Coach omschrijving

Iedere dag weer opnieuw, kun je kiezen voor verandering!

Durf jij samen met mij die verandering aan te gaan!

Ik ben Loes Braakhekke en heb 11 jaar een eigen coach praktijk. Naast mijn eigen praktijk heb ik als coachend leidinggevende gewerkt binnen de gezondheidszorg en jeugdhulpverlening.

Ik zie het leven als één grote reis waarbij je bergen en dalen tegenkomt. Om bergen te beklimmen heb je kracht nodig maar om uit een dal te komen ook.

De rode draad in mijn werk is: mensen in hun kracht zetten. Volgens mij functioneren mensen beter en zijn ze gelukkiger als zij ontdekken waar hun talenten en kwaliteiten liggen, deze benutten en verder ontwikkelen.

Ik heb verschillende relevante studies gevolgd waaronder de HBO-Maatschappelijk Werk, de Kader Opleiding Pedagogiek, de Innovatief Trainer-coach opleiding, de Life Coach opleiding (NOBCO erkend), Transactionele Analyse (Phoenix) en Systemisch Werken (Phoenix) opleiding.

Je kunt bij mij terecht voor ondersteuning bij een persoonlijke ontwikkel vraag of als je ergens persoonlijk tegen aanloopt.

  • Dit kan gaan bijvoorbeeld over je onzekerheid, je perfectionisme of je zelfkritiek.

    of

  • Over je werksituatie, stress, spanningen, geen goede balans.

    of

  • Misschien weet je niet goed wat je wil, wat je kunt, wat je voelt of vind je het moeilijk om keuzes te maken.

Mijn manier van werken is respectvol, betrokken, met humor en doelgericht. Ik luister, zie, voel en creëer een veilige omgeving zodat jij kunt zijn wie je bent.

Ik kan je een spiegel voorhouden maar ook een scherpe vraag stellen, hierdoor kom jij op je eigen antwoorden en actiepunten om je doel te bereiken.Doel van coaching is om tot nieuwe inzichten te komen, van daaruit concrete stappen te zetten en resultaten te boeken over wat jij wilt bereiken. Dus stevig, ontspannen en gelukkig in het leven staan. Dan sta je in je kracht.

Coaching vraagt van jou een actieve, leergierige en betrokken houding. Daarnaast een eigen verantwoordelijkheid voor het proces en de verander wens.

Ik kan als coach de deur voor je openen, maar je moet zelf naar binnen gaan.

Bekijk de video, en laat je naam en telefoonnummer hier achter als je graag wil dat ik contact met je opneem voor een gratis intake gesprek. We bespreken dan samen wat ik voor jou kan betekenen.

Ga jij de reis aan? Ik kijk naar je uit!

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Loes Braakhekke

Anoniem
Een leerzaam en duidelijk traject samen met Loes doorlopen. Veel verheldering voor de punten waar ik mee liep. Een coach die je echt laat zien wat er kan worden veranderd en daar goed in helpt :)
Anoniem
Zeer eerlijk en duidelijke coach, leert je goed naar jezelf kijken.

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: