Coach omschrijving

Wil jij nieuwe mogelijkheden ontdekken op het gebied van werk? Je bent bij mij aan het juiste adres!

Ik ben een originele loopbaancoach met een scherpe geest. Aan de hand van thuisopdrachten, oefeningen en doortastende vragen prikkel ik jou tot reflectie over wie je bent en wat je wilt. Jouw loopbaanvraag en doel zijn hierbij leidend. Je zult meer inzicht verkrijgen in jouw talenten, passies en de arbeidsmarkt en zo zal je beter in staat zijn om een bevredigende loopbaanbeslissing te nemen.

Voor wie?

 • Wil je méér uit jezelf halen?
 • Niet zeker welke baan bij je past?
 • Opnieuw jouw koers bepalen?
 • Of ben je noodgedwongen op zoek naar een nieuwe baan?
Dan kan ik als loopbaancoach zeker wat voor jou betekenen. Je zal niet alleen jezelf herontdekken, maar ook de arbeidsmarkt.

Hoe?

Aan de hand van jouw loopbaanvraag en doel worden de coachgesprekken ingevuld. Je krijgt thuisopdrachten ter voorbereiding zoals bijvoorbeeld: het maken van een test, een stukje schrijven of tekenen.

Tijdens de gesprekken kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:
 • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Welke werkaspecten geven jou energie?
 • Jouw talenten en passie ontdekken
 • Door welke bril kijk jij naar de wereld en hoe kijken mensen naar jou?
 • Jouw kennis en kwaliteiten
 • Een arbeidsmarktverkenning
 • Persoonlijke barrières doorbreken en knopen doorhakken
Doelbereiking: Je formuleert een doel en een actieplan

Sara Surachno

Als mens en loopbaancoach ben ik enthousiast en analytisch met een vleugje humor. Mensen vertrouwen mij, omdat ik integer ben, niet snel oordeel en vragen stel die aanzetten tot reflectie. Ik bied maatwerk, wat als zeer prettig wordt ervaren: elke cliënt krijgt zijn/haar eigen passende traject.

Zullen we samen nieuwe mogelijkheden ontdekken op het gebied van werk? Laat een bericht voor me achter en ik neem snel contact met je op!

English

`If you are an expat and looking for career coaching in English, you are most welcome to contact me for a free personal meeting so we can find out how I can be of help’.

Beoordelingen door klanten

Itay Blandovsky
I know Sara as a very determined and highly skilled career coach.
As my career coach, I've experienced how much she's passionate about it, and as such, showed much dedication to help me to get the best out of myself.
The meetings were very efficient and intensive, focusing on different aspects on a professional and personal level, helping me to understand the best path I should take in my career.
I strongly recommend Sara if you're looking for a career coach.
Simone
Ik ben een tevreden klant! Ik kwam bij Sara op een moment dat ik was vastgelopen in mijn loopbaan en ik geen mogelijkheden meer zag voor de weg vooruit. Sara gebruikt slimme en niet-standaard opdrachten om je te laten nadenken over jezelf en om je eigen talenten en drijfveren vanaf een afstand te bekijken. Ze stelt scherpe vragen waarbij ze je aanmoedigt om voorbij je eigen grenzen te denken en in plaats van de onmogelijkheden de mogelijkheden te gaan zien. Ik vond het fantastisch om met haar samen te werken: ze is bevlogen, betrokken, heeft verstand van zaken en voelt haar klanten erg goed aan. Wat haar voor mij 'a cut above the rest' maakt, is dat het niet alleen bij praten blijft. Sara zorgt ervoor dat de inzichten die je opdoet, worden samengevat in een concreet actieplan met een tijdslijn. De weg vooruit heb ik dus gevonden, samen met Sara - top!
Henny
Sara vertelt je niet wat jouw volgende stap moet zijn, maar laat jou zélf ontdekken waar je heen wilt. Met haar geduld, empathie en enorm persoonlijke aanpak heeft ze mij ontzettend geholpen met mijn loopbaan en daarmee ook met mijn persoonlijke leven.
Vivian
Sara is een ervaren loopbaancoach, die mij onlangs geadviseerd heeft over de carrière-stappen die voor mij op dat moment het beste waren. Zij heeft mij geleerd te bekijken waar ik sta en waar ik heen zou willen gaan. Het bracht een nieuwe blik op mijn talenten en mogelijkheden als persoon en professional. Waar ik het zelf even niet zag, maakte zij het concreet.
Doordat Sara snel tot de essentie komt, heb ik in korte tijd veel geleerd over mijn kwaliteiten en de rol die bij mij past. Fijn vond ik ook dat zij enorm goed kan meedenken over de aansluiting op de arbeidsmarkt en de specifieke functies binnen verschillende vakgebieden. Dit heeft me erg geholpen bij het vinden van een passende nieuwe stap in mijn loopbaan.
Sebastian
Sara is so inspiring that it is obvious that she found her ideal job. That's why she is so good at helping others do the same. Her enthusiasm is contagious, and her approach was tailored to my specific needs. I always had the impression that she wants to help me instead of selling me a product. This is really what makes her stand out. Her coaching helped me a lot to open up more opportunities for my development - feels very good!
Liselotte
Ik heb Sara leren kennen als een open persoon, ze maakt makkelijk contact en toont oprechte interesse. Tijdens de loopbaancoaching heb ik veel aan Sara gehad o.a. door haar kritische houding. Sara heeft mij geleerd zaken vanuit een ander perspectief te zien, en daarbij mijn eigen angsten in een breder perspectief te plaatsen. Sara kan goed luisteren en doorvragen. Ze zet je aan t denken en adviseert, zonder daarbij een al te sturende rol in te nemen, zodat je uiteindelijk zelf met antwoorden op je eigen vragen komt. Ik heb prettig met Sara gewerkt, ik ben absoluut zelfverzekerder over mijn loopbaan mogelijkheden en wensen geworden!
Maaike
Met Sara voelde ik vanaf dag 1 een klik. Ze is een vriendelijk, fijn en mooi persoon. Wat ik prettig vond is dat ze heel toegankelijk is en flexibel met het maken van afspraken. Tijdens het traject voelde ze goed aan wat ik nodig had en paste haar sessies 'on the spot' daar op aan. Qua hersenspinsels is voor Sara niets te gek en dat maakt dat ik nieuwe terreinen heb kunnen ontdekken en onderzoeken. Ik wist bijvoorbeeld nooit dat netwerken zo leuk en simpel was. Een betere coach voor mijn traject kon ik me niet wensen.
Anika
Ik heb Sara leren kennen als een doelgerichte coach. Ze is heel duidelijk en open in haar manier van werken en denken. Sara creëert een prettige en constructieve sfeer tijdens de gesprekken. Door middel van verrassende opdrachten en scherpe vragen weet ze nieuwe inzichten te brengen en bekende inzichten meer context te geven. Ik zou Sara zeker aanbevelen voor een waardevol coachtraject!
René Maassen van den Brink
Sara is een enthousiaste loopbaancoach die op professionele wijze en met een gestructureerd stappenplan mij in korte tijd naar mijn eigen vastgestelde doel heeft begeleid. De vraag- en gesprekstechniek die zij hierbij hanteert is deskundig, positief en verrassend en heeft mij geholpen om voor mij duidelijk te maken wat ik zoek in een nieuwe baan en nieuwe werkgever. Sara gebruikt hierbij interessante opdrachten die inzichtelijk hebben gemaakt wat ik belangrijk vind en wat niet. Dit alles heeft geleid naar een bewuste keuze in het aangaan van sollicitatiegesprekken en het stellen van de juiste vragen in deze gesprekken. Ik kan Sara ontzettend aanbevelen en een loopbaantraject met haar levert jou ook zeker wat op!
Cristina
Sara is a great listener and even greater in posing questions that make you discover hidden answers within yourself. Thanks to her well thought and detailed trajectory for our sessions, I now have a clear career path in mind and know what suits best my professional self.
Ray Lentze
Ik heb Sara leren kennen als een vakkundig en sociaal sterke persoonlijkheid. Zij heeft een goed empatisch vermogen, durft out of the box te denken en is flexibel in haar aanpak. Dat was bij mij ook nodig, want ik had mijn doelen goed voor ogen, maar gedurende het traject en de gesprekken/oefeningen die ik met Sara heb gehad/gedaan, zijn deze toch behoorlijk veranderd. Zij heeft mij laten zien waar mijn echt sterke punten liggen en welke zaken ik belangrijk vind in mijn werk. Nogmaals dank voor de begeleiding! Regelmatig kijk ik nog naar de kaartjes, die ik altijd bij mij heb.
willemijn
Loopbaancoach Sara kwam voor mij op precies het juiste moment langs.
Vanaf de eerste afspraak heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld bij Sara en zij heeft me in de verschillende coaching sessies op creatieve en ogenschijnlijke makkelijke wijze gebracht waar ik nu ben.
Het feit dat ze je op 'speelse wijze' begeleidt is voor mij een bewijs van haar kundigheid en goede aanpak.
Ik heb veel aan de sessies gehad en heb mede dankzij haar in korte tijd weer het vertrouwen gekregen dat ik op dat moment nodig had en een leuke nieuwe baan gevonden!
Rubina
I really enjoyed the coaching sessions and working together with Sara towards the goal of discovering a new career path that suits me best with my interest, strong points and experience. The sessions were very well organized and useful.
Sara is an excellent coach and a great person to work with. She definitely helped me discover my career and purpose to follow. I would recommend her to anyone who has questions or doubts about their current career.
Thank you so much for all your help Sara!
Anoniem
Sara is een ervaren loopbaancoach, die mij afgelopen jaar met behulp van vele inspirerende oefeningen en een open dialoog nieuwe inzichten heeft verschaft, handvatten heeft aangereikt en heeft geholpen en gestimuleerd om een nieuw pad te kiezen. Niet enkel haar kennis en kunde, maar zeker ook haar open manier van communiceren, toewijding en empathie, en daardoor persoonlijke benadering, zijn hierbij voor mij erg belangrijk geweest.
Mike Rosenmöller
Keuzes... soms zijn ze makkelijk, maar vaker loop je er tegenaan. Om mij goed voor te bereiden op mijn loopbaan kwam ik via het internet bij Sara terecht. Na een kennismakingsgesprek was de keuze voor Sara makkelijk. Het gevoel (de onderbuik) zei "ja" het proactieve in mij zei "nu". Niet twijfelen gewoon doen. Zo zijn de weken van coaching geweest. Het gewoon doen, je laten leiden, jouw gevoelens bespreken en luisteren naar feedback. Er is niets beter dan feedback krijgen op een positieve manier met een onderbouwing waarvan je gelijk weet dat de ander perfect naar jou heeft geluisterd. Het luisteren en de proactieve houding van Sara zijn exact in balans. Zij gaf mij de juiste ondersteuning om alles op een rijtje te zetten, de rug recht te houden en altijd vooruit te durven lopen.
Eileen Waalewijn
The coaching sessions were helpful in discovering my passions and gifts to direct me in my career path. The sessions were well organized and useful in my personal career stage. Discovering my strong points was a handy tool in narrowing my way in the job market. I strongly recommend her and especially to those who are expats in need of familiarizing themselves to the Dutch job market.
Matthijs Willekes
Sara heeft mij tijdens het coachingstraject meerdere keren positief verrast. Niet alleen is ze een goede sparringpartner, maar je merkt aan alles dat zij de strijdbaarheid in je aanwakkert. Daarnaast zegt ze wat ze denkt, heeft ze veel ervaring op allerlei gebieden en weet ze dat ook goed te benutten. Ze gaat vol overgave aan de slag om je weer aan het werk te helpen. Dit gebeurt voornamelijk in de vorm van zelfreflectie, sturing en motivatie. Al deze aspecten en meer worden door middel van interessante opdrachten behandeld. In overleg hebben we uiteindelijk meerdere opdrachten geselecteerd die voor mij zeer verhelderend hebben gewerkt. Buiten het coachen om, hebben wij ook concreet gekeken naar het solliciteren zelf. Ook op dit gebied heeft Sara mij enorm geholpen. Al met al een zeer positieve ervaring en zonder enige twijfel een echte aanrader voor (werk)zoekende personen.
Loic
It is my great pleasure to write about my experience with Sara Surachno. I would highly recommend working with Sara. My coaching experience was very meaningful: Sara helps you to know yourself much better. Her tips and advice were very valuable. The assignments are diverse and useful. The coaching sessions are very pleasant and lively. The best way to feel ready for your next career step.
Rick Hoogeboom
Sara heeft mij in een aantal sessies meegenomen op een excursie langs mijn talenten. Zij doet dat op een ontspannen manier en met behulp van opdrachten die je aan het denken zetten. Sara is door haar vakkundige aanpak in combinatie met haar humor een prettige loopbaancoach voor mij geweest. Sara is in staat om met bestaande theorieën zoals van Jung maar ook door veel (door)vragen, de talenten bloot te stellen. Ik raad Sara daarom zeker aan voor mensen die niet goed weten welke stap ze in hun carrière willen maken.
Het prettige van de aanpak van Sara vind ik de laagdrempeligheid, Sara maakt de gesprekken niet te zwaar zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van het gehele traject. Ik raad Sara zeker aan als loopbaancoach!
Wannisa Ritmahan
I got to know Sara from Loopbaanadvies Pro coaching sessions and would be glad to express my gratitude for her valuable advice and impressive training. She's got brilliant analytical skills, kindness and a lively personality. I admire her willingness to guide people to a better self-understanding and to presenting themselves better. Her assistance and encouragement helped me to discover my hidden potential and to identify my core values. I am confident that others will also benefit from her performance in several aspects of their lives. I therefore highly recommend Sara as an expert in consulting and personal development.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: