Coach omschrijving

Waar zit jouw diepste verlangen? Wat zou je willen bereiken? Volg jij je hart, zowel privé als in werk?

Lifecoach in Zwolle

Ik help mensen zich te ontwikkelen, door zich te ont-wikkelen, zodat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Iedereen verdient wat mij betreft een leven waarmee hij of zij helemaal tevreden is. Een leven, waarin privé en werk zijn afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de persoon. Het fundament wordt gelegd door in de coaching naar jezelf te willen kijken met mildheid, jezelf te leren begrijpen en te accepteren, van jezelf te leren houden en goed voor jezelf te zorgen. Dan pas kun je er ook voor een ander zijn.

Het kan echt… balans tussen privé en werk. Als jij je helemaal bewust bent van wat voor jou echt van belang is en er toe doet, je bewust bent van jouw talenten, jouw mogelijkheden, jouw (onbewuste) overtuigingen en jouw waarden, dan vallen de puzzelstukjes vanzelf in elkaar.

En laten we eerlijk zijn… er is toch niets leuker dan een goede partner, een goede ouder, werknemer, werkgever te zijn? Kortom een prettig mens te zijn, tevreden met jezelf en met alles wat je doet.

De meeste dromen zijn volgens het gezegde bedrog, maar gelukkig niet alle dromen! Ik gun je jouw dromen. Met de juiste aanpak en nieuwe inzichten is jouw droom misschien wel dichterbij dan ooit.

Bang voor zweverige toestanden? Dat is niet nodig. Met een gerust hart kun je plaatsnemen in de stoel tegenover mij, met de benen op de grond. Dat kan ik niet uitleggen, maar dat mag je in de praktijk ervaren.

Daarom hoop ik je binnenkort te ontmoeten. Laat een bericht voor mij achter en ik neem snel contact met je op!

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Wilma Schönberger

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: