Elke coach kan wel eens een beetje hulp gebruiken

Coaching voor Mij heeft als doel coaches aan nieuwe coachees te helpen.

Als coach op zoek naar hulp bij acquisitie?

Coaching voor Mij is hét platform dat puur in het leven is geroepen om coaches en coachees te helpen.

Veel coaches zijn al bekend met online (eCommerce) platforms zoals Twitter, Marktplaats, Booking.com. In navolg zijn er de nodige online gidsen waar coaches staan vermeld. Hopelijk hebben al je inspanning op de diverse internetplatforms je nieuwe coachees opgeleverd. Onze ervaring is dat dit voor een coach kan tegenvallen. Daarom is een vermelding op de Coaching voor Mij website een mooi alternatief en ook te gebruiken zonder abonnement, gewoon door het 'no cure no pay' principe.

Gratis voor coaches

Je krijgt als coach bij ons een vermelding die is afgestemd op de laatste online ontwikkelingen. Ook als coach betaal je uiteraard niets voor deze vermelding. Zelfs niet als potentiële klanten een aanvraag indienen. Waarom zou je? Je hebt ook nog geen zekerheid dat dit wat oplevert.

No cure no pay voor coaches

Coaching voor Mij werkt met 'no cure no pay'. Je betaalt pas een eenmalige acquisitievergoeding per coachee als het ook echt een betaalde opdracht wordt van 2 of meer gesprekken.

De 4 stappen voor een gratis vermelding als coach op het Coaching voor Mij platform

Online marketing

Coaching voor Mij zet onder andere online coachvideo profielen, Social Media en search engine optimalisatie (SEO) in en vormen zo een welkome aanvulling op je eigen coachnetwerk.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld je eigen coachboek via onze site verkopen en workshops voor andere coaches aanbieden. Blog je als coach? Dan is het mogelijk om je blog op onze site te plaatsen met een link naar je eigen profiel op ons platform. Zo boost je jouw profiel. En natuurlijk kun je jouw coachprofiel bij ons zelf beheren via een inlogomgeving.

Reeds vele coaches zijn je voorgegaan en profiteren dagelijks van het werk dat voor hen wordt gedaan! Wij durven je uit te dagen dat wij de juiste Marketing aanvulling voor je zijn.

Gratis inschrijven of meer weten?

Gratis inschrijven? Dat kan direct online.

Wil je meer weten? Bekijk dan hier de introductie voor coaches.

Heb je vragen of wil je meer weten? Dan zien wij je reactie graag tegemoet.