Coaching in Utrecht

Woont of werkt u in Utrecht, Utrechtse Heuvelrug of omgeving en bent u op zoek naar een coach? Dit kan zijn een Loopbaanadviseur, Loopbaancoach of Managementcoach, Relatiecoach of Life coach, of ander type coach. Dan helpt Coaching voor Mij u graag!

Het enige dat u dient te doen is op deze site aangeven dat u in Utrecht of omgeving wilt worden gecoacht. Dat kan uw woonplaats of werkplek zijn. Daarnaast kunt u een aantal coachcriteria opgeven dat voor u belangrijk is. Wij tonen u, onafhankelijk, een aantal coaches dat voldoet aan uw opgegeven selectiecriteria. Deze coachcriteria kunnen bijvoorbeeld zijn:

- de kosten per gecoacht uur of voor een geheel coachtraject,

- waar u in de omgeving van Utrecht gecoacht wilt worden,

- of de coach een opleiding of coachcertificering heeft,

- maar ook belangrijk: ervaart u een klik met de coach!

Alleen uzelf kunt natuurlijk echt goed bepalen of u een klik met een coach heeft! Voor anderen is het altijd maar een interpretatie. Wij helpen u graag gemakkelijk deze keuze te maken! Wij presenteren u namelijk coaches uit Utrecht en omgeving met een eigen coachprofiel. Om te kijken of u een klik heeft met de coach, kunt u van deze coach een online video bekijken. Na het bekijken van de online video van de coach kunt u gemakkelijker beoordelen of u ook een klik met de coach heeft. Als dit zo is, dan kunt u gelijk een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Nu weet u voordat u op gesprek gaat of u ook echt door deze coach gecoacht wil worden. Wel zo gemakkelijk natuurlijk en nog belangrijker: hierdoor effectievere en efficiëntere coaching. Daardoor kost het u ook nog minder tijd én geld! Wel zo fijn natuurlijk.

Bekijk hier de coaches in Utrecht


Coachlocaties in Utrecht of omgeving

Een aantal locaties waar u kunt afspreken voor uw coachsessies is:

- Het Coachhuis

- Deskbookers

- Flexplek


Coachboeken

Hieronder vindt u een aantal interessante coach boeken die u kunnen helpen.

Coachingskalender 2015 - Scheur je los in 2015

Auteur: Aty Boers

Scheur jezelf en anderen los uit denken dat vastzit. Houdt de geest soepel en levert inspiratie, zowel op het werk als thuis, serieus en met een knipoog. Dé manier om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en beproefde inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching en organisatieverandering. Ook in 2015 biedt de kalender dagelijks een uitspraak die u in beweging zet. Achter op elk blaadje vindt u verrassende zienswijzen, creatieve opdrachten, speelse reflecties en inspirerende verhalen.


Coachen met lef - Waar transactionele analyse en voice dialogue elkaar versterken

Auteurs: Anita Bakker, Jacqui Halmans

'Coachen met lef' is de weergave van een gewaagd experiment waarin de psychologische ontwikkelingstheorie van Transactionele Analyse wordt gekoppeld aan de energetische methode van Voice Dialogue. In deze synergie ontstaat er een manier van coachen die resultaatgericht is en die op een speelse manier de kern raakt. Dit boek is een inspiratieboek voor coaches die kennis willen maken met een geheel nieuwe manier van coachen.
Voor meer coach boeken kijk hier.


Coach opleidingen in Utrecht

De onderstaande coach opleidingen worden in Utrecht gegeven:Stad: Utrecht   |geaccrediteerd: ja

SchoolvoorCoaching is marktleider in coach opleidingen. Kenmerkend is onze praktijkgerichtheid en speelsheid om collectieve leerprocessen te stimuleren. Langzaam als het moet, sneller als het kan. Soepel schakelend tussen zingeving en resultaat, tussen intuïtie en ratio afgestemd op de context.

Stad: Amersfoort | geaccrediteerd: ja

Het Atma Instituut is een gerenommeerd opleidingsinstituut voor HBO, Post-HBO en Post-WO opleidingen & trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: LifeCoaching (in- en outdoor), Kindercoaching en Lichaamsgerichte Coaching. Atma stimuleert mensen vanuit hun ziel (atma) te leven en een leven te scheppen waarin eigen wensen en passies in harmonie zijn met de natuur.


Voor meer coach opleidingen kijk hier.


Coaches in Utrecht

Enkele coaches die in Utrecht en omgeving actief zijn kijk nu direct hier.