Coach omschrijving

Wil je meer bereiken met je onderneming? Meer plezier hebben in je werk? Of iemand hebben om mee te sparren? Ik zorg ervoor dat je het beste uit jezelf en vooral ook je bedrijf haalt.

Ik werk vooral met ondernemers en directeuren omdat die de minste begeleiding hebben in hun werk en de meeste verantwoordelijkheid. Voor bedrijven met 1-250 medewerkers kan ik mijn werk meestal met overheids- of provinciale subsidie doen, variërend van 50, 80 tot wel 100%.

Mijn specialiteit is het verbeteren van je bedrijf. Dus meer omzet uit binnen en/of buitenland halen, meer winst, betere cash flow, medewerkers die hun werk beter doen (als je personeel hebt), betere processen. Hierdoor heb je meer plezier in je werk, minder stress en betere resultaten. Mijn unieke aanpak voor je bedrijf is dat ik zowel naar de harde kant kijk (strategie, verkoop, marketing, finance), maar ook naar hoe je communiceert met je klanten, medewerkers, hoe je je tijd indeelt etc. Hierbij varieer ik echt tussen luisterend en opbouwend en adviserend, afhankelijk van wat de klant op dat moment wil en nodig heeft.

Ik ben verkozen tot een van de 50 beste consultants van het Verenigd Koninkrijk waar ik jarenlang heb gewoond en werk sinds 2014 weer in Nederland. Ik ben drs in de Bedrijfscommunicatie, Ology gecertificeerd bedrijfscoach en DISC gecertificeerd trainer. Dit laatste heeft alles te maken met gedrag en hoe we dit beter in kunnen zetten. Naast 9 jaar coachings- en advieservaring beschik ik over meer dan 20 jaar bedrijfservaring in voornamelijk sales, marketing en management functies. Ik heb door heel Europa en daarbuiten gewerkt en best practice gezien van hele kleine bedrijfjes in Spanje tot Volvo en Shell. Daardoor kan ik nu goed helpen in je bedrijf laten bloeien hoe groot of klein je budgetten ook zijn.

Eerst kijken we naar wat je wilt voor je afdeling of bedrijf over 3 jaar en zetten we een doelen op papier. Daarna stellen we een actieplan en/of sales en marketingplan op wat er in het komende jaar moet gebeuren om die doelen voor elkaar te krijgen. Ik blijf dit samen met je opvolgen en ondersteunen. Mijn klanten hebben geen vast contract, je kunt stoppen op elk moment. De afspraken kunnen plaatsvinden in Oosterbeek, bij jou, via Skype of telefoon. Bij een gratis kennismakingsgesprek kan ik je uitleggen welke subsidies we kunnen inzetten en hoe we die kunnen aanvragen. Dat is vaak makkelijker dan je denkt. Vraag nu een gratis gesprek met me aan om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Lizanne Jakobs

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: