Coach omschrijving

Loopt jullie relatie niet lekker?

Hebben jullie veel irritaties en ruzies of wordt er misschien helemaal niet meer echt met elkaar gepraat?

Zijn jullie manager van jullie gezin en loopt alles op rolletjes maar zijn jullie elkaar als partners al jaren kwijt?

Kortom, er moet écht iets veranderen! Start dan met relatietherapie.

Relatietherapie bij Monique Moor

In 2007 ben ik begonnen met mijn praktijk voor individuele coaching. In de loop der jaren kreeg ik echter meer en meer te maken met stellen. Ik ben mij hierin gaan verdiepen en verder ontwikkelen. En zo gestart met relatietherapie.

Ik werk met verschillende methoden waaronder ook EFT relatietherapie (Emotional Focused Therapy). En kan jullie weer helpen om elkaar te vinden. Om van afstand en slechte communicatie weer bij elkaar te komen, samen. In begrip en verbinding.

Het traject

Een traject start met een eventuele kennismaking en altijd een intake. Hierin gaan we kijken naar waar jullie vandaan komen en wat jullie willen bereiken. Hierna volgen elke 2 à 3 weken sessies met tussentijdse huiswerkopdrachten.

Mijn doel is geen jarenlang traject van wekelijkse sessies maar in een relatief korte periode diepgaand aan de slag. Praktisch en gelijk toepasbaar.

Is het tijd voor jullie om weer echt partners te worden en toe te werken naar een gezamelijke toekomst? Neem dan contact op.

Beoordelingen door klanten

Martine
Begin dit jaar hebben mijn man en ik een aantal sessies bij Monique gevolgd. We voelden ons al snel op ons gemak en konden ons verhaal goed kwijt. Dmv huiswerkopdrachten en praktische tips kwamen we al snel bij onze valkuilen terecht en konden we hieraan werken. Wij zijn erg tevreden met het hele traject!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: