Coach omschrijving

Wie ben ik?

Ik geloof dat iedereen gelukkig en succesvol kan zijn als hij of zij de ruimte krijgt om zijn of haar talenten te benutten. En dat ik daar als coach een steentje aan bij kan dragen.

Mijn achtergrond

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als coachend leidinggevende in diverse HR-functies in diverse branches en regio’s in het land. Met deze ervaring en na een persoonlijk ontwikkeltraject ben ik in 2014 voor mezelf begonnen als projectleider en coach. Zo kan ik mijn kwaliteiten het beste inzetten en kan ik een bijdrage leveren om mensen tot hun recht te laten komen in de omgeving waar ze een heel groot deel van hun leven doorbrengen: op hun werk. Dat brengt rust, geluk en resultaat voor degene die ik coach, de mensen om hem/haar heen én voor de werkgever.

Mijn aanpak

Ik creëer een sfeer waarbinnen je je veilig kunt voelen. Een voorwaarde voor succes. Ik kan goed luisteren, nodig uit, gebruik humor, houd een spiegel voor en neem daar waar nodig duidelijke standpunten in. Mensen omschrijven mijn stijl als veilig, eerlijk, enthousiast, doortastend, out-of-the-box, analytisch, concreet, resultaatgericht en betrokken. Bovenal kiezen we samen de vorm die bij jou past!

Kennismakingsgesprek

We starten met een kennismakingsgesprek. Als jij in dit gesprek het gevoel hebt dat ik jou kan helpen jouw route uit te stippelen, maken we samen afspraken over het vervolg van onze samenwerking.

Enkele voorbeelden van vragen

  • Doe ik nog wel wat bij mij past en maak ik de juiste keuzes?
  • Hoe creëer ik meer tijd en ruimte voor mijzelf?
  • Ik wil iets nieuws ondernemen maar weet niet goed hoe en waar te beginnen.
  • Gebeurtenissen uit mijn verleden hebben nog steeds teveel invloed op mijn leven nu.
  • Mijn emoties zitten me soms in de weg, hoe ga ik daar mee om?
  • Hoe komt het dat ik steeds vastloop in dezelfde dingen?
  • Ik kan geen keuzes maken.
  • Hoe kan ik voor mijzelf opkomen zonder egoïstisch te zijn?
  • Hoe kan ik meer handelen vanuit mijn passie, gevoel en intuïtie?


Reacties van mensen die je voorgingen:

‘Karin coacht vlot, heel effectief en brengt daarmee op een snelle manier helderheid. Het is fijn dat een sessie concreet eindigt met acties en zorgt dat ik niet blijf hangen in analyse. Haar coaching opent deuren!’

‘Met haar brede kennis en ervaring van organisaties en arbeidspsychologische aspecten is ze in staat mensen te bewegen: no nonsens, eerlijk, transparant en effectief!’

En nu?

Ben je enthousiast of nieuwsgierig geworden naar wat er kan? , dan neem ik contact met je op en kijken we wat er mogelijk is.


Beoordelingen door klanten

Marleen
Karin denkt met je mee en helpt je ook verder te kijken. Daarnaast heeft zij een analytische kijk, systemisch, is ze nuchter en zeker empatisch. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Dank je wel Karin!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: