Coach omschrijving

Een voorbeeld van een coachvraag met vele facetten. Want naast die ‘anderen’ gaat het dus ook (en vooral) om jou. Hoe communiceer je, wat verwacht je, wat zijn je overtuigingen, wat is leiderschap voor jou? Het zijn allemaal zaken waarover je, samen met je coach, je licht laat schijnen. Om vervolgens weer verder te kunnen.

Uitgerust met meer inzicht in jezelf, je gedrag, je perfecte punten en – ook die – je verbeterpunten.

Management coach Breda: coachen met hoofd en hart
Ik kan je hierbij op weg helpen. Ik ben Joyce Dieleman, managementcoach in Breda en gespecialiseerd in leiderschap. Ik werk oplossingsgericht. Dat wil zeggen dat ik samen met de ander uitga van en op zoek ga naar het positieve. Van wat goed gaat kun je veel leren.

Daarnaast is confrontatie minstens zo belangrijk. “Waarom doe je dingen eigenlijk altijd op die manier?”, zou een vraag kunnen zijn. Door mijn vragen en interventies houd ik je een spiegel voor. Ik laat je naar jezelf kijken, in de huidige en in de gewenste situatie. En ik geef je de ruimte en de veiligheid om te voelen wat er met je gebeurt. Want hoeveel ik ook hecht aan een heldere analyse van iemands probleem, ik kan niets doen zonder gevoel. Ik voel haarfijn aan waar de kern zit. Ik vind het dan ook belangrijk om de ander mee te nemen van het hoofd naar het hart. Want ook naar je werk neem je je hart mee.

Kun je mijn hulp gebruiken? Vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op!

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Joyce Dieleman Management

Merel
Luistert aandachtig en is in staat anderen met sprongen vooruit te helpen. Door de juiste vragen te stellen geeft zij inzicht in hoe het nu gaat en komen er gezamenlijke oplossingen naar voren. Ik ervaar de gesprekken als activerend, motiverend en zeer helpend.

Schrijf een beoordeling voor deze coach


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: