Coach omschrijving

Wie ben ik?

Als je werkt en leeft vanuit je passie is het leven vaker een feest en ben je goud waard. Voor de organisatie waar je werkt, voor je werknemers of leidinggevende. Het is mijn passie om mensen en de organisaties te begeleiden in de ontdekkingstocht naar deze passies en de talenten die daaronder liggen. Op weg naar meer werkplezier, gezondheid en resultaat.

Als mensen en hun passies en talenten het uitgangspunt zijn, is geen vraagstuk hetzelfde. Daarom geloof ik heilig in maatwerk.

Mijn achtergrond

Vanuit een achtergrond als manager in diverse HR-functies binnen het onderwijs, de zorg, de catering en de techniek, werk ik sinds 2014 als zelfstandig projectleider en coach. Met mijn zakelijke en praktische ervaring, aangevuld met diverse coachpleidingen kan ik organisaties, leidinggevenden en medewerkers begeleiden in het optimaal inzetten van hun talent. Dat brengt rust, geluk en resultaat.

Mijn aanpak

Integriteit en vertrouwen zie ik als voorwaarde voor succes. Mensen omschrijven mijn stijl als veilig, eerlijk, enthousiast, doortastend, out-of-the-box, analytisch, concreet, resultaatgericht en betrokken. Bovenal kiezen we samen de vorm die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

We starten met een kennismakingsgesprek. Als dat bevalt, maken we samen afspraken over het vervolg van onze samenwerking.

Enkele voorbeelden van vragen

  • Het rommelt in mijn team en ik krijg er geen vat op.
  • De organisatie vraagt om veranderingen, hoe krijg ik mijn team mee?
  • Doe ik nog wel wat bij mij past en maak ik de juiste keuzes?
  • Ik wil iets nieuws ondernemen maar weet niet goed hoe en waar te beginnen.
  • Hoe komt het dat ik steeds vastloop in dezelfde dingen?
  • Ik kan geen keuzes maken.

Reacties van mensen die je voorgingen:

‘Karin coacht vlot, heel effectief en brengt daarmee op een snelle manier helderheid. Het is fijn dat een sessie concreet eindigt met acties en zorgt dat ik niet blijf hangen in analyse. Haar coaching opent deuren!’

‘Met haar brede kennis en ervaring van organisaties en arbeidspsychologische aspecten is ze in staat mensen te bewegen: no nonsens, eerlijk, transparant en effectief!’

En nu?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden naar wat er kan? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op en kijken we wat er mogelijk is.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Karin Gibcus

Marleen
Karin denkt met je mee en helpt je ook verder te kijken. Daarnaast heeft zij een analytische kijk, systemisch, is ze nuchter en zeker empatisch. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Dank je wel Karin!

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: