Coach omschrijving

Zoek je een nuchtere en energieke coach? Dan kan ik je dan helpen!

Ik heb van leren en veranderen mijn vak gemaakt. Ik ben sinds 2004 actief als (executive) coach. Naast coach ben ik ook gecertificeerd Symfoia Assessor en LEAN-/Scrum Coach

Voor Particulieren:

Voor particulieren ben ik gericht op persoonlijke effectiviteit in relatie tot werk of studie. Ik help je keuzes maken of help je inzicht te krijgen waarom deze keuzes zo goed bij je passen. Denk hierbij aan: Loopbaanvraagstukken, herstel na burn-out en work-life-balans-onderwerpen.

Bij voorkeur werk ik met E-coaching, omdat ik merk dat we dan samen in het traject wat effectiever worden. Desgewenst is er overigens wel de mogelijkheid tot face-to-face gesprekken. Naast de onlinegesprekken, werk ik ook met een E-coach Platform waarop we samen kunnen communiceren over de stappen die we nemen. Door de opdrachten en/of experimenten hier telkens op te verzamelen, ontstaat vanzelf een soort persoonlijk logboek van je ontwikkelingen.

Ook na afronding van ons traject blijf je toegang houden tot dit logboek. Meerdere cliënten zeggen mij, na 1 a 2 jaar bij het teruglezen van het logboek, wederom veel steun te ervaren aan de zaken die destijds zijn besproken.

Voor ZZP-ers, werknemers en organisatie (zakelijk):

ZZP-ers en cliënten met vragen binnen hun ondernemerschap, zijn van harte welkom bij mij. Ik begeleid veel ondernemers en leidinggevenden bij het geven van sturing aan processen binnen hun werk, aan medewerkers, maar bovenal aan zichzelf. Ik zie het daarbij als voordeel dat ik, naast mijn werk als coach, ook zelf nog steeds eigenaar ben van meerdere ondernemingen waaraan ik dagelijks leiding moet geven.

Ik vind het belangrijk een organisatie te bekijken vanuit meervoudige waarde creatie. Trajecten rondom advies of begeleiding waarbij alleen de financiële waarde van belang is, zijn onvoldoende interessant voor mij. Onderwerpen als innovatie, duurzaamheid, inclusiviteit, vitaliteit en de menselijke maat, zijn daarentegen juist wel weer heel passend.

Naast mijn werk als individueel coach, werk ik ook met groepen mensen en complete organisaties. Zeker bij vraagstukken waar zelfsturing of zelforganisatie een rol spelen, kan men bij mij goed terecht. Dat is mijn specialiteit.

Voor cliënten die bekend zijn met ADD/ADHD of een lichte ASS-beperking

Opvallend veel cliënten die bij mij een traject willen volgen, zijn bekend met ADD/ADHD of een lichte ASS-beperking en ondervinden daar hinder van in de werkkring. Juist omdat ik géén therapeut ben, maar een hele praktische aanpak ken, krijg je via onze sessie ook eens een ander geluid te horen.

Overigens ben ik geen alternatief voor de reguliere therapie en/of medicatie. Ik raad dus iedereen aan om ook deze weg te blijven bewandelen. Mijn sessies worden – in de regel – niet vergoed door verzekeraars. Maar vaak wel door werkgevers. Juist vanwege de resultaten die de sessies opleveren!

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Mark Veldpape

Guus Niessen
Mark is een gesprekspartner en coach die energie door geeft. Zijn enthousiasme is bijzonder aanstekelijk. Na een coachingsgesprek ga ik vol vertrouwen en met nieuwe inspiratie verder. Hij luisterd goed en kan vervolgens treffend analyseren. Gecombineerd met sterke creatieve denkkracht en een groot netwerk leidt dat tot verrassende en kansrijke uitkomsten.
Anoniem
Mark heeft een doortastende manier van werken waardoor ik weer stevig in het zadel kwam zitten. Na 20 jaar heb ik hem gevraagd zijn visie op mijn loopbaan te geven en ik heb er weer twintig jaar aan vast geknoopt. Alleen zijn de kaarten nu weer goed geschud. Een frisse visie op mijn werk heeft me enorm geholpen.
Anoniem
Dit is echt een aanrader!
Ik zit zelf in een fase waarin ik afstudeer. Het is nu de vraag wat ik volgend jaar wil doen, want er zijn zo veel opties. Dit traject heeft me goed geholpen bij het filteren van opties voor eventuele masters/pre masters. Ik weet weer iets beter waar ik naar toe wil en dat geeft rust
Anoniem
Mark heeft mij op weg geholpen mezelf weer terug te vinden. Na meer dan 20 jaar bij dezelfde werkgever stond ik op een tweesprong. Mark heeft mij geholpen hier over na te denken en een keuze te maken.
Dat deed hij op een open manier waardoor het voor mij makkelijk en comfortabel was me uit te spreken.
Ellie Meijnders
Mark is een erg prettige gesprekspartner en coach. Groot empatisch vermogen en durft ook "out-of -the- box" te denken.

Schrijf een beoordeling voor deze coach


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: