Coach omschrijving

... Even vertragen om vervolgens (weer) alle mogelijkheden en kansen te zien en te ontdekken!

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst!

Kiezen voor een loopbaantraject is investeren in jezelf en je toekomst! Soms loop je vast in je baan of door ontslag, kan je niet kiezen na je studie of weet je niet hoe het verder moet, denk je dat je te oud bent etc. Vaak grijp je terug naar oude manieren om weer verder te komen en loop je vervolgens toch weer tegen die bekende muren op. Ik garandeer je dat het anders en beter kan!

SLOW Loopbaanadvies & Coaching de oplossing voor jou!

SLOW loopbaanadvies & Coaching bestaat alweer 8 jaar! Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen. Wat houd je tegen om je dromen uit te laten komen? En hoe kun je wel energiek en gelukkig door het leven gaan? Ik heb me hierin verder gespecialiseerd door een studie psychologie, een opleiding tot loopbaanadviseur, een NLP Master opleiding en een HRM opleiding. Daarnaast heb ik veel geleerd uit mijn eigen levenservaringen en is niets mij vreemd.

Zo werkt het!

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en of je dat wilt! Vervolgens kijken we naar jouw levensbiografie en wat daar de patronen in zijn. Door middel van gesprekken en opdrachten gebaseerd op jouw behoeften wordt jouw vraag uiteindelijk beantwoord!

Een traject is vanaf 6 sessies.

Beoordelingen door klanten

Bas
Lotte is gefocust, vriendelijk en zeer professioneel.
Ik ben zeer tevreden over Lotte en haar kwaliteiten om mensen te helpen. Zo heeft zij mij precies geholpen op een manier die voor mij fijn is. Dank daarvoor.
Ik kan haar zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een goede coach.
Rian
Ik raakte mijn baan kwijt in een reorganisatie. Had al langer het idee om voor mezelf te beginnen, alleen dat durfde ik niet (financieel, mentaal etc etc). Maar met een goede regeling van mijn ex-werkgever kon ik het financiële bezwaar overboord gooien.

Maar dan nog mijn mentale kracht....dus daarmee wilde ik aan de slag en ik kwam bij Lotte terecht. De rust in mijn hoofd brengen en mijzelf mijn kracht en kwaliteit laten inzien. Durven dromen en niet meer overal bang voor zijn. Vertrouwen hebben in mijzelf. SLOW down.

Met mooie en soms pittige opdrachten na elke sessie, leerde ik meer over mezelf. En heb veel praktische tips gekregen over het opzetten van mijn eigen onderneming. Mooie combinatie. Altijd in een prettige, rustige en veilige omgeving. Ik heb inzicht gekregen in mijn belemmerende overtuigingen en nog belangrijker: hoe ik deze om kan zetten in positieve gedachten.

Als ik toch te snel wilde gaan, riep Lotte mij weer tot de orde: SLOW down. En dat had ik soms gewoon even nodig.

Voor mij de juiste coach op het juiste moment. Ik kan Lotte van harte aanbevelen!
Anoniem
Mijn jaarcontract hield bijna op toen ik bij Lotte kwam en ik zat echt even in de knoop met wat ik wilde, welke richting ik op moest gaan op het gebied van werk, en hoe hoe ik hier achter moest komen. Lotte maakte mij direct al duidelijk dat zij kon helpen om dat 'a-ha'-moment te gaan vinden, gaf mij vertrouwen dat het ging lukken en dat ik mij vooral niet te veel zorgen moest maken. Ze heeft mij duidelijke inzichten gegeven dat ik vooral moet gaan doen waar ik gelukkig van wordt, en niet moet vasthouden aan 'ja maar dit heb ik gestudeerd, dus daar moet ik iets mee'. En toen ik dat kon loslaten ging er een wereld voor mij open. Dromen, dromen dromen, en hoe kan je die dromen omzetten in acties en hier naar toe werken en een succesvol en gelukkig persoon worden.

Lotte zit vol met voorbeelden, praktische tips, en helpt je om met een frisse blik ergens naar te kijken. Als ik ergens een soort van idee over had hielp ze mij om dit concreter te maken, te brainstormen en haar enthousiaste hielp mij dan weer verder. Ze neemt echt de tijd voor je! De huiswerk opdrachten zijn ook erg nuttig en verhelderend voor jezelf en hierdoor heb ik goed op een rijtje gekregen wie ik ben, wat ik goed kan en wat ik hier mee kan doen. Dank Lotte!
Claire
Inmiddels heb ik al enkele sessies met Lotte gehad en ga ik iedere keer naar huis met nieuwe stof om over na te denken. Ze raakt de juiste snaren en prikt goed door je heen. Bij eerdere coaches had ik vaak het gevoel dat deze 'met jouw wind mee waaiden', maar Lotte vraagt door en speelt - waar nodig - de advocaat van de duivel. Heel waardevol en daarnaast ook nog eens hartstikke gezellig. Ik zou Lotte absoluut aanraden!
Anouk
Oorspronkelijk kwam ik bij Lotte met de vraag "welke baan past nou eigenlijk bij mij"' Echter, deze bleek ik al snel gevonden te hebben, en daarom lag de focus van de coaching op het geven van praktische handvaten, meer inzicht krijgen in talenten en het realiseren van dromen. Ik vond Lotte's nuchtere, heldere en kritische benadering erg fijn, en ze heeft mij ontzettend geholpen, met name in de eerste weken van een nieuwe baan.
Het traject heeft veel vertrouwen gegeven en ik kan Lotte aan iedereen aanbevelen!
Anoniem
Dankzij Lotte heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een authentiek persoon waar ik heel blij van word!

Op een heel broos moment in mijn leven kreeg ik het lastig om nog voor mezelf te leven. Teveel invloeden werden mij opgedrongen door heel sterke personen die ook het dichtst bij mij stonden. Door de liefde voor deze personen ging ik volledig mee in hun gedachten over alles zonder te voelen dat dit ook was wat ik wou of juist niet wou. Ik voelde mezelf verscheuren en dus heel erg mijn ruimte, mijn zelf(ve) verliezen. Wanneer mij dit volledig aan het uitputten was kwam ik bij Lotte terecht. Door haar rust, ervaring en inzichten voelde ik mij heel vertrouwt en vooral begrepen. Zij heeft mij weer leren voelen wat goed voor mij was. Hoe ik mijn geluk zelf kan bepalen, maar vooral heeft ze mij doen ontwikkelen naar (zelf) een sterk persoon die grenzen kan aangeven wanneer nodig. Zo kan genieten van iedereen en alles zonder dat er over mij heen kan gelopen worden.
Het was voor mij telkens uitkijken naar de gesprekken met Lotte. Zij is een heel fijne sparringspartner, telkens kwam ik met een positieve mindset naar huis. Zij kon advies of de bevestiging geven die ik 100% nodig had.
Wegens verhuis naar het buitenland zal ik Lotte wellicht niet meer in de praktijk spreken, maar ik ben blij ze kort geleden opnieuw gesproken te hebben om mij te helpen in de keuze om naar het buitenland te vertrekken. Het liefst had ik Lotte nog kunnen spreken in de toekomst wanneer het nodig zou zijn, want ik weet dat ik er met haar altijd uitkom.
Ontzettend bedankt Lotte!
Anoniem
Ik heb een lieve man en 2 leuke, vrolijke dochtertjes. Ik heb altijd een uitdagende baan gehad met veel verantwoordelijkheden. Vanaf de buiten kant, lijkt alles perfect. Maar ik vroeg mij vaker af of dit alles is in het leven. Ik werkte hard voor iedereen, maar ik ben erachter gekomen dat ik mijzelf vergeet. Met veel moed heb ik mijn baan opgezegd en een sabbatical genomen. Ik ben bij Lotte terecht gekomen met veel vragen. Om Lotte als coach te hebben, is echt een cadeau. Ze kan goed luisteren, heeft geen vooroordelen, heeft pit maar ze geeft je de ruimte om na te denken over allerlei vragen. Maar het mooie is, dat ik gestimuleerd ben om die antwoorden zelf te vinden. Inmiddels heb ik mijn eigen balans terug, heb weer een leuke baan en mijn gezin is blij met de quality time. Het is een onbetaalbaar proces geweest.
Mariska R.
Ik kwam bij Lotte met een aantal vragen over een zeer onrustig gevoel over mijn nieuwe baan, of ik een carrière switch moest maken of dat ik toch in het juridisch werkveld moest blijven.

Lotte heeft mij op een prettige en doortastende manier laten realiseren wat voor persoon ik ben, hoe ik in elkaar zit en waarom ik op een bepaalde manier handel. Ze heeft mij handvatten gegeven om mijn eigen negativiteit te omzeilen en positief met werkgerelateerde situaties om te gaan. Dit gaf mij veel meer mentale rust en heldere focus op mijn doelen. Tegen het einde van het traject wist ik wat ik wilde en toen heeft Lotte mij praktische tips gegeven.

Het prettigst aan Lotte vind ik dat ze heel goed luistert en concreet iets doet met hetgeen ik vertelde.
Eline
Twijfel je of coaching wat voor jou is' Geen paniek, dat deed ik ook. Totdat ik vast kwam te zitten in m'n eigen spiraal aan gedachten en de vragen die ik eigenlijk wilde beantwoorden steeds moeilijker werden. Wie ben ik, wat wil ik en hoe moet het nu verder. En hoewel ik mezelf hoog inschatte om alle mogelijke scenario's te bedenken was het Lotte die mij net de vragen durfde te stellen die ik onbewust vermeed. Via onze gesprekken en opdrachten gingen we stap voor stap tot de kern, om nadien weer op te bouwen naar het nu. Lotte leert je zeker niet wat te denken, maar hoe anders te denken. En dit opent elke spiraal aan gedachten en levert een oneindig aantal oplossingen op. Kortom raad ik iedereen coaching aan, en al helemaal bij Lotte. Echt een investering in jezelf wat een leven lang mee gaat.
Anoniem
Ik ben het coachingstraject bij Lotte gaan volgen omdat ik niet gelukkig was in mijn job en mede daardoor erg negatief was. Ik wilde wat anders maar was erg onzeker. Dankzij de gesprekken met Lotte en de vele tips en tools die zij mij heeft meegegven voel ik me nu een stuk positiever en zelfverzekerder. Lotte heeft mij ook doen realizeren dat ik niet zomaar mijn passie op moet geven en dicht bij mezelf moet blijven. Ik ben blij dat ze dat is blijven zeggen. Ik weet nu wat ik wil en kan en ga vol goede moed mijn toekomst tegemoet.

Ik zou Lotte zeker aanbevelen. Ze heeft hele goede tips, tools, opdrachten en heeft heel snel door hoe je in elkaar zit. De gesprekken zijn fijn en door de verhalen die Lotte deelt over haar eigen ervaringen krijg je snel het gevoel dat ze je begrijpt en je echt goed kan helpen.
Saskia
Recentelijk heb ik een coaching traject bij Lotte afgerond. Ik was op zoek naar een nieuwe baan maar kon niet goed onder woorden brengen waar ik precies naar op zoek was. Het enige wat ik zeker wist, is dat ik iets totaal anders wilde gaan doen dan wat ik de afgelopen 5 jaar gedaan heb. Lotte heeft mij fantastisch begeleid tijdens dit traject. D.m.v. de gesprekken en de opdrachten heb ik heel duidelijk in kaart kunnen brengen wat ik niet alleen leuk, maar ook belangrijk vind. Dit traject heeft mij niet alleen op professioneel gebied geholpen maar ook zeker op persoonlijk vlak!
Solliciteren werd opeens een hele leuke activiteit en de sollicitaties verliepen soepel. Lotte is zeer professioneel in haar aanpak. Ze luistert goed, is goudeerlijk en bied je de juiste handvaten aan om stappen te zetten. Dit loopbaantraject heeft mij enorm geholpen en ik ga binnenkort beginnen aan precies die baan waar ik lange tijd naar op zoek ben geweest. Ik zou Lotte zonder twijfel aanbevelen om een coaching traject bij te volgen!!
Anoniem
Ik kwam bij Lotte met de vraag 'what's next''. Ik zat vast en wist niet goed wat mijn volgende stap moest zijn. Dankzij Lotte kreeg ik meer inzicht in wat me tegenhield. Ze leerde me hoe ik de controle kan houden over mijn carrière en dat ik in veel situaties meer macht heb dan ik denk. Terugkijkend op het traject merk ik dat ik haar praktische tips regelmatig toepas en ook in het algemeen op een frissere en meer opgeruimde manier met mijn carrière omga. Het traject heeft me ontzettend geholpen en ik zou haar zeker aanbevelen als een waardevolle investering in jezelf.
Anoniem
Toen ik bij Lotte kwam, had ik een burnout. Ik zat vast in mijn werk en daarmee ook in mijn leven. Ik had geen idee wat ik wilde en of ik wel met het juiste bezig was. Door het traject met Lotte ben ik erachter gekomen wat ik echt wilde, carriere wise en ook waar ik in mijn leven energie van krijg. Ook heeft ze me helpen 'omdenken' waardoor ik minder snel burnout verschijnselen zal gaan vertonen en nu in ieder geval beter weet hoe ik met mijn energie instandhouding om kan gaan. Zonder dit traject zou ik niet hebben gedurfd om bepaalde stappen te nemen, dus ik zou Lotte zeker aanbevelen!
Anoniem
Op professioneel vlak wilde ik graag wat anders maar wat, ik had geen idee. Lotte heeft mij goed geholpen en inzichten gegeven in een nieuwe richting. Dit heeft zij gedaan door prikkelende vragen te stellen en echt door te vragen. Het traject bij Lotte heeft ervoor gezorgd dat ik echt weer helemaal terug ben gegaan naar de basis om vanuit daar te onderzoeken wat nu echt bij me past op dit moment in mijn professionele loopbaan. Dit was echt het beste cadeau wat ik aan mezelf heb kunnen geven!
Anoniem
Toen ik bij Lotte binnen stapte wist ik dat het roer om moest zowel op het persoonlijke vlak als op werkgebied. Lotte wist heel snel de vinger op de zere plekken te leggen en door de juiste vragen te stellen en opdrachten mee naar huis te geven liet ze mij inzien hoe het ook anders kan.

Door haar professionele to the point aanpak maar met veel begrip, warmte en humor geeft ze je de tools om je belemmerende overtuigingen los te laten. Hierbij laat ze je inzien welke doelen je wel voor ogen moet hebben en dat het heel belangrijk is om dichtbij jezelf te staan.

Ik zou Lotte van harte aanbevelen om je te laten helpen inzien wat jouw doelen en persoonlijke focus zijn!
Loes
Toen ik aanklopte bij Lotte, wist ik even niet meer zo goed waar ik het moest zoeken qua werk. Ik was met goede moed en hoge verwachtingen aan een nieuwe baan begonnen, waar ik zeven maanden later al mee was gestopt, omdat de nieuwe functie, het bedrijf en ik een totale mismatch bleken te zijn. Tijdens het coachingstraject heeft Lotte me geholpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten in mezelf en geleerd op basis daarvan een nieuw werkdoel te stellen. Ze voelt - zonder zweverig te doen - goed aan met welke aanpak en opdrachten ze je verder kan helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht en de zoektocht naar een passende baan. Kortom, een zeer professionele, aardige, doortastende en praktijkgerichte dame die ik voor 100% kan aanbevelen aan iedereen.
Tanya
Ontzettend blij dat ik het traject bij Lotte heb doorlopen. Ze heeft aandachtig naar mij geluisterd om mij de juiste kant op te wijzen met haar uitstekende expertise. De paden doorloop je zelf, maar wat is het fijn dat er iemand als Lotte is die je hierbij de helpende hand biedt en met een frisse blik tegen zaken aankijkt waar jij wellicht al een tijdje mee rondloopt.

De opdrachten waren leuk en pittig tegelijkertijd . Het zet je op juiste wijze aan het denken over jouw toekomst. Wie ben ik' Wat wil ik' Wat kan ik' Wat heb ik over voor die wens' Ik ging iedere keer de deur uit met een bak energie. Wat een top mens! Zowel rationeel als emotioneel weet Lotte de goede snaar te raken om jouw verder op weg te helpen naar je droom. Wat is er beter dan te investeren in jezelf! Door haar en de opdrachten ben ik me gaan realiseren wat mij echt gelukkig maakt en wat mij energie geeft.

Lotte is zeer deskundig, ik zal het daarom iedereen aanbevelen een traject bij haar aan te gaan!
Charlotte
Door het traject dat ik bij Lotte heb gelopen voel ik me zoveel beter. Ik kwam binnen met zoveel vragen en zat helemaal in de knoop. Kon geen keuzes maken en wist totaal niet wat ik met mezelf aan moest, of te wel ik was een typische millennial drama.
Lotte was en is nog steeds voor mij een redder in nood. Ik voelde me meteen vertrouwt bij haar en dat is natuurlijk heel belangrijk. Ik kon alles tegen haar zeggen en niets was te gek. Door de opdrachten kreeg ik meer zelfinzicht en door het traject heen kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug en heb ik uiteindelijk ook keuzes gemaakt. Ik kan Lotte iedereen aanraden en het fijne aan haar is, is dat ze zowel met theoretische als praktijkgerichte verhalen komt. Daardoor voel je je begrepen en weet je dat je niet de enige bent met problemen en issues.
Ik ga nu vol goede moed verder en kijk met trotsheid terug op dit traject en ben ik mezelf dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.
Anoniem
Via een goede vriendin van mij ben ik met Lotte in contact gekomen.
Ik was vrij lang aan het twijfelen om de stap te zetten om met een life coach te gaan praten. Ik had namelijk geen concrete vragen, problemen of situaties in mijn leven waar ik voor mijn gevoel naar een life coach mee moest maar toch twijfelde ik over verschillende dingen in het leven (zoals zovelen). Vanaf het eerste gesprek dat ik met Lotte had wist ik dat dit misschien wel het beste cadeau is dat ik aan mijzelf kon geven. Lotte kan erg goed verschillende situaties verwoorden, visualiseren en begrijpelijk maken waardoor veel gebeurtenissen in het verleden, heden en de toekomst helder worden. Ook heb ik erg veel gehad en de verschillende 'tools' die ik heb geleerd om anders in het leven te staan en op bepaalde manieren te denken. Bij Lotte kan en mag alles, zij helpt je op elk mogelijk vlak en dankzij de sessies heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt die ik de rest van mijn leven mee kan nemen.

Ik zou iedereen om mij heen (en daarbuiten) aanraden om eens een keer met Lotte te praten, gun het jezelf want je bent het waard!
Anoniem
Een 'cadeautje' dat Lotte op mijn pad gekomen is! Ik heb Lotte ervaren als een betrouwbare, zeer professionele en neutrale coach. Aan de hand van 'op maat gemaakte' opdrachten heb ik de sessies doorlopen en is er ontzettend veel los gemaakt bij mijzelf waar het naar mijn idee tijd voor was. De vraagstelling die ik vooraf had is niet alleen beantwoord er is heel veel meer voor mij persoonlijk uitgekomen. Voor mij was ze een absolute rustfactor.

Niet alleen in mijn directe omgeving, maar ook via deze recensie raad ik Lotte absoluut aan als je op zoek bent naar een goede coach op persoonlijk en/of carrière technisch vlak.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: