Waarom is ‘Coaching voor Mij’ interessant voor organisaties?

Een aantal veel gehoorde onderwerpen binnen HR zijn:

  • “Vitaliteit van mijn medewerkers is belangrijk”
  • “Duurzame inzetbaarheid van collega’s realiseren”
  • “Vanuit HR een coach voor medewerkers aandragen”
  • “Als leidinggevende hulp krijgen bij het neerzetten van een effectief team"
  • “Als medewerker een coach uitzoeken om je verder te helpen in je ontwikkeling”

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Toch moet bovenstaand bijdragen aan die cultuur bij organisatie en medewerkers die efficiency doet verhogen en uiteraard bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Toch wordt daarbij de medewerker wel eens op plan 2 gezet. Coaching loont om die verandering bij medewerkers te realiseren die niet alleen goed zijn voor medewerker maar zeker ook voor de organisatie. Het is daarmee ook echt een investering. Het betaalt zich terug!


“Een Gezond, Gebalanceerd en Gelukkiger persoon is een effectieve medewerker"Het vormt een aantal redenen waarom een coach voor u interessant kan zijn.

De investering in en het ondersteunen van een medewerker betaalt zich terug in een gezonder persoon en dus medewerker. Dit alleen al rechtvaardigt waarom organisaties moeten investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers.

“Ontdekken, Ontwikkelen en Overwinnen”

Gezonder en gelukkiger worden kan te maken hebben met het:

  1. Ontwikkelen van bepaalde eigenschappen en inzicht (wie ben ik? wat kan ik? wat doe ik?) of
  2. Juist het Overwinnen van bepaalde angsten (grote groepen mensen, op iemand afstappen, naar buiten gaan, etc.) of
  3. Moet ik juist Ontdekken bepaalde dingen anders te doen, om een antwoord te krijgen op mijn vraagstuk wat te doen (een totaal andere kant opgaan, of iets totaal anders doen dan tot nu toe).

Om de onafhankelijkheid van het coachingstraject dat de medewerker kiest te waarborgen, is het belangrijk dat uw medewerker het gevoel heeft en weet dat vertrouwelijk met zijn situatie wordt omgegaan. Dat het niet tegen hem kan worden gebruikt. Daarom is een onafhankelijk platform van kwalitatief hoogstaande coaches belangrijk, waarbij geen lijnen lopen in dossiers tussen HR en de coaches.

Deze website helpt uw medewerker door een eenvoudige aanpak te bieden om te komen tot de coach die samen met uw medewerker de juiste aanpak kan vaststellen om zo sneller, beter en goedkoper tot de oplossing te komen.


Contact opnemen?

Ondersteunt u ook het welzijn van uw medewerker en wilt u weten hoe Coaching voor Mij u kan helpen? Neem dan contact op via dit formulier of bel ons. Coaching voor Mij neemt binnen twee werkdagen contact met u op.