Coach omschrijving

Het traject
Een loopbaantraject bestaat globaal uit drie fases. Als vertrekpunt krijg jij meer inzicht in jouw persoonlijkheid, patronen, valkuilen en andere persoonlijke aspecten. Vervolgens krijg jij, aan de hand van verschillende opdrachten, meer inzicht in jouw interesses, kwaliteiten en drijfveren. Tot slot eindig je met een onderzoeksopdracht, waarin het helder wordt welke baan bij jou past - en kun je de mogelijkheden gaan inventariseren op de arbeidsmarkt.

Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we ook aan de slag met het scherpstellen van jouw Personal Brand (weten wat je uniek maakt en onderscheidt van anderen) om jezelf beter te kunnen profileren tijdens een sollicitatiegesprek, of help ik jou met het optimaliseren van jouw CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel én zoek ik mee naar passende vacatures.

Tarief
Loopbaancoaching: €599,- excl. btw (vijf sessies, circa 7,5 uur)
Loopbaancoaching + (praktische) begeleiding naar werk: vanaf €599,- excl. btw

Over mij
Ik heb een HBO bachelor in HRM en ik ben Noloc Jobcoach gediplomeerd. Ik heb ruim 8 jaar ervaring in het recruitmentvak, waarin ik bemiddeld heb in uiteenlopende functies binnen diverse branches. Hierdoor is mijn netwerk groot en divers. Mijn stijl van werken is betrokken, enthousiast, persoonlijk en professioneel. Daarnaast ben ik doortastend en doelgericht.

Kennis maken
Mocht ik iets voor jou kunnen betekenen? Dan maak ik graag kennis met je! Zo kunnen we kijken of er een klik is én vertrouwen is om verder te gaan. Vraag via onderstaande button een gratis kennismakingsgesprek aan en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.


Beoordelingen door klanten

Anoniem
Ik heb Malou ingeschakeld voor loopbaanbegeleiding rondom een geplande verhuizing van Nederland naar Zweden. Het is verreweg de beste beslissing die ik ooit genomen heb in mijn carrière, en het heeft direct geleid tot een nieuwe aanstelling bij IKEA. Malou's aandacht voor wat ik wilde uit mijn carrière en haar netwerk van contacten waren instrumenteel voor het zetten van deze grote stap.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: