Coach omschrijving

Mijn missie is het helpen van professionals en ondernemers bij het vergroten of hervinden van hun persoonlijke en zakelijke effectiviteit. Ik breng je beter in contact met jezelf. Niet alleen in denken maar ook in je lichaam. Daardoor ervaar je veranderingen beter. Het wordt leuker om jezelf beter te leren kennen.

Iedereen weet diep van binnen wat hem of haar bezighoudt. Wat er goed gaat en wat er beter kan. Neem die verantwoordelijkheid en realiseer je eigen doelstellingen. Gun het jezelf om daar vragen over te stellen. Aan je zelf maar vraag ook anderen eens om hulp. Je zult versteld staan wat er dan kan gebeuren.

Goede wil en trouw zijn woorden die goed bij me passen. En ik bied je die omgeving om te leren en te groeien. Voeg daar aan toe: veiligheid, creativiteit, integriteit, enthousiasme en humor.

Dan heb jij mij als coach en mens redelijk goed in beeld.

Beoordelingen door klanten

Roel Wildenbeest
Ik was op zoek naar een bevlogen, serieuze maar ook humoristische coach. Die heb ik gevonden in Remco. En dan te bedenken dat we elkaar kennen van de MAVO! Remco heeft mij geholpen op verschillende gebieden, denk aan communiceren, accepteren, vooruit kijken en bezig zijn in het nu. Verder hebben we veel gesproken over werk en ben ik uitgedaagd om mezelf beter te leren kennen. Remco bedankt daarvoor!
Anoniem
Remco is in in staat om het beste in je naar boven te halen. Hij doet dat op een respectvolle, liefdevolle en humoristische manier. Hij heeft me laten zien dat kwetsbaarheid een kracht is en hoe ik dat kan inzetten. Ook heb ik helder gekregen wat ik wil en wie ik ben, wat mijn patronen zijn en hoe ik deze kan doorbreken. Hij was er voor me als ik vastliep en in paniek raakte. En steeds was er rust, betrokkenheid en ruimte. Heel belangrijk en heel prettig.
Marjon
Remco is betrokken, oprecht, innemend, opbouwend en niet in de laatste plaats confronterend als coach met een missie om het beste uit iemand te halen, waar hij dan ook helemaal voor gaat, met een flinke dosis humor.
Hij weet in heel korte tijd tot de kern van de problemen te komen. De bewustwording en kwartjes die zijn gevallen ( ik zou er rijk van worden !) zijn aan hem te danken door zijn effectieve manier van coachen in het hier en nu.
De eyeopeners worden (gelukkig) niet op een presenteerblaadje gegeven; Remco heeft me er op een bijzonder effectieve manier zelf achter laten komen zodat het beklijft.
Door het coachingstraject bij Remco ben ik gegroeid als persoon en heb ik veel beter inzicht gekregen in wat ik wil met mijn bedrijf en welke stappen nodig zijn om dat tot een succes te maken.
Anoniem
Toen ik bij Remco kwam, had ik geen duidelijke coachingsvraag of probleem dat voor mij helder was. Ik had wel het gevoel 'dat er iets uit moest' en dat er iets in mij ruimte wilde krijgen. Samen hebben we heldere onderwerpen geformuleerd en hebben we daar naar toe gewerkt. Met name de oefeningen waren voor mij erg verhelderend.
Remco prikkelt en daagt je uit waar nodig, maar hij legt ook uit of geeft een kader wanneer dat nodig is. Hij heeft mij inzicht verschaft in mijn gewoontes en patronen en mij laten zien (en voelen) hoe prettig helderheid vanuit je persoonlijk statuut kan zijn, wat zingeving is, wat het belang daarvan is en vooral wat zingeving voor mij is. Ik ben heel erg blij en tevreden met de resultaten die ik onder begeleiding van Remco behaalt heb.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: