Coach omschrijving

Als personal coach sta ik naast u en stel de juiste vragen op het juiste moment. We werken samen. Ik hou van mensen en u wilt aan uzelf werken. Een mooie combinatie.

Wat is coachen?
Door de gesprekken leert u naar uzelf te kijken en krijgt u inzicht in waar de schoen wringt. En inzicht is het begin van bewustwording.

Wanneer?
 • als u verandering wilt
 • meer balans wilt tussen werk en privé
 • relatieproblemen hebt
 • betere keuzes wilt maken
 • moeilijk nee durft te zeggen
U leert eerlijk naar uzelf te kijken.
 • Wat heeft u meegenomen uit het verleden?
 • Hoe staat u nu in uw leven?
 • Waar wilt u naar toe in de toekomst?
 • Soms maken we keuzes die achteraf geen goed gevoel geven. Hoe komt dat?
 • Moet u aan verwachtingen van anderen voldoen?
 • Kunt u moeilijk uw ruimte innemen?
Als u inzicht krijgt in hoe dit "werkt" kunt u aan een veranderingsproces beginnen. U leert in vrijheid keuzes te maken die u écht wat opleveren. Een boeiend groeiproces waarbij ik graag wil helpen.

Waarom?

Omdat ik van mensen houd én ik weet dat iedereen kan veranderen … u hoeft er alleen maar voor te kiezen!

Wilt u aan uzelf werken? Laat dan een bericht voor mij achter en ik neem snel contact op!

Beoordelingen door klanten

Peter
Mart heeft mij geholpen mezelf beter te begrijpen en te "openen".
Ik was niet een deler, was niet van bespreken met anderen, maar mede door de aanpak en het vertrouwen dat Mart je geeft tijdens de sessies was dit makkelijker om wel te doen.
Hier heb ik heel veel van geleerd en ben voor mijzelf en mijn omgeving een prettiger persoon geworden.
Merijn
Mart heeft mij door de tijd heen erg geholpen. Met haar zachte vriendelijke manier van coachen heeft ze verdriet in mij een plek gegeven en me weer trots op mezelf laten zijn.

Mart luistert goed, leeft echt met je mee en geeft veel inzicht. Door haar heb ik veel kennis over mezelf gekregen die ik op elk vlak in mijn leven kan toepassen.

Ik ben Mart heel dankbaar voor het fijne coachingstraject.
Ingrid
Mart is een fijn persoon en prettige coach. Ze is erg geïnteresseerd, luistert en analyseert goed. Hierdoor weet ze de vinger op de zere plek te leggen op een milde respectvolle wijze. Het heeft mij veel inzicht gegeven en geholpen.
Anouk
Mart is een vriendelijke, geïnteresseerde en ook doortastende coach - dit laatste doet ze op een milde wijze. Ze gaf in het eerste gesprek al aan: het komt zoals het komt en je ontwikkelt je op je eigen tempo, op je eigen manier. Dat ongedwongene heb ik als heel prettig en helpend ervaren: het draaide echt om mij en mijn ontwikkeling. Verder weet Mart precies de vinger op de zere plek te leggen en heeft ze me stap voor stap meer inzicht in mezelf gegeven. Iets waar ik, ondanks dat de coaching alweer een tijdje geleden is, nog altijd profijt van heb.
Wesley
Enige jaren geleden ben ik bij Mart terecht gekomen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. In een roerige tijd heeft ze mij goed geadviseerd en een spiegel voorgehouden. Dit deed ze op een correcte en respectvolle manier. Ze heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waar ik haar dankbaar voor ben.
Steven
Ik heb de coaching met Mart als zeer waardevol, veilig en prettig ervaren. Door gesprekken met haar ben ik verder gekomen in mijn ontwikkeling door de inzichten die daaruit naar voren kan. Op een warme menselijke manier, en direct waar het nodig is, weet ze tot de kern te komen.
Roan
Mart is een hele fijne coach. Ik keek iedere keer uit naar de gesprekken die ik met haar had. Alles wat mij dwars zat en wat mij tegenhield in het dagelijkse leven kon ik kwijt bij haar en tegelijkertijd hield Mart een spiegel aan mij voor. Want wat zegt het eigenlijk over jou dat je in bepaalde situaties doet wat je doet en voel je je daar nog wel prettig bij'

Ik heb mijzelf beter leren kennen dankzij het coachingstraject en heb een duidelijk(er) beeld van de zaken waaraan ik moet werken om mij op privé en zakelijk vlak verder te ontwikkelen.
Henny
Mart is een warme persoonlijkheid. Ze is altijd empatisch en kritisch op het juiste moment. Zij leert je om ingesleten patronen te doorbreken en op een andere manier met situaties om te gaan. Door de gesprekken met Mart wordt er een proces in gang gezet die jou zelf 'aan het werk' zet. Ik ben evenwichtiger en een gelukkiger mens! Dank je wel Mart!
Esther
Met Mart aan de hand heb ik mijn verdriet, onbegrip en teleurstelling een plek kunnen geven. Dankzij haar luisterend oor kon ik verder en deze groei naar acceptatie begeleid doorlopen.

Ik heb haar steun en advies als heel warm en vertrouwd ervaren en kijk met een goed gevoel terug op deze moeilijke periode.

Ik ben nog altijd dankbaar.
David
Mart heeft mij goed geholpen. Ze is hartelijk, luistert goed en gaat door tot de kern.

Ze heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar het leven kijk. Ik ben rustiger geworden en ik ga bij problemen eerst bij mijzelf te rade.

Zowel professioneel als privé hebben de sessies mij veel opgeleverd. Ik ervaar minder stress en het lukt mij makkelijker rustig te blijven en te reflecteren.

Dank je wel Mart (ook namens mijn vrouw).
Dionne
Ik heb de gesprekken met Mart als zeer prettig en veilig ervaren. Ze luistert goed, stelt de juiste (kritische) vragen en is nooit veroordelend. Ze geeft je inzicht in jezelf op een liefdevolle manier. Ik heb er veel aan gehad en het heeft me vooral in balans gebracht zowel werk als prive.

Mieke
Mart staat inderdaad naast mij in mijn coachingstraject. Ze 'loopt' mee in mijn verhalen, luistert heel goed, leest heel goed mijn mimiek en geeft dan iets terug waar ik weer mee verder kan.

Ik leer door haar keuzes te maken en mijn eigen weg te kiezen. Het heeft me al heel veel opgeleverd. Ik moest er even aan wennen, maar ik vind het nu heel prettig dat er geen vooropgezet plan is hoe de gesprekken gaan. We gaan aan de slag met wat zich aandient vanuit mijn 'verhaal'.

Ik gun iedereen deze prettige coach!
Monique
Mart is een coach die haar motto: "Mijn aanpak is direct, altijd liefdevol en gericht op jouw ontwikkeling" meer dan waar maakt.

De manier van werken, het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en vooral het goed luisteren, zorgen ervoor dat je jezelf op je gemak en vertouwd voelt bij haar.

Om tot de kern te komen, wordt geregeld een spiegel voorgehouden. Dit gebeurt op een prettige manier en altijd met het doel om te groeien in het proces zodat je er sterker van te worden.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: