Coach omschrijving

Bij mij ben je welkom met alles wat er is en wat er niet meer is.

Loop je vast in je persoonlijke leven en/of in je relatie? Dan is het fijn hier niet alleen mee te worstelen. Dit heb je waarschijnlijk al zo lang gedaan. Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ik kan een tijdje naast je lopen op je pad om samen te kijken waar het mis is gegaan. Ik werk graag met lichaamswerk; in aanwezigheid van het lichaam is het ooit anders gegaan dan je had gewild en in aanwezigheid van het lichaam kan de wond weer langzaam helen. Ik bied ruimte en veiligheid voor jouw verhaal.

Je kan bij mij in De Bilt terecht voor rouwverwerking, relatiecoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke coach, relatiecoach en rouwverwerking – De Bilt

In de bossen hier in De Bilt heb ik een video voor je opgenomen. Bekijk de video, en laat je telefoonnummer hier achter als je graag wil dat ik contact met je opneem. We bespreken dan samen wat ik voor jou, of voor jullie, kan betekenen.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Monique Mizee

Wim
Lieve Monique,

Ik vond het een bijzondere sessie. Vaak denk ik dat het bij mij niet kan of werkt. Alhoewel samen met mijn partner hebben we ook prachtige dingen bereikt.

Het belangrijkste vond ik jouw vraag/opmerking "ga maar bij dat zwarte gat weg" of iets dergelijks. Het schreeuwde in mij, DAT KAN NIET. Even later realiseerde ik me, dat dat inhoud dat ik dan ook de moederliefde voor altijd moet missen. Ondenkbaar, pure angst. Terwijl ik het schrijf ben ik opnieuw geraakt, de tranen vloeien. Dit is, dit was mijn zwarte gat. Waar ik al zolang tegenaan loop en liep. En waar ik druk mee was om het te ontlopen. Heerlijk dat ik nu voel en weet dat het zwarte gat (mijn trauma) en de liefde van mijn moeder 2 verschillende dingen zijn. Het één mag ik los laten en het andere omarmen.

Het allerfijnste gebeurde de volgende dag. Het diepe gevoel, het alom tegenwoordige besef: MIJN MOEDER HOUDT VAN MIJ. Bij het uitwerken van mijn aantekeningen, was het er zo maar. Ik heb er niets voor gedaan. Wat heerlijk. Geen enkele twijfel. Ik kan het me niet herinneren dat ooit gevoeld of gezegd te hebben. Op zijn minst is het tientallen jaren geleden. En nu voel ik het, ik weet het gewoon zeker, géén enkele twijfel. Ook dat hoef ik niet meer in een relatie te zoeken. Heerlijk. Ik voel me steviger staan, rustiger, met meer vertrouwen, vrijer en ik voel meer ruimte. Dankjewel voor jouw aandeel!
Wendy Mulder van Doorn
Ik heb nu drie sessies bij Monique gehad, en mijn ervaringen zijn zeer goed. Helaas ben ik genoodzaakt om te stoppen met de sessies vanwege werkloosheid, maar het brengt mij zoveel goeds. Ze daagt je uit om echt bij je gevoel te komen en dat te laten spreken ipv je hoofd. De sessies zijn erg heftig maar je voelt (ik meteen al na de eerste sessie) je meteen rustiger en opgeruimder. Ik kan haar van harte aanbevelen als je vastzit met allerlei issues, het is een open en hartelijke vrouw die zich inzet voor jouw welzijn.

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: