Coaching in Utrecht

Woont of werkt u in Utrecht, Utrechtse Heuvelrug of omgeving en bent u op zoek naar een coach? Dit kan zijn een Loopbaanadviseur, Loopbaancoach of Managementcoach, Relatiecoach of Life coach, of ander type coach. Dan helpt Coaching voor Mij u graag!

Het enige dat u dient te doen is op deze site aangeven dat u in Utrecht of omgeving wilt worden gecoacht. Dat kan uw woonplaats of werkplek zijn. Daarnaast kunt u een aantal coachcriteria opgeven dat voor u belangrijk is. Wij tonen u, onafhankelijk, een aantal coaches dat voldoet aan uw opgegeven selectiecriteria. Deze coachcriteria kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • de kosten per gecoacht uur of voor een geheel coachtraject,
  • waar u in de omgeving van Utrecht gecoacht wilt worden,
  • of de coach een opleiding of coachcertificering heeft,
  • maar ook belangrijk: ervaart u een klik met de coach!
  • Alleen uzelf kunt natuurlijk echt goed bepalen of u een klik met een coach heeft!
Voor anderen is het altijd maar een interpretatie. Wij helpen u graag gemakkelijk deze keuze te maken! Wij presenteren u namelijk coaches uit Utrecht en omgeving met een eigen coachprofiel. Om te kijken of u een klik heeft met de coach, kunt u van deze coach een online video bekijken. Na het bekijken van de online video van de coach kunt u gemakkelijker beoordelen of u ook een klik met de coach heeft. Als dit zo is, dan kunt u gelijk een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Nu weet u voordat u op gesprek gaat of u ook echt door deze coach gecoacht wil worden. Wel zo gemakkelijk natuurlijk en nog belangrijker: hierdoor effectievere en efficiëntere coaching. Daardoor kost het u ook nog minder tijd én geld! Wel zo fijn natuurlijk.

Bekijk hier de coaches in Utrecht


Coachlocaties in Utrecht of omgeving

Een aantal locaties waar u kunt afspreken voor uw coachsessies is:

- Het Coachhuis

- Deskbookers

- Flexplek


Coachboeken

Hieronder vindt u een aantal interessante coach boeken die u kunnen helpen.

Coachingskalender 2023 Gooi de trossen los

Auteur: Francine ten Hoedt
Elke dag een vraag, spreuk, citaat en korte teksten, oefeningen en opdrachten om jezelf en anderen los te scheuren uit de praktijk van alledag. Soms prikkelend, soms inspirerend, soms ergerniswekkend en al ruim 20 jaar voer voor goede gesprekken. Dit jaar onder andere met minicursussen over gedragsverandering, werkgeluk en hoogsensitiviteit.

Of je nu coach, manager, hr-professional of adviseur bent: 2023 is het jaar om jezelf uit te dagen, om door te denken en je creativiteit te ontwikkelen. Niet in je eentje, maar vooral met anderen. Houd de kalenderblaadjes dus niet voor jezelf en breng ook je collega’s en het thuisfront in beweging.

meer informatie


Coachen met lef - Waar transactionele analyse en voice dialogue elkaar versterken

Auteurs: Anita Bakker, Jacqui Halmans

'Coachen met lef' is de weergave van een gewaagd experiment waarin de psychologische ontwikkelingstheorie van Transactionele Analyse wordt gekoppeld aan de energetische methode van Voice Dialogue. In deze synergie ontstaat er een manier van coachen die resultaatgericht is en die op een speelse manier de kern raakt. Dit boek is een inspiratieboek voor coaches die kennis willen maken met een geheel nieuwe manier van coachen.


meer informatie

Voor meer coach boeken kijk hier.


Coach opleidingen in Utrecht

De onderstaande coach opleidingen worden in Utrecht gegeven:

Logo SchoolvoorCoaching

Stad: Utrecht | geaccrediteerd: ja

SchoolvoorCoaching is marktleider in coach opleidingen. Kenmerkend is onze praktijkgerichtheid en speelsheid om collectieve leerprocessen te stimuleren. Langzaam als het moet, sneller als het kan. Soepel schakelend tussen zingeving en resultaat, tussen intuïtie en ratio afgestemd op de context.

meer informatie


Logo Atma Instituut

Stad: Amersfoort | geaccrediteerd: ja

Het Atma Instituut is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor HBO, Post-HBO en Post-WO opleidingen & trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: LifeCoaching (in- en outdoor), Kindercoaching en Lichaamsgerichte Coaching. Atma stimuleert mensen vanuit hun ziel (atma) te leven en een leven te scheppen waarin eigen wensen en passies in harmonie zijn met de natuur.

meer informattie


Voor meer coach opleidingen kijk hier.


Coaches in Utrecht

Enkele coaches die in Utrecht en omgeving actief zijn kijk nu direct hier.