Coach omschrijving

  • Ervaar je veel stress en spanning in je leven?
  • Ben je onzeker en ga je continu je grenzen over?
  • Is je leven uit balans en ben je jezelf kwijt?

Of ben iets of iemand kwijt geraakt? Heb je een droom moeten loslaten?

Kortom je bent de grip op je leven kwijt en het lukt je even niet die zelf weer terug te pakken. Dan is coaching wat voor jou!

Met coaching kom jij weer in je kracht. Neem je het heft weer in eigen hand en ga je weer je eigen keuzes maken.

Mijn verhaal
In 2007 ben ik mijn praktijk voor coaching gestart. Mensen op weg helpen, weer in beweging krijgen. Echter vond ik coaching alleen te beperkt. Ik wilde breder kunnen aansluiten bij mensen. Diepgaander aan de slag kunnen gaan.

Ik heb mij in de loop der jaren daarom verder ontwikkeld, meerdere technieken en methoden eigen gemaakt. En ook verder verdiept in onder andere rouw en verlies, en relatietherapie. Zodat ik nog meer mensen kon helpen om weer krachtig in hun leven te staan.

Aan de slag

Het is mogelijk om te starten met een (telefonische) kennismaking. Gaan we aan de slag dan is er altijd een intake waarbij we uitgebreidt ingaan op jouw hulpvraag. En ook wie jij bent, en hoe je leven eruit ziet. In de sessies gaan we gericht aan de slag.

Uiteraard afhankelijk van de hulpvraag is een traject gemiddeld 8 sessies.


Beoordelingen door klanten

Ruben
Ik ben zeer tevreden met hoe deze coach mij geholpen heeft. Professioneel, to the point, een rustige plek, zelf erg rustig en oprecht bezig met haar vak. Dankjewel Monique!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: