*** BINNENKORT ***

Een Advanced-account


Voor de wat grotere organisatie biedt Coaching voor Mij de mogelijkheid om zelf een zakelijk account aan te maken. Hierdoor kunt u uw logo en kleuren aanpassen aan die van uw organisatie. Daarnaast kunt u uit de coaches die op www.coachingvoormij.nl staan selecteren welke coaches u op uw account zichtbaar wil laten zijn. Deze functionaliteit is speciaal voor HR ontwikkeld, zodat zij toch ook kunnen aangeven bijvoorbeeld binnen welke prijsklasse uw medewerkers coaches kunnen zoeken. Zo kunt u toch sturen binnen het coach aanbod.


Wist u dit?

Als u een zakelijke account maakt krijgt u tevens de mogelijkheid om uw eigen url te kiezen. Bijvoorbeeld: www.coachingvoormij.nl/uw bedrijfsnaam

Wilt u meer? Bijvoorbeeld ook uw eigen coaches selecteren of opvoeren en geen advertenties? Wel zo makkelijk! Met een 'white label versie' van Coaching voor Mij heeft u altijd een up-to-date online tool in handen! Voor meer informatie kijk hier.


Aanmaken gratis zakelijk account - Advanced


Voornaam Achternaam

e-mailadres bevestig e-mailadres


Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Ik ga akkoord met het Beleid gebruiksgegevens


Let op!

U geeft hiermee aan dat u binnen uw organisatie bevoegd bent om namens uw organisatie een profiel bij Coaching voor Mij aan te maken.


<BUTTON REGISTEREN>