Coach omschrijving

… patronen kunnen zijn, perfectionisme, onzekerheid, moeite om voor jezelf op te komen, eenzaam voelen, te direct en moeite om meer tactvol te communiceren, last van stress of spanning, faalangst, podiumangst? Vaak weet je heel goed wat je anders wil of waar je 'vanaf wilt' maar de vraag is dan vaak hoe....?

(mijn filmpje is nog wat meer gericht op loopbaancoaching, maar de laatste jaren doe ik vooral life coaching :-)

Coaching geeft jou de mogelijkheid om hier meer inzicht in te krijgen, dit te doorbreken en los te laten. Vaak krijg je ook inzicht in de onderliggende motivatie, waarom je dit tot nu toe zo lastig kon doorbreken. Vaak zit achter belemmerende patronen een positieve intentie, een soort beschermfunctie. In de coaching onderzoeken we dit samen en doen we een aantal praktische oefeningen om dit te doorbreken.

Weer lekker in je vel komen

Ik vind het mooi en ik geniet ervan om mensen te faciliteren bij hun ontwikkelproces. Zodat je op eigen kracht je keuzes kunt maken en weer lekker in je vel komt, dicht bij jezelf en authentiek.

Het belangrijkste daarbij is zelfinzicht, hoe beter je jezelf kent, hoe beter je de keuzes kunt maken die bij jouw (werkende) leven passen. De afstand tot jouw wens of doel doet er dan niet toe, het is de eerste stap die telt om dat te bereiken!

Wat kun je van mij verwachten?

De manier waarop ik werk is per persoon verschillend (maatwerk): coachgesprekken, oefeningen, opdrachten, praktijkcasussen, soms confronterend, soms met een dosis humor en plezier, maar altijd passend bij de coachvraag en de persoon.

Ik zal daarin vooral een spiegelende rol vervullen, sparringspartner zijn, vragen stellen en de antwoorden uit jou zelf laten komen.

Zet jij de eerste stap? Dan bel ik je voor een afspraak.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Margot Rijswijk

Arianne
Margot heeft mij in enkele sessies al een goed stuk de juiste kant op weten te krijgen. Ze kan goed adviseren en heeft haar methode's op mijn wensen aangepast. Prettige sfeer.
Anoniem
Plotseling en onverwacht kwam ik thuis te zitten zonder baan. Wat wilde ik nu, en wat kan ik' Margot heeft mij op een heel heldere wijze weer een goede richting gegeven. Ze weet op een rustige manier je de juiste handvaten te geven. Prettige sfeer, duidelijke uitleg van werkwijze, en ook tussen afspraken door gelegenheid gekregen om te overleggen. Fijn samengewerkt.
Anoniem
Margot heeft mij de ondersteuning gegeven die ik nodig had. Dmv een aantal gesprekken, en een goede opstelling van een sollicitatiebrief en cv is het mij toch gelukt om een baan te vinden.Het was prettig om met Margot samen te werken.
Denise L
Margot weet goed aan te sluiten op de vraag en de vraag te analyseren. Dmv verdiepende opdrachten, kom je tot de kern.
Ze is transparant in haar werkwijze. Ze legt uit welke opdrachten passend zijn om een goede probleemanalyse te maken. Je hebt inspraak in wat bij je past en wat niet.
Daarnaast is er sprake van een prettige sfeer in gesprek.

Schrijf een beoordeling voor deze coach


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: