Coach omschrijving

Mijn coaching helpt je van punt A naar punt B te gaan. Je krijgt nieuwe inzichten waardoor je ontdekt wat nodig is om je situatie te verbeteren. Dat zorgt ervoor dat wat je voelt en wat je doet dichter bij elkaar komt te liggen. Vaak ligt dat niet op één lijn met elkaar. We gaan samen kijken waar dat door komt en gaan daarmee aan de slag. 

De begeleiding is heel effectief, efficiënt en levert concrete uitkomsten op. 

Tijdens de coachingssessies geef ik, Patricia van Gerwen, je als het nodig is ook teachings, zodat je snel resultaat behaalt. Je kunt bij teaching denken aan uitleg over hoe het denken van de mens in elkaar zit. En hoe je comfortzone werkt. Waarom het eng is om nieuwe dingen te doen. En waarom het lastig is om vast te houden aan dromen en doelen. 

Het kan ook zijn dat je niet goed weet wat je wilt, maar dat je wel weet dat het anders moet. Daar lopen heel veel mensen tegen aan. In die situatie gaan we samen op zoek naar wat je niet meer wilt om zo te ontdekken wat je wel wilt. Zodat jij je beter in je vel voelt en beter kunt genieten van je leven. 

Als jij het gevoel hebt dat je ‘zoekend’ bent, dan ligt er hoogstwaarschijnlijk voor jou een wereld vol nieuwe inzichten verscholen. Durf de zoektocht in jezelf te starten. Per sessie bepaal jij over welk onderwerp jij het wilt hebben en wat je doel is dat je aan het eind van de sessie wilt bereiken. We bekijken je huidige situatie en zetten de opties om jouw doel te bereiken op een rij. Aan het einde van elke sessie heb je concreet uitvoerbare opties om mee aan de slag te gaan. 

Het is ook mogelijk om coaching te combineren met andere technieken, zoals bijvoorbeeld het hoofd leegmaken via zachte aanraking van punten op het hoofd. Of gecombineerd met het healen van lichamelijke klachten. De mogelijkheden nemen we samen door in een kennismakingsgesprek.

Over het hele traject houd ik goed in de gaten dat we je rode draad blijven volgen en niet gaan wegduiken voor punten die je lastig vindt.

Beoordelingen door klanten

Jolanda
Na de diagnose borstkanker ben ik bij Patricia terechtgekomen. Na haar sessies zijn mijn fysieke klachten aanzienlijk afgenomen. Mijn rugklachten zijn verminderd waardoor ik weer volop kan hardlopen. Ook de rust die werd gecreëerd tijdens de sessies, heb ik als zeer ontspannend ervaren. Voel me weer helemaal happy. Dankjewel Patricia!
Selena
Wat ik aan Patricia enorm waardeer is haar capaciteit om naar een 'verhaal te kijken en/luisteren' en eruit te halen wat er mee speelt zonder in het verhaal gezogen te worden. Haar 'eagle-eye' heeft mij verschillende keren op veel verschillende niveau's mij toegelaten om mijn eigen inzichten te krijgen door gerichte vragen te stellen en de ruimte te zijn om mijn eigen bewustwording op gang te brengen. Dankjewel voor de ruimte te zijn om mezelf te mogen zijn zonder oordeel of verwachtingen.
Raul
Patricia is a lovely person who has showed me how to make a change in my life and move forward.
Vicky
Patricia is een heel lieve en fantastische vrouw. Ze heeft me weer veel nieuwe inzichten gegeven en me weer een stap verder gezet. Dank u wel Patricia. Ik heb van iedere sessie veel geleerd

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: