Coach omschrijving

... Even vertragen om vervolgens (weer) alle mogelijkheden en kansen te zien en te ontdekken!

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst!

Kiezen voor een loopbaantraject is investeren in jezelf en je toekomst! Soms loop je vast in je baan of door ontslag, kan je niet kiezen na je studie of weet je niet hoe het verder moet, denk je dat je te oud bent etc. Vaak grijp je terug naar oude manieren om weer verder te komen en loop je vervolgens toch weer tegen die bekende muren op. Ik garandeer je dat het anders en beter kan!

SLOW Loopbaanadvies & Coaching de oplossing voor jou!

SLOW loopbaanadvies & Coaching bestaat alweer 8 jaar! Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen. Wat houd je tegen om je dromen uit te laten komen? En hoe kun je wel energiek en gelukkig door het leven gaan? Ik heb me hierin verder gespecialiseerd door een studie psychologie, een opleiding tot loopbaanadviseur, een NLP Master opleiding en een HRM opleiding. Daarnaast heb ik veel geleerd uit mijn eigen levenservaringen en is niets mij vreemd.

Zo werkt het!

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en of je dat wilt! Vervolgens kijken we naar jouw levensbiografie en wat daar de patronen in zijn. Door middel van gesprekken en opdrachten gebaseerd op jouw behoeften wordt jouw vraag uiteindelijk beantwoord!

Een traject omvat gemiddeld 6-8 sessies.

Beoordelingen door klanten

Irene
Lotte is een warme persoonlijkheid, luistert goed en is echt met je begaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb dit coachingstraject als heel positief ervaren. Je kijkt niet alleen naar je werksituatie, maar ook naar je privé-leven en hoe je als mens in elkaar zit. Daardoor heeft Lotte een 360 graden beeld van jou en geeft ze advies dat goed aansluit bij jouw persoonlijkheid en leven.

In de 3 sessies die ik bij Lotte heb gehad, heeft ze me veel, inzichten en praktische tips meegegeven waarmee ik weer verder kan. Ik beveel Lotte van harte aan als coach!
Yolande Klaasse Bos
Lotte is in mijn ogen een professionele coach die goed luistert en heel snel doorheeft waar je valkuilen liggen. Ze weet feilloos te beschrijven hoe je relaties met andere mensen in elkaar zitten, welke situaties energie slurpen en waar je wel energie van krijgt. Ze heeft mij in drie sessies en een afrondend gesprek inzicht gegeven in mijzelf en mijn werk.. Het is alsof er een grote schoonmaak heeft plaatsgevonden. Daar waar ik dacht dat ik helemaal vastliep zijn nu weer kansen en ik ga weer met veel plezier naar mijn werk. De opdrachten die ze meegaf heb ik als zeer interessant ervaren en een aantal oefeningen pas ik nog steeds toe.
Lotte stelt je op je gemak en geeft je het gevoel dat je zeer welkom bent.

Ik kan Lotte zeer aanbevelen als coach wanneer je het gevoel hebt volledig vast te zitten.

Anoniem
Lotte is een heel fijn persoon om mee te sparren ze helpt je echt op weg zonder iets op te leggen. Na mijn studie wist ik eigenlijk niet goed welke kant ik op wilde qua werk. Lotte heeft me heel goed geholpen bij het vinden van richting voor mijn loopbaan. Bij Lotte heb ik de coaching nooit als zwaar ervaren ze weet een goede sfeer neer te zetten waardoor het echt gezellig en luchtig is en je gewoon even fijn met iemand kan praten over je loopbaan zorgen. Ze stelt je op je gemaakt, stelt goede vragen en de opdrachten die ze mee geeft zijn leuk om te doen en geven veel inzicht.

Ik heb in korte tijd veel over mezelf geleerd en gevonden welke richting ik op wil in mijn loopbaan, Lotte is zeker een aanrader!
Marieke
Vandaag mijn laatste afspraak bij Lotte gehad en het traject positief beëindigd. Ik kwam met twee problemen. Een op het werkvlak en een op het persoonlijke vlak. Bij mijn eerste afspraken kon ik alleen de onmogelijkheden zien van die combinatie en voelde het alsof ik vast zat en er geen vooruitgang meer mogelijk was.

Maar na slechts vier maanden kan ik weer mogelijkheden zien ipv onmogelijkheden. Het is zelfs zo dat mijn beide problemen opgelost zijn en ik weer met plezier naar de toekomst kijk. Waar van alles mogelijk is!

Het is makkelijk om jezelf open een eerlijk te uiten bij Lotte. Ze is erg doortastend en heeft jou en je relaties snel doorzien. Dit is soms confronterend, maar juist hierdoor kan je weer verder zoeken naar oplossingen. Daarnaast zijn de opdrachten die ze elke afspraak geeft ook verhelderend en helpen bij het maken van keuzes.

Ik kreeg handvaten om met mijn angsten om te gaan en tips hoe ik confrontaties aan kon gaan. Dat hier juist alleen maar mooie dingen uit voortgekomen zijn, ipv mijn doemscenarios, had ik nooit durven hopen en geeft veel zelfvertrouwen voor nu en in de toekomst.

Ik kan Lotte ook van harte aanbevelen. Het is de investering dubbel en dwars waard.
Rachel
Ik heb zojuist een loopbaan traject gevolgd bij Lotte om erachter te komen wie ik nou ben, waar ik energie van krijg en wat ik nog meer uit het leven wil halen.
Al gelijk na het eerste gesprek ga je met een energie boost naar huis.
Lotte is niet alleen een hele lieve vrouw, zij motiveert je om het beste uit jezelf te halen, in alle aspecten. Zij geeft je thuis opdrachten en zet je echt aan het denken.
Ik heb al mijn gesprekken als zeer prettig ervaren en heb nu eindelijk richting gekregen. Had nooit gedacht dat dat ooit zou gebeuren. Dus bij deze, ik ben zeer tevreden en zal zo nu en dan zeker langs blijven gaan omdat Lotte een hele fijne en professionele coach is om mee te sparren.
Cinderella Verhaert-Dubois
Toen ik ben begonnen aan dit traject hoopte ik advies te krijgen over een eventuele te volgen opleiding en een baan. Ik dacht uiteindelijk binnen enkele maanden op standaard vacatures te kunnen reageren.

Maar daar had ik me in vergist! Wat ik van Lotte heb gekregen, naast interessante gesprekken met een prettige persoon, is veel betere inzicht in wie ik ben en wat ik waard ben. Ik ben mezelf hervonden en heb het gevoel te zijn gegroeid. Natuurlijk is dit veel meer waard!

Ik kan Lotte alleen maar aanraden als coach.
Anoniem
Afgelopen jaar heb ik bij Lotte een coachingstraject gevolgd. Ze weet snel hoe je in elkaar zit en waarom je tegen problemen aanloopt. Ze kan je dan ook al snel de goede richting op sturen.

Ik vind haar een erg prettig persoon om mee te praten en een professionele coach. Mijn sessies met haar hebben er toe geleid dat ik zowel op professioneel als persoonlijk gebied de goede richting in geduwd ben en ben gaan groeien.

Zeer zeker een aanrader voor wie niet weet welke coach te kiezen. Je krijgt er geen spijt van!
Anoniem
Afgelopen jaar heb ik het coaching traject met Lotte doorlopen. Al na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik mij zeer op mijn gemak bij Lotte. Ik was al langere tijd niet gelukkig met het werk wat ik deed en dit had naast lichamelijke gevolgen ook gevolgen hoe ik mij privé voelde. De eerste sessie was lastig en kwam hard binnen. Lotte is eerlijk, maar wel op een prettige manier.

De opdrachten die Lotte meegaf en de gesprekken die wij voerde hebben mij enorm geholpen. Ik kijk nu anders tegen dingen aan en heb vaste (ongewenste) denkpatronen kunnen veranderen. Dit heeft mij geholpen de stappen te kunnen zetten die ik niet durfde te zetten en dit ook vol vertrouwen te doen.

Wat ik prettig vind aan de werkwijze van Lotte is dat wij niet alleen gekeken hebben naar het feit dat ik niet gelukkig was met mijn werk en alleen de focus hebben gelegd hoe dit specifieke probleem op te lossen. We hebben dieper gegraven, denkpatronen geanalyseerd, hoe ik reageer in bepaalde situaties en waarom, maar ook stil gestaan bij de positieve dingen in mijn leven. Er heeft een blijvende verandering plaatsgevonden.

Op dit moment ga ik vol vertrouwen richting mijn nieuwe doel. Maar voor mij is het minstens zo waardevol dat ik op dit moment super positief in het leven sta, tevreden ben met wie ik ben en wat ik heb en weer meer plezier maak.

Ik heb Lotte ervaren als een zeer warm persoon. Ze is eerlijk, ze luistert en denkt mee en geeft veel terug waar je mee verder kan. Ik kan haar als coach zeker aanbevelen.
Anoniem
Het coachingstraject bij Lotte was heel doeltreffend en heeft mij enorm geholpen om de kracht in mezelf terug te vinden. Ik heb weer duidelijk voor ogen wat ik echt leuk en belangrijk vind voor mezelf. Hiermee heb ik de balans teruggevonden in de verschillende onderdelen van mijn leven.

De opbouw van het coachingstraject is goed. Lotte gaat professioneel te werk. Na elke afspraak krijg je een verslag van hetgeen je hebt besproken en opdrachten waarmee je aan de slag kunt gaan.

De gesprekken met Lotte zijn heel prettig. Zonder oordeel laat ze je praten en geeft je nieuwe goede inzichten waardoor je anders naar dingen leert kijken. Als vrouw voelde ik me erg door haar begrepen. De spiegel die ze me voorhield was niet altijd makkelijk, maar mijn ervaring is dat ik daar juist veel van leerde. En omdat Lotte tevens over een goeie dosis humor beschikt, kwam ik sowieso altijd met een goed gevoel naar buiten.

Ik beveel Lotte van harte aan. Het is een hele goede investering in jezelf!
(Anoniem)
Door het coachingstraject dat ik bij Lotte heb gevolgd voel ik me weer een stuk krachtiger, bewuster en vrijer in het leven staan. Ze luistert heel goed, toont veel begrip, en houdt je een spiegel voor. Zo krijg je nieuwe inzichten over jezelf, over de manier waarop je naar je leven kijkt en over de keuzes die je maakt. Lotte weet snel tot de kern van je proble(e)m(en) door te dringen. Dat is heel prettig. Ik voelde me heel erg op mijn gemak met Lotte. Daardoor kon ik heel vrij met haar over mijn uitdagingen en problemen praten.

Ik kan het iedereen van harte aanraden om bij Lotte een coachingstraject te volgen. Het heeft mij ontzettend geholpen, zowel persoonlijk als professioneel.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: