Coach omschrijving

... Even vertragen om vervolgens (weer) alle mogelijkheden en kansen te zien en te ontdekken!

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst!

Kiezen voor een loopbaantraject is investeren in jezelf en je toekomst! Soms loop je vast in je baan of door ontslag, kan je niet kiezen na je studie of weet je niet hoe het verder moet, denk je dat je te oud bent etc. Vaak grijp je terug naar oude manieren om weer verder te komen en loop je vervolgens toch weer tegen die bekende muren op. Ik garandeer je dat het anders en beter kan!

SLOW Loopbaanadvies & Coaching de oplossing voor jou!

SLOW loopbaanadvies & Coaching bestaat alweer 8 jaar! Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gedrag en drijfveren van mensen. Wat houd je tegen om je dromen uit te laten komen? En hoe kun je wel energiek en gelukkig door het leven gaan? Ik heb me hierin verder gespecialiseerd door een studie psychologie, een opleiding tot loopbaanadviseur, een NLP Master opleiding en een HRM opleiding. Daarnaast heb ik veel geleerd uit mijn eigen levenservaringen en is niets mij vreemd.

Zo werkt het!

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en of je dat wilt! Vervolgens kijken we naar jouw levensbiografie en wat daar de patronen in zijn. Door middel van gesprekken en opdrachten gebaseerd op jouw behoeften wordt jouw vraag uiteindelijk beantwoord!

Een traject is vanaf 6 sessies.

Beoordelingen door klanten

Anoniem
Toen ik bij Lotte kwam, had ik een burnout. Ik zat vast in mijn werk en daarmee ook in mijn leven. Ik had geen idee wat ik wilde en of ik wel met het juiste bezig was. Door het traject met Lotte ben ik erachter gekomen wat ik echt wilde, carriere wise en ook waar ik in mijn leven energie van krijg. Ook heeft ze me helpen 'omdenken' waardoor ik minder snel burnout verschijnselen zal gaan vertonen en nu in ieder geval beter weet hoe ik met mijn energie instandhouding om kan gaan. Zonder dit traject zou ik niet hebben gedurfd om bepaalde stappen te nemen, dus ik zou Lotte zeker aanbevelen!
Anoniem
Op professioneel vlak wilde ik graag wat anders maar wat, ik had geen idee. Lotte heeft mij goed geholpen en inzichten gegeven in een nieuwe richting. Dit heeft zij gedaan door prikkelende vragen te stellen en echt door te vragen. Het traject bij Lotte heeft ervoor gezorgd dat ik echt weer helemaal terug ben gegaan naar de basis om vanuit daar te onderzoeken wat nu echt bij me past op dit moment in mijn professionele loopbaan. Dit was echt het beste cadeau wat ik aan mezelf heb kunnen geven!
Anoniem
Toen ik bij Lotte binnen stapte wist ik dat het roer om moest zowel op het persoonlijke vlak als op werkgebied. Lotte wist heel snel de vinger op de zere plekken te leggen en door de juiste vragen te stellen en opdrachten mee naar huis te geven liet ze mij inzien hoe het ook anders kan.

Door haar professionele to the point aanpak maar met veel begrip, warmte en humor geeft ze je de tools om je belemmerende overtuigingen los te laten. Hierbij laat ze je inzien welke doelen je wel voor ogen moet hebben en dat het heel belangrijk is om dichtbij jezelf te staan.

Ik zou Lotte van harte aanbevelen om je te laten helpen inzien wat jouw doelen en persoonlijke focus zijn!
Loes
Toen ik aanklopte bij Lotte, wist ik even niet meer zo goed waar ik het moest zoeken qua werk. Ik was met goede moed en hoge verwachtingen aan een nieuwe baan begonnen, waar ik zeven maanden later al mee was gestopt, omdat de nieuwe functie, het bedrijf en ik een totale mismatch bleken te zijn. Tijdens het coachingstraject heeft Lotte me geholpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten in mezelf en geleerd op basis daarvan een nieuw werkdoel te stellen. Ze voelt - zonder zweverig te doen - goed aan met welke aanpak en opdrachten ze je verder kan helpen bij het verkrijgen van zelfinzicht en de zoektocht naar een passende baan. Kortom, een zeer professionele, aardige, doortastende en praktijkgerichte dame die ik voor 100% kan aanbevelen aan iedereen.
Tanya
Ontzettend blij dat ik het traject bij Lotte heb doorlopen. Ze heeft aandachtig naar mij geluisterd om mij de juiste kant op te wijzen met haar uitstekende expertise. De paden doorloop je zelf, maar wat is het fijn dat er iemand als Lotte is die je hierbij de helpende hand biedt en met een frisse blik tegen zaken aankijkt waar jij wellicht al een tijdje mee rondloopt.

De opdrachten waren leuk en pittig tegelijkertijd . Het zet je op juiste wijze aan het denken over jouw toekomst. Wie ben ik' Wat wil ik' Wat kan ik' Wat heb ik over voor die wens' Ik ging iedere keer de deur uit met een bak energie. Wat een top mens! Zowel rationeel als emotioneel weet Lotte de goede snaar te raken om jouw verder op weg te helpen naar je droom. Wat is er beter dan te investeren in jezelf! Door haar en de opdrachten ben ik me gaan realiseren wat mij echt gelukkig maakt en wat mij energie geeft.

Lotte is zeer deskundig, ik zal het daarom iedereen aanbevelen een traject bij haar aan te gaan!
Charlotte
Door het traject dat ik bij Lotte heb gelopen voel ik me zoveel beter. Ik kwam binnen met zoveel vragen en zat helemaal in de knoop. Kon geen keuzes maken en wist totaal niet wat ik met mezelf aan moest, of te wel ik was een typische millennial drama.
Lotte was en is nog steeds voor mij een redder in nood. Ik voelde me meteen vertrouwt bij haar en dat is natuurlijk heel belangrijk. Ik kon alles tegen haar zeggen en niets was te gek. Door de opdrachten kreeg ik meer zelfinzicht en door het traject heen kreeg ik mijn zelfvertrouwen weer terug en heb ik uiteindelijk ook keuzes gemaakt. Ik kan Lotte iedereen aanraden en het fijne aan haar is, is dat ze zowel met theoretische als praktijkgerichte verhalen komt. Daardoor voel je je begrepen en weet je dat je niet de enige bent met problemen en issues.
Ik ga nu vol goede moed verder en kijk met trotsheid terug op dit traject en ben ik mezelf dankbaar dat ik deze keuze heb gemaakt.
Anoniem
Via een goede vriendin van mij ben ik met Lotte in contact gekomen.
Ik was vrij lang aan het twijfelen om de stap te zetten om met een life coach te gaan praten. Ik had namelijk geen concrete vragen, problemen of situaties in mijn leven waar ik voor mijn gevoel naar een life coach mee moest maar toch twijfelde ik over verschillende dingen in het leven (zoals zovelen). Vanaf het eerste gesprek dat ik met Lotte had wist ik dat dit misschien wel het beste cadeau is dat ik aan mijzelf kon geven. Lotte kan erg goed verschillende situaties verwoorden, visualiseren en begrijpelijk maken waardoor veel gebeurtenissen in het verleden, heden en de toekomst helder worden. Ook heb ik erg veel gehad en de verschillende 'tools' die ik heb geleerd om anders in het leven te staan en op bepaalde manieren te denken. Bij Lotte kan en mag alles, zij helpt je op elk mogelijk vlak en dankzij de sessies heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt die ik de rest van mijn leven mee kan nemen.

Ik zou iedereen om mij heen (en daarbuiten) aanraden om eens een keer met Lotte te praten, gun het jezelf want je bent het waard!
Anoniem
Een 'cadeautje' dat Lotte op mijn pad gekomen is! Ik heb Lotte ervaren als een betrouwbare, zeer professionele en neutrale coach. Aan de hand van 'op maat gemaakte' opdrachten heb ik de sessies doorlopen en is er ontzettend veel los gemaakt bij mijzelf waar het naar mijn idee tijd voor was. De vraagstelling die ik vooraf had is niet alleen beantwoord er is heel veel meer voor mij persoonlijk uitgekomen. Voor mij was ze een absolute rustfactor.

Niet alleen in mijn directe omgeving, maar ook via deze recensie raad ik Lotte absoluut aan als je op zoek bent naar een goede coach op persoonlijk en/of carrière technisch vlak.
Anoniem
Lotte is vriendelijk en heeft snel inzicht in je persoonlijke (je relaties en gedrag) en werksituatie. Ze weet je op een goede manier een spiegel voor te houden en om je diepste drijfveren aan de oppervlakte te krijgen. Ik heb door de coaching van Lotte veel meer grip op mijn werk en carrièrekeuzes gekregen waardoor ik met meer plezier werk en doelgericht de toekomst inga. Ik kan Lotte van harte aanbevelen!
Irene
Lotte is een warme persoonlijkheid, luistert goed en is echt met je begaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik heb dit coachingstraject als heel positief ervaren. Je kijkt niet alleen naar je werksituatie, maar ook naar je privé-leven en hoe je als mens in elkaar zit. Daardoor heeft Lotte een 360 graden beeld van jou en geeft ze advies dat goed aansluit bij jouw persoonlijkheid en leven.

In de 3 sessies die ik bij Lotte heb gehad, heeft ze me veel, inzichten en praktische tips meegegeven waarmee ik weer verder kan. Ik beveel Lotte van harte aan als coach!
Yolande Klaasse Bos
Lotte is in mijn ogen een professionele coach die goed luistert en heel snel doorheeft waar je valkuilen liggen. Ze weet feilloos te beschrijven hoe je relaties met andere mensen in elkaar zitten, welke situaties energie slurpen en waar je wel energie van krijgt. Ze heeft mij in drie sessies en een afrondend gesprek inzicht gegeven in mijzelf en mijn werk.. Het is alsof er een grote schoonmaak heeft plaatsgevonden. Daar waar ik dacht dat ik helemaal vastliep zijn nu weer kansen en ik ga weer met veel plezier naar mijn werk. De opdrachten die ze meegaf heb ik als zeer interessant ervaren en een aantal oefeningen pas ik nog steeds toe.
Lotte stelt je op je gemak en geeft je het gevoel dat je zeer welkom bent.

Ik kan Lotte zeer aanbevelen als coach wanneer je het gevoel hebt volledig vast te zitten.
Anoniem
Lotte is een heel fijn persoon om mee te sparren ze helpt je echt op weg zonder iets op te leggen. Na mijn studie wist ik eigenlijk niet goed welke kant ik op wilde qua werk. Lotte heeft me heel goed geholpen bij het vinden van richting voor mijn loopbaan. Bij Lotte heb ik de coaching nooit als zwaar ervaren ze weet een goede sfeer neer te zetten waardoor het echt gezellig en luchtig is en je gewoon even fijn met iemand kan praten over je loopbaan zorgen Ze stelt je op je gemak, stelt goede vragen en de opdrachten die ze mee geeft zijn leuk om te doen en geven veel inzicht.

Ik heb in korte tijd veel over mezelf geleerd en gevonden welke richting ik op wil in mijn loopbaan, Lotte is zeker een aanrader!
Marieke
Vandaag mijn laatste afspraak bij Lotte gehad en het traject positief beëindigd. Ik kwam met twee problemen. Een op het werkvlak en een op het persoonlijke vlak. Bij mijn eerste afspraken kon ik alleen de onmogelijkheden zien van die combinatie en voelde het alsof ik vast zat en er geen vooruitgang meer mogelijk was.

Maar na slechts vier maanden kan ik weer mogelijkheden zien ipv onmogelijkheden. Het is zelfs zo dat mijn beide problemen opgelost zijn en ik weer met plezier naar de toekomst kijk. Waar van alles mogelijk is!

Het is makkelijk om jezelf open een eerlijk te uiten bij Lotte. Ze is erg doortastend en heeft jou en je relaties snel doorzien. Dit is soms confronterend, maar juist hierdoor kan je weer verder zoeken naar oplossingen. Daarnaast zijn de opdrachten die ze elke afspraak geeft ook verhelderend en helpen bij het maken van keuzes.

Ik kreeg handvaten om met mijn angsten om te gaan en tips hoe ik confrontaties aan kon gaan. Dat hier juist alleen maar mooie dingen uit voortgekomen zijn, ipv mijn doemscenarios, had ik nooit durven hopen en geeft veel zelfvertrouwen voor nu en in de toekomst.

Ik kan Lotte ook van harte aanbevelen. Het is de investering dubbel en dwars waard.
Rachel
Ik heb zojuist een loopbaan traject gevolgd bij Lotte om erachter te komen wie ik nou ben, waar ik energie van krijg en wat ik nog meer uit het leven wil halen.
Al gelijk na het eerste gesprek ga je met een energie boost naar huis.
Lotte is niet alleen een hele lieve vrouw, zij motiveert je om het beste uit jezelf te halen, in alle aspecten. Zij geeft je thuis opdrachten en zet je echt aan het denken.
Ik heb al mijn gesprekken als zeer prettig ervaren en heb nu eindelijk richting gekregen. Had nooit gedacht dat dat ooit zou gebeuren. Dus bij deze, ik ben zeer tevreden en zal zo nu en dan zeker langs blijven gaan omdat Lotte een hele fijne en professionele coach is om mee te sparren.
Cinderella Verhaert-Dubois
Toen ik ben begonnen aan dit traject hoopte ik advies te krijgen over een eventuele te volgen opleiding en een baan. Ik dacht uiteindelijk binnen enkele maanden op standaard vacatures te kunnen reageren.

Maar daar had ik me in vergist! Wat ik van Lotte heb gekregen, naast interessante gesprekken met een prettige persoon, is veel betere inzicht in wie ik ben en wat ik waard ben. Ik ben mezelf hervonden en heb het gevoel te zijn gegroeid. Natuurlijk is dit veel meer waard!

Ik kan Lotte alleen maar aanraden als coach.
Anoniem
Afgelopen jaar heb ik bij Lotte een coachingstraject gevolgd. Ze weet snel hoe je in elkaar zit en waarom je tegen problemen aanloopt. Ze kan je dan ook al snel de goede richting op sturen.

Ik vind haar een erg prettig persoon om mee te praten en een professionele coach. Mijn sessies met haar hebben er toe geleid dat ik zowel op professioneel als persoonlijk gebied de goede richting in geduwd ben en ben gaan groeien.

Zeer zeker een aanrader voor wie niet weet welke coach te kiezen. Je krijgt er geen spijt van!
Anoniem
Afgelopen jaar heb ik het coaching traject met Lotte doorlopen. Al na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik mij zeer op mijn gemak bij Lotte. Ik was al langere tijd niet gelukkig met het werk wat ik deed en dit had naast lichamelijke gevolgen ook gevolgen hoe ik mij privé voelde. De eerste sessie was lastig en kwam hard binnen. Lotte is eerlijk, maar wel op een prettige manier.

De opdrachten die Lotte meegaf en de gesprekken die wij voerde hebben mij enorm geholpen. Ik kijk nu anders tegen dingen aan en heb vaste (ongewenste) denkpatronen kunnen veranderen. Dit heeft mij geholpen de stappen te kunnen zetten die ik niet durfde te zetten en dit ook vol vertrouwen te doen.

Wat ik prettig vind aan de werkwijze van Lotte is dat wij niet alleen gekeken hebben naar het feit dat ik niet gelukkig was met mijn werk en alleen de focus hebben gelegd hoe dit specifieke probleem op te lossen. We hebben dieper gegraven, denkpatronen geanalyseerd, hoe ik reageer in bepaalde situaties en waarom, maar ook stil gestaan bij de positieve dingen in mijn leven. Er heeft een blijvende verandering plaatsgevonden.

Op dit moment ga ik vol vertrouwen richting mijn nieuwe doel. Maar voor mij is het minstens zo waardevol dat ik op dit moment super positief in het leven sta, tevreden ben met wie ik ben en wat ik heb en weer meer plezier maak.

Ik heb Lotte ervaren als een zeer warm persoon. Ze is eerlijk, ze luistert en denkt mee en geeft veel terug waar je mee verder kan. Ik kan haar als coach zeker aanbevelen.
Anoniem
Het coachingstraject bij Lotte was heel doeltreffend en heeft mij enorm geholpen om de kracht in mezelf terug te vinden. Ik heb weer duidelijk voor ogen wat ik echt leuk en belangrijk vind voor mezelf. Hiermee heb ik de balans teruggevonden in de verschillende onderdelen van mijn leven.

De opbouw van het coachingstraject is goed. Lotte gaat professioneel te werk. Na elke afspraak krijg je een verslag van hetgeen je hebt besproken en opdrachten waarmee je aan de slag kunt gaan.

De gesprekken met Lotte zijn heel prettig. Zonder oordeel laat ze je praten en geeft je nieuwe goede inzichten waardoor je anders naar dingen leert kijken. Als vrouw voelde ik me erg door haar begrepen. De spiegel die ze me voorhield was niet altijd makkelijk, maar mijn ervaring is dat ik daar juist veel van leerde. En omdat Lotte tevens over een goeie dosis humor beschikt, kwam ik sowieso altijd met een goed gevoel naar buiten.

Ik beveel Lotte van harte aan. Het is een hele goede investering in jezelf!
(Anoniem)
Door het coachingstraject dat ik bij Lotte heb gevolgd voel ik me weer een stuk krachtiger, bewuster en vrijer in het leven staan. Ze luistert heel goed, toont veel begrip, en houdt je een spiegel voor. Zo krijg je nieuwe inzichten over jezelf, over de manier waarop je naar je leven kijkt en over de keuzes die je maakt. Lotte weet snel tot de kern van je proble(e)m(en) door te dringen. Dat is heel prettig. Ik voelde me heel erg op mijn gemak met Lotte. Daardoor kon ik heel vrij met haar over mijn uitdagingen en problemen praten.

Ik kan het iedereen van harte aanraden om bij Lotte een coachingstraject te volgen. Het heeft mij ontzettend geholpen, zowel persoonlijk als professioneel.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: