“Ja een coach, een loopbaancoach, denk ik”

Je bent er uit, het kan zo niet langer. Het is zonde, het wordt een steeds grotere opgave om naar je werk te gaan. Het chagrijnige gevoel krijgt de overhand en openbaart zich ook thuis, in ieder geval buiten de muren van het werk om. Als dit nou een eenmalig moment zou zijn is er natuurlijk niets aan de hand! Immers, zelfs bij het uitoefenen van je hobby heb je ook wel eens geen zin! Ofwel, dat gevoel is normaal! Maar! …. wordt het meer dan dat, dan gaat er iets mis.

De oorzaak? Er zijn van die dagen dat je het gelijk kunt benoemen waar het aan ligt: de inhoud van het werk, je leidinggevende, collega’s of een bepaald gedrag dat je moet vertonen (jijzelf?). Het zijn zo maar een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn van die dagen dat het allemaal wel meevalt. Het blijft onduidelijk waar het precies aan ligt. En nog vervelender, het is onduidelijk wat je er aan kunt doen om het goede gevoel terug te krijgen. Wat is er prettiger dan (bijna) elke dag met een goed gevoel naar je werk te gaan?!

Hier komt, eventueel met hulp van de organisatie waar je werkt, de loopbaancoach om de hoek kijken. Een onafhankelijk persoon, die je de spiegel voorhoudt. Iemand die met de nodige middelen, opgedaan via opleidingen en ervaring, jou kan laten inzien welk pad jij het beste kunt bewandelen om dichter bij jouw doelen en wensen te komen.

Oké duidelijk, een loopbaancoach kan dus een heel goede manier zijn om dichter bij ‘jouw waarheid’ te komen. Door te focussen op Ontdekken, Ontwikkelen en Overwinnen helpt een loopbaancoach. Het doel?! Gelukkig, gebalanceerd en gezond zijn!

Maar hoe kom je bij een loopbaancoach? En dan nog belangrijker, de juiste loopbaancoach voor jou!
Hier komt Coaching voor Mij om de hoek kijken. www.coachingvoormij.nl is een website speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een loopbaancoach die bij hen past. Natuurlijk kun je het telefoonnummer van een willekeurige loopbaancoach bij je HR afdeling opvragen, of wellicht bij familie en vrienden. Maar hierin schuilt de oorzaak dat veel loopbaancoachtrajecten niet het gewenste resultaat hebben. Inhoudelijk zal er niets mis zijn met de betreffende loopbaancoach, maar ervaar jij wel de ‘klik’ bij deze coach? Durf jij je hele ziel en zaligheid indien nodig open en bloot weer te geven? Accepteer je de spiegel die deze loopbaancoach je voorhoudt?

Om er voor te zorgen dat jij de juiste loopbaancoach kiest voordat je überhaupt op gesprek gaat geeft www.coachingvoormij.nl je de mogelijkheid om de coach te zien en horen praten! Met meer dan 160 coaches door heel Nederland verspreid, kun je de loopbaancoach selecteren op de juiste plaatsnaam. Heb je die gevonden of ben je bereid een beetje te reizen? Dan kun je daarna direct de online video van coaches bekijken. Zo krijg je al een goede indruk van jouw mogelijke loopbaancoach! Ervaar je de ‘klik’? Dan kun je ook direct online een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Er is dus geen drempel om te werken aan je eigen loopbaan!

Ga je voor een loopbaancoach, neem er dan één waar je een ‘klik’ mee hebt! en die ‘klik’ bepalen, dat kun jij immers echt alleen zelf! Neem nu een kijkje op www.coachingvoormij.nl.

© Coaching voor Mij 2016