Coach omschrijving

Na 15 jaar ervaring in de werving en selectie wist ik als geen ander hoe belangrijk het voor mensen is om op de juiste werkplek terecht te komen. Ik besloot loopbaancoach te worden via een opleiding bij Hoogendijk.

Loopbaancoach Amsterdam: Wie ben ik?

Ik ben Marieke Verhagen, 50 jaar, loopbaancoach en moeder van 3 dochters, woonachtig in Haarlem.

Loopbaancoach Amsterdam: Waar kan ik mensen mee helpen?

Als mensen vastzitten of zichzelf vragen stellen over hun positie of profilering binnen hun werkomgeving en daar niet goed uitkomen, dan biedt coaching hier een goede ondersteuning in.

Het kan ook zijn dat iemand een nieuwe richting in zijn loopbaan wil ontdekken, dan biedt loopbaancoaching uitkomst. En bij gedwongen ontslag kan outplacement een optie zijn.

Welke mensen komen bij mij voor loopbaancoaching?

Voornamelijk mensen die werkzaam zijn in het middenkader met een werkgerelateerde ontwikkelingsvraag. Daarbij kunnen in de begeleiding ook persoonlijke ontwikkelingsvragen naar voren komen. De scheidslijn tussen werk en privé is soms een dun lijntje. Als ik zie dat de cliënt meer gebaat is bij begeleiding op het persoonlijke vlak dan kan ik hem of haar naar mijn netwerk van specialisten doorverwijzen. Dit betekent niet dat het traject met mij dan ophoudt. Er ontstaat een samenwerking met verschillende specialisten waarin de cliënt centraal blijft staan.

Wat is voor mij essentieel in coaching?

Essentieel is voor mij dat ik elke keer weer echt open sta voor wat er speelt bij de cliënt. Te kunnen aanreiken wat werkelijk ondersteunt maakt dat het maatwerk is en daarom zo bijzonder.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat een bericht voor me achter en ik neem snel contact met je op!

Beoordelingen door klanten

Sophie
Tot nu toe 2 goede gesprekken gehad. Ik zou haar absoluut aanbevelen (en heb dit zelfs al gedaan). Ze is zeer betrokken, kritisch (houdt je een spiegel voor) en heeft mij de benodigde impuls en vertrouwen gegeven om weer het heft in handen te nemen als het gaat om mijn zakelijke carriere.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: