Coach omschrijving

Marco Tieleman coacht op thema's rondom loopbaan en leiderschap in relatie met assertiviteit en zelfvertrouwen.

Kenmerken: pit, humor, confronterend en warm, snel diepgang en vaak al na vier of vijf gesprekken resultaat. Altijd doelgericht en vrijblijvende intake direct naast Rotterdam Centraal.

Marco is Master Practitioner Coach in Rotterdam en behoort daarmee tot een selecte groep van zo'n 45 op Masterniveau geaccrediteerde coaches in Nederland.

Geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek? Laat een bericht achter en ik neem snel contact met je op!

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Marco Tieleman

Anoniem
Ik heb Marco benaderd voor loopbaancoaching omdat ik voor het eerst in mijn carrière een scala aan emoties over mijn werk ervaarde. Ondanks mijn diepgaande intrinsieke motivatie, waren er diverse aspecten die me ontmoedigden en waaruit ik absoluut geen energie putte. Na een verkennend gesprek met Marco en een andere aanbevolen coach, koos ik voor Marco vanwege zijn doortastende vragen tijdens het intakegesprek. Het leek alsof hij recht tot achter mijn masker doordrong, iets wat slechts weinig mensen kunnen. Zijn expertise in loopbaancoaching en zijn effectieve coachingstechnieken hebben mijn motivatie versterkt. Het was confronterend, maar het voelde meteen als de juiste coach voor mij.

Een motivatieanalyse en een Vertical-Q meting gaven mij veel inzichten. Ik heb hierdoor mijn werkplezier weer terug en voor de langere termijn denk ik nu al na over keuzes, zowel zakelijk als privé.
Ik zie de waarden van anderen beter en heb niet meer het gevoel zomaar iets te doen. In tegenstelling: Ik heb weer het gevoel dat ik met de talenten die ik heb waarde kan toevoegen aan het bedrijf.

Ik ben zo enthousiast over mijn traject met Marco dat ik al wat mensen heb "aangestoken" om ook een afspraak bij Marco te maken. Hoewel zij ieder andere vraagstukken hebben, denk ik ook zij bij Marco op de juiste plek zijn om daarmee aan de slag te gaan.
May
Sinds een paar jaar merkte ik dat ik, zowel op mijn werk als in mijn privéleven, tegen soortgelijke situaties aan liep waarin het me maar niet lukte daar op een manier die voor mij goed voelde, los te komen. Dit resulteerde in toenemende frustratie en spanningsklachten, welke uiteindelijk de aanleiding waren om mij aan te melden voor een coachingstraject bij Marco.

Na een informatieve en uitgebreide intake zijn we gedurende een half jaar aan de slag gegaan met het werken aan mijn specifieke leerdoelen. Gedurende het traject heb ik Marco ervaren als een coach die niet bang is om een spiegel voor te houden en die de diepte in gaat. Tijdens onze sessies heb ik geleerd beter met het (onterechte) gevoel om te gaan dat ik verantwoordelijk ben voor dingen die eigenlijk niet 'aan mij' zijn. Hierdoor ben ik een stuk meer rust gaan ervaren op mijn werk en oefen ik nu bewuster invloed uit als ik er goed over heb nagedacht of ik ergens inderdaad een gepaste bepalende rol in kan spelen. Daarnaast heb ik het door Marco aangedragen SIMA Motivatiepatroon uitgewerkt, waarvan ik de uitkomsten op mijn werk heb besproken. Hier is uit voortgekomen dat mijn werkzaamheden deels zijn aangepast zodat ze beter passen bij wie ik ben en waar mijn talenten liggen.

Ik heb nu een stuk minder vaak last van stress of het gevoel dat ik 'tegen een muur aanloop' als ik mogelijkheden zie tot verbetering op mijn werk of bij anderen - daarmee is mijn zelfvertrouwen toegenomen en zit ik nu een stuk beter in mijn vel!
R.B.
De analytische en rationele benadering van mijn vraag gaf mij inzicht over de werking van het brein. Ik ben verrast over de methodiek die Marco koos en die paste goed bij mij.
Na een paar intensieve gesprekken kan ik goed reflecteren op mijn handelen en op mijn gedrag. Ik zie mijn leven nu in een ander perspectief. Anderen beveel ik Marco zeker aan.
Anoniem
Mijn vraag was om assertiever te zijn. Aanpak van Marco is rechttoe rechtaan, professioneel, legt vrijwel meteen de vinger op de zere plek, veel diepgang en ruimte om zelf te ontdekken/verwerken wat er speelt.
Mijn resultaat is dat ik assertiever kan zijn en weet waar ik op moet letten om dat te bereiken.
Gracielle
Het was een geweldige tijd! Ik zou dit zeer zeker aanbevelen aan andere mensen. Het helpt je echt vooruit en het geeft je een opgelucht gevoel.
Robert de Jong, directeur IKC 't Palet
Naar aanleiding van een subsidieregeling van het vervangingsfonds ben ik als schooldirecteur terechtgekomen bij Marco Tieleman.
In het coaching traject stond het omgaan met, en het verminderen en/of voorkomen van verzuim centraal.
Aan de hand van voor mij actuele casuïstiek heeft Marco een flinke bijdrage geleverd aan het vergroten van mijn (theoretische) kennis en handelingsrepertoire ten opzichte van verzuim en personeelszorg.

Na iedere sessie ging ik zowel met goede literatuur, nieuwe kennis en praktische tips naar huis.
De suggesties en adviezen die ik heb ontvangen hebben stuk voor stuk positief uitgepakt.
Het contact met Marco verloopt soepel en snel. Een afspraak is eenvoudig te maken. Zijn brede kennis en ervaring maken Marco een stevige gesprekspartner en goede coach.

Ik beveel Coaching Rotterdam dan ook graag aan.
Jasper
Marco weet snel tot de kern van het probleem te komen en geeft goede handvatten om dit aan te pakken. Het intakegesprek was zeer goed. Binnen afzienbare tijd was er een leerdoel vastgesteld om mee aan de slag te gaan.
De coaching door Marco heeft duidelijk tot resultaat geleid en niet alleen bijgedragen aan een verbeterde ervaring op mijn werk, maar ook in mijn privé leven is het van toegevoegde waarde gebleken.

Coaching Rotterdam zit heel centraal in Rotterdam, dus op sommige momenten van de dag met de auto iets minder goed bereikbaar. Mooie faciliteiten waar een goede sfeer hangt.
Anoniem
Ik vond het heel prettig om een afspraak te kunnen maken in de elektronische agenda. Dat scheelt een soms ietwat onhandig eerste telefoongesprek.
Marco heeft mij in drie gesprekken duidelijkheid verschaft over de situatie waarin ik verkeerde, de wijze waarop ik daarmee kan omgaan en hoe ik verder kan. Dit alles op een prettige, zeer deskundige wijze. Marco's interventies zijn trefzeker en bieden helderheid over waar ik stond en sta. Het door hem aangereikte boek over karakterstructuren opende mijn ogen over mijn eigen vorming, en leerde mij ernaar te kijken en te handelen. Ook vermeldenswaard is het terugluisteren van de opgenomen coachingsgesprekken. Mijzelf horen denken en spreken als antwoord op Marco's vragen en opmerkingen was zeer verhelderend. Inmiddels heb ik de draad van mijn leven weer opgepakt en ben ik weer volop aan de slag. Wil je diep gaan onder vakkundige begeleiding om met volle kracht verder te gaan' Maak een afspraak met Marco.
Louis
Vanuit mijn vraag naar een betere beheersing van mijn energiehuishouding om van daaruit effectiever te worden, is Marco met mij op zoek gegaan naar de verklaring achter mijn reageren/handelen. Met behulp van gesprekstechnieken, rollenspellen en confrontatie is hij erin geslaagd mij dat inzicht te verschaffen waarmee ik veel bewuster kan werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Een aanrader dus!
Anoniem
Ik ben bij Marco beland nadat ik in korte tijd mijn beste vriend had verloren en ook nog mijn baan was kwijtgeraakt. Dit betekende dat er bij mij veel "loskwam" vanuit mijn verleden waar ik wat mee moest doen. Ik was heel onzeker, angstig etc. en voelde de behoefte om daar met een professional over te praten om te zien of ik daar een aantal zaken zou kunnen oplossen.

In de sessies met Marco ben ik achter een aantal dieperliggende drijfveren gekomen die mij negatief beïnvloedden en heb daar denk ik wel wat stappen kunnen maken om dat minder sterk te maken.
Paola van der Spek
Marco is en coach met een directe en soms confronterende aanpak. Hij laat je dingen zien maar vooral ook voelen. Je zit niet altijd stil op je stoel maar staat regelmatig en daardoor ervaar je de beweging en verandering.
Door de open houding van Marco voel je je snel thuis en dat geeft een vertrouwd gevoel.
Gedurende het traject veranderden mijn leerdoelen, Marco paste zijn gesprekken daar ook op aan. De hulpvraag lag immers bij mij.

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: