Wij zullen deze beoordeling dan bij het coachprofiel plaatsen. Hiermee wordt de coach enorm geholpen maar ook andere toekomstige coachees van deze coach.

Vanaf eind deze week zal het voor coachees mogelijk worden om geheel zelf de beoordeling te geven op de site van Coaching voor Mij.Coaching voor Mij en Social Media

Datum: 26 januari 2015

Coaching voor Mij is niet alleen te vinden op deze site. We hebben ook andere Social Media kanalen waar wij te vinden zijn!

Volg ons dan ook op:

Op Twitter groeien we gestaag en op Facebook en Pinterest zijn onze coaches ook te vinden via onze eigen pagina's!

Neem een kijkje, volg ons en discussieer mee!Nu 4 type coaching mogelijk

Datum: 24 januari 2015

Vanaf vandaag is het voor elke coach mogelijk om in zijn of haar coachprofiel 4 specialisme aan te geven. Hierdoor bent u als coach via het filter op één van deze specialismen te vinden.

Hebt u al een geruime tijd een coachprofiel op Coaching voor Mij? Neem dan nu contact op om uw specialismen uit te breiden en word zo nog beter vindbaar als coach.
Meer keuze in wijze van coaching in uw coachprofiel

Datum: 23 januari 2015

Het is nu mogelijk om naast de huidige 'wijze van coaching' te kiezen uit meerdere vormen. Het maximum aantal keuzes staat op 3. U kunt nu kiezen uit de volgende 'wijze van coaching':

 • Betrokken
 • Confronterend
 • Doelgericht
 • Duidelijk
 • Op emotie
 • Oplossingsgericht
 • Praktisch
 • Spiegelend
 • Spiritueel
 • Theoretisch
 • Verdiepend
 • Zakelijk

Indien u als coach uw wijze van coaching wilt wijzigen, neem dan graag contact op met Coaching voor Mij.Radio-interview met Coaching voor Mij

Datum: 22 januari 2015

Op donderdag 22 januari heeft Coaching voor Mij een radio-interview gehad met een student van de Hogeschool van Amsterdam. In dit radio-interview stond het thema: "Geluk = Succes" centraal. Hoe gaan mensen in Nederland om met geluk en is daar altijd succes voor nodig?

Coaching voor Mij heeft haar eigen visie, mede op basis van de afgelopen jaren gegeven.

Lees of luister binnenkort het radio-interview op onze site.
Nu meer dan 90 coaches op Coaching voor Mij

Datum: 9 januari 2014

Coaching voor Mij is groeiende: Vandaag heeft zich de 90e coach ingeschreven van Coaching voor Mij. Angèle Evers profiteert net zoals de andere coaches op Coaching voor Mij van de dagelijkse activiteiten die voor haar worden verricht.

Angele, van harte welkom!

Bekijk hier het online profiel van Angele Evers.
Pbranding video partner

Datum: 15 december 2014

Coaching voor Mij gebruikt op elk coachprofiel een online video van deze coach. Het maken van een online coachvideo wordt dan wel steeds makkelijk, maar het blijft een vak apart. Om bestaande en toekomstige coaches te helpen bij het maken van een online coachvideo is Coaching voor Mij een samenwerking aangegaan met Pbranding.

Pbranding biedt een aantal pakketten aan waaruit u als coach kunt kiezen. Al vanaf Euro 100,- is het mogelijk om een eigen online video te laten maken. U kunt dan ook nu als coach beslissen om de video zelf te maken of, als u hulp wenst, om dat bijvoorbeeld via Pbranding te laten doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u als coach via Coaching voor Mij wordt aangeboden? Kijk dan hier naar de mogelijkhedenNieuwe Look & Feel

Datum: 15 december 2014

Met gepaste trots presenteert Coaching voor Mij vanaf vandaag onze vernieuwde website. Een geheel vernieuwde site met een betere zoekfunctie voor coachees, een nieuwe Look & Feel en meer content over coaches, coaching en coachen. Het doel is om een basis neer te leggen zodat Coaching voor Mij kan doorgroeien zonder verdere technische weerstand te ondervinden in de toekomst en een betere customer journey te verzorgen voor al onze gebruikers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Coaching voor Mij.
Toetreding Karel Lammers tot Coaching voor Mij

Datum: 1 november 2014

Coaching voor Mij is trots en blij om te melden dat Karel Lammers toetreedt tot Coaching voor Mij. Karel heeft jarenlange ervaring als ondernemer in onder meer IT. Zijn kennis en inzet zijn een welkome aanvulling binnen Coaching voor Mij.

Wilt u meer lezen over Karel Lammers dan vind u hier meer informatie.
Afscheid Lennart Hiemstra van Coaching voor Mij

Datum: 1 januari 2014

Lennart Hiemstra heeft afscheid genomen van Coaching voor Mij. Hij heeft gekozen om zich te richten op een nieuw op te zetten onderneming en zich daar dan ook volledig op toe te leggen.

Rogier en Lennart hebben in 2011 de stap gezet om Coaching voor Mij op te zetten. Na veel testen en inspanningen de afgelopen jaren is Coaching voor Mij nu een gezond en werkend coachplatform, dat met vertrouwen naar te toekomst kijkt.

Coaching voor Mij wil Lennart bedanken voor al zijn inzet en wenst hem heel veel succes bij zijn toekomstige stappen!

Lennart, dank!