Coach omschrijving

… maar hoe kun je er nu achter komen wat je wél wilt? Of je wilt dingen anders, je zoekt meer inspiratie, je wilt bepaalde patronen van jezelf loslaten of dat ene issue nu eens écht achter je laten en weer vooruit kijken. Neem jij de vrijheid om hier iets mee te doen?

(Loopbaan)coaching geeft jou de mogelijkheid om te vinden, of juist los te laten, maar in ieder geval waar te maken wat je écht wilt!

Dat heb ik zelf ook ervaren, toen ik, na ca. 10 jaar werkzaam te zijn geweest als manager P&O bij verschillende organisaties, toe was aan wat anders, maar wat…? Ik heb op mijn eigen manier destijds – een korte sabbatical was daar (in 2005) onderdeel van – mijn keuzes gemaakt. Vol nieuwe energie en inspiratie ben ik in 2006 begonnen als zelfstandig coach en loopbaanbegeleider!

De afstand doet er niet toe, het is de eerste stap die telt

Ik vind het belangrijk dat mensen zelf en op eigen kracht hun keuzes kunnen maken dat geeft je de vrijheid om mogelijkheden te onderzoeken en jezelf te ontplooien! Daar draag ik in de coaching graag aan bij.

Het belangrijkste daarbij is zelfinzicht, hoe beter je jezelf kent, hoe beter je de keuzes kunt maken die bij jouw (werkende) leven passen. De afstand tot jouw wens of doel doet er dan niet toe, het is de eerste stap die telt om dat te bereiken!

Wat kun je van mij verwachten?

De manier waarop ik werk is per persoon verschillend (maatwerk): coachgesprekken, oefeningen, opdrachten, praktijkcasussen, soms confronterend, soms met een dosis humor en plezier, maar altijd passend bij de coachvraag en de persoon.

Ik zal daarin vooral een spiegelende rol vervullen, vragen stellen en de antwoorden uit jou zelf laten komen, zodat ook je (zelf)vertrouwen weer toe zal nemen.

Zet jij de eerste stap? Dan bel ik je voor een afspraak.


Beoordelingen door klanten

Arianne
Margot heeft mij in enkele sessies al een goed stuk de juiste kant op weten te krijgen. Ze kan goed adviseren en heeft haar methode's op mijn wensen aangepast. Prettige sfeer.
Anoniem
Plotseling en onverwacht kwam ik thuis te zitten zonder baan. Wat wilde ik nu, en wat kan ik' Margot heeft mij op een heel heldere wijze weer een goede richting gegeven. Ze weet op een rustige manier je de juiste handvaten te geven. Prettige sfeer, duidelijke uitleg van werkwijze, en ook tussen afspraken door gelegenheid gekregen om te overleggen. Fijn samengewerkt.
Anoniem
Margot heeft mij de ondersteuning gegeven die ik nodig had. Dmv een aantal gesprekken, en een goede opstelling van een sollicitatiebrief en cv is het mij toch gelukt om een baan te vinden.Het was prettig om met Margot samen te werken.
Denise L
Margot weet goed aan te sluiten op de vraag en de vraag te analyseren. Dmv verdiepende opdrachten, kom je tot de kern.
Ze is transparant in haar werkwijze. Ze legt uit welke opdrachten passend zijn om een goede probleemanalyse te maken. Je hebt inspraak in wat bij je past en wat niet.
Daarnaast is er sprake van een prettige sfeer in gesprek.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: