Coach omschrijving

Ik ben Ruth, 47 jaar, gediplomeerd coach, gediplomeerd executive coach, gediplomeerd praktijkmanager en geaccrediteerd trainer on the job (crkbo) en public speaker. Ik geloof sterk in het Nieuwe Werken; coachend managen en leidinggevenden die hun teamleden motiveren het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je teams in de mee/stand? Hoe ontwikkel je je eigen vaardigheden als leidinggevende? Hoe breng je meer balans tussen business/privé? Degelijke vragen onderzoek ik graag met je.

Ik ben er ook voor ondernemers als gecertificeerd businesscoach; Als ondernemer zijn er soms momenten dat je je motivatie voelt verminderen, of misschien heb je een onderneming gestart; maar heb je moeite jezelf op de kaart zetten. Hoe versterk je je bedrijf van binnen uit? Ook voor zzp-ers een belangrijke vraag die ik graag met je behandel. Leer omzetverhogend te denken! Als jij groeit als ondernemer, groeit je onderneming vanzelf mee.

Bij KDMS is coaching niet vaag maar concreet. De trajecten zijn processen richting heldere doelen, je krijgt inzicht in je eigen traject (hoe ver ben ik? Hoe ben ik al gegroeid?) Door maandelijkse objectieve digitale observaties te ontvangen. Zo vind je duidelijk terug waar je vandaan komt en hoe dicht We zijn richting het coachingsdoel. Na afsluiting van het traject heb jij je doel bereikt en handvatten om zelf verder te gaan. Die kun je later in je persoonlijke trajectverslag altijd nog rustig nalezen. Versterk jezelf. Versterk je team. Verhoog je omzet.

No nonsense coaching. Ik ben er voor jou als jij toe bent aan reflectie. Durf excellent te worden!

Wil je meer weten over mijn persoonlijke achtergrond en drijfveren of een gratis kennismakingsgesprek, vraag dit aan door het formulier in te vullen en neem ik contact met je op.

Beoordelingen door klanten

Anoniem
Ruth coacht me nu net iets langer dan een jaar. Omdat ik mijn leiderschap wilde verbeteren. Ze is haar uurprijs dubbel en dwars waard. No nonsense. To de point en zeer vriendelijk. Ruth daagt uit en heeft me praktische leiderschapstools gegeven om mee te werken.

Gerben
Anoniem
Zodra je twee woorden spreekt met Ruth merk je gelijk dat ze zeer ervaren is. Ze komt snel tot de kern, durft lastige vragen te stellen en de vinger oo de zere plek te leggen. Naast dat ze mij als praktijk eigenaar goed coacht, vind ik haar KDMS Kruijshoop Dental Management Solutions Academy van een zeer hoog niveau. Loraine heeft de opleiding gekregen en ik zie dat het haar helpt om een betere manager te worden. Gelukkig traint/coacht Ruth haar ook. We hadden achteraf dit veel eerder moeten doen. Want de resultaten zijn boven verwachting. Aanrader voor elke praktijk die wil uit breiden of groeien. Onzin om als eigenaar alles zelf te moeten doen nu Ruth er is.
Ellen Bakker
Ruth Kruijshoop heeft me 3 maanden gecoacht op aansturing van mijn team, ik moet zeggen dat ik er enorm veel aan heb gehad. In mijn team werd heel veel geroddeld, een paar werkten hard, een paar niet. Ik dacht dat het aan mijn team lag en voelde me soms echt machteloos! Door de coaching van Ruth heb ik handige manieren gevonden om het team anders aan te sturen. Directer en positiever en het heeft echt al een hoop veranderd. Ik denk dat ik de coaching nog verleng. In ieder geval So far so good! Mijn team is veel productiever en het is veiliger geworden om je uit te spreken. Ik ben van autoritair leiderschap naar coachend leiderschap gegaan. Tenminste dat probeer ik nu. Echt een aanrader een traject bij KDMS te doen!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: