Coach omschrijving

Mijn coaching helpt je van punt A naar punt B te gaan. Je krijgt nieuwe inzichten waardoor je ontdekt wat nodig is om je situatie te verbeteren. Dat zorgt ervoor dat wat je voelt en wat je doet dichter bij elkaar komt te liggen. Vaak ligt dat niet op één lijn met elkaar. We gaan samen kijken waar dat door komt en gaan daarmee aan de slag.

De begeleiding is heel effectief, efficiënt en levert concrete uitkomsten op.

Tijdens de coachingssessies geef ik, Patricia van Gerwen, je als het nodig is ook teachings, zodat je snel resultaat behaalt. Je kunt bij teaching denken aan uitleg over hoe het denken van de mens in elkaar zit. En hoe je comfortzone werkt. Waarom het eng is om nieuwe dingen te doen. En waarom het lastig is om vast te houden aan dromen en doelen.

Het kan ook zijn dat je niet goed weet wat je wilt, maar dat je wel weet dat het anders moet. Daar lopen heel veel mensen tegen aan. In die situatie gaan we samen op zoek naar wat je niet meer wilt om zo te ontdekken wat je wel wilt. Zodat jij je beter in je vel voelt en beter kunt genieten van je leven.

Als jij het gevoel hebt dat je ‘zoekend’ bent, dan ligt er hoogstwaarschijnlijk voor jou een wereld vol nieuwe inzichten verscholen. Durf de zoektocht in jezelf te starten. Per sessie bepaal jij over welk onderwerp jij het wilt hebben en wat je doel is dat je aan het eind van de sessie wilt bereiken. We bekijken je huidige situatie en zetten de opties om jouw doel te bereiken op een rij. Aan het einde van elke sessie heb je concreet uitvoerbare opties om mee aan de slag te gaan.

Twijfel niet en gun jezelf de kans op persoonlijke groei. Vraag een kennismakingsgesprek aan.

Beoordelingen door klanten

Raul
Patricia is a lovely person who has showed me how to make a change in my life and move forward.
Vicky
Patricia is een heel lieve en fantastische vrouw. Ze heeft me weer veel nieuwe inzichten gegeven en me weer een stap verder gezet. Dank u wel Patricia. Ik heb van iedere sessie veel geleerd

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: