Coach omschrijving

“Tot hier toe en nu verder… Jezelf verder ontwikkelen is altijd een goed idee. Never stop learning!”

Jouw doelstelling is voor mij belangrijk in combinatie met je bereidheid om de uitdaging aan te gaan iets te willen veranderen. Waar loop je tegenaan? Wat wil je aanpakken? In hoeverre ken je jezelf? Waar heb je last van? Ben je bereid uit je comfortzone te stappen en risico te lopen?

De coachvraag

Coachvragen ontstaan in de driehoek tussen (werk)omgeving, je taak of verantwoordelijkheid en je persoonlijkheid/karakter. Soms spelen er ook prive-omstandigheden mee. De coaching kan gaan over rollen, authenticiteit, persoonlijke kracht, communicatie, karaktereigenschappen, assertiviteit, keuzes, zingeving, werk/prive balans, etc.

Stijl:

Ik neem je bij de hand en laat je af en toe expres struikelen of dingen proberen. Ik help je daar bij met alle creativiteit, expertise, humor, middelen en ervaring die ik heb. Ik kan goed luisteren en ben in staat om je snel op je gemak te stellen en ga je van daaruit stimuleren, uitdagen en prikkelen.

Alles met het doel om je een stap te laten zetten richting jouw doelstelling. Doordat ik veel ervaring heb bij verschillende typen bedrijven, ken ik de dynamiek en de uitdagingen als geen ander.

Wat verwacht ik van jou?

Als je door mij gecoacht wordt, zet ik je aan het werk, dat kan bestaan uit opdrachten, boeken, tests etc. Ik geloof dat verandering gebeurt door dingen anders te bekijken én anders doen. Ik hou je een spiegel voor en help je vooruit. Als jij je mouwen wil opstropen, ben je bij mij aan het juiste adres.

Wil je ook door mij gecoacht worden? Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Oscar Wildschut

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: