Coach omschrijving

Op zoek naar een ervaren oplossingsgerichte loopbaancoach in Amsterdam?
Ik bied een concrete en heldere aanpak van loopbaancoaching waarbij humor en enthousiasme gecombineerd worden met een serieuze en doelgerichte werkwijze op basis van veel ervaring.

Voor wie?
Mensen met burn-out en stressklachten, mensen die met behulp van een loopbaancoach willen kijken welke richting bij ze past, mensen die vastlopen omdat zij het werk fysiek of mentaal niet meer aankunnen of mensen die geconfronteerd worden met (dreigend) ontslag.

Gesprekken buiten
Mijn ervaring is dat gesprekken buiten meer helderheid kunnen geven, het buiten zijn geeft letterlijk en figuurlijk ruimte en lucht aan je gedachten. Daarom kan een deel van de loopbaangesprekken buiten plaats vinden als je dit zelf ook prettig vindt.

Wat zeggen mijn klanten?
Inspirerend en humorvol; een ervaren loopbaancoach met een open en prettige persoonlijkheid. Door de manier van oplossingsgerichte vragen stellen kom je snel tot de kern.

Waarom zou je voor mij kiezen?
Ik maak gebruik van de oplossingsgerichte werkwijze, de focus ligt altijd op het gewenste doel. Sinds 1995 heb ik ervaring als loopbaancoach en trainer. Er zijn geen standaardtrajecten, maar alles wordt afgestemd op jouw loopbaanvraag. Er is de mogelijkheid om gesprekken buiten in de natuur te voeren. Verder ben ik gecertificeerd om gevalideerde loopbaantesten af te nemen. Afspraken in de avonduren zijn mogelijk.

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk.

Beoordelingen door klanten

Anoniem
Ik heb bij Karin een Talenten Motivatie Analyse gedaan en een aantal gesprekken gehad.
Zowel de gesprekken als de analyse gaven me beter inzicht in de vraag 'Wat wil ik nou qua werk' Wat vind ik echt leuk en wat past bij me''.

Karin is open en positief. Ik krijg tijdens en na elke gesprek veel energie en motivatie om verder te gaan. Onze laatste sessie was buiten en die vond ik erg bijzonder; een aanrader!
Laura
Ik heb een loopbaancoachingstraject gelopen bij Karin van 5 bijeenkomsten en een capaciteiten en beroepentest. Karin is een erg prettige coach, to the point, positief en open. Het allermooiste van het traject vond ik dat alle inzichten die ik heb opgedaan over mijn wensen en kwaliteiten enorm logisch en kloppend voelen, maar dat ik daar zonder de oefeningen en vragen pas veel later of misschien wel helemaal niet achter was gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Rik de Best
Ik heb lang gewikt en gewogen of ik een loopbaantraject wilde ingaan. Ik zag er aanvankelijk weinig heil in. 'Gaat dit me wel verder helpen'' 'Zorgt dit ervoor dat het roer omgaat'' 'Is het geen weggegooid geld'' Over de antwoorden op die vragen en de uitkomst bepaal je zelf, maar Karin heeft me - waar ze kon - een zetje in de goede richting gegeven, en bovenal een aantal belangrijke zaken (privé en zakelijk) inzichtelijk gemaakt. Dat gebeurde gaandeweg het traject. Door stil te staan bij mijn huidige situatie kon ik de balans opmaken en tot eventuele volgende stappen komen.

Ik heb bij Karin een traject van vijf gesprekken plus een persoonlijkheids- en beroepentest doorlopen. Zeker de persoonlijksheidstest was bruikbaar, maar vooral aan de gesprekken - zowel binnen als buiten - heb ik veel gehad.

Ik heb Karin ervaren als hartelijk, discreet en professioneel.
Lou
Ik heb bij Karin diverse loopbaan coachingsgesprekken gehad en zou haar zeer zeker aanbevelen aan een ieder die een dergelijk traject wil starten, of daarover twijfelt. Karin zet je aan tot denken én actie. Logisch, want inzicht krijg je niet zonder na te denken en resultaat krijg je niet van op je gat zitten. Een effectieve combinatie en het heeft mij enorm veel opgeleverd. Heel waardevol. Bedankt Karin.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: