Coach omschrijving

Heb jij de behoefte om van woon- of werkomgeving te veranderen? Wil je net als ik verhuizen naar het buitenland? Of heb je gewoon het gevoel dat je vastzit in een patroon of in een relatie die niet meer bij je past, en wil je graag nieuwe inzichten en inspiratie om dit te veranderen? Laat mij je helpen.

Mijn naam is Hilde Marguérite, en als ervaren life coach bied ik je graag de ondersteuning en technieken om inzicht te krijgen in dat wat echt belangrijk voor je is. Zo kan je gericht actie ondernemen om meer welzijn, vrijheid en succes in je leven te creëren.

Wanneer je bewust kiest om je leven in te richten op jouw eigen manier zal je merken dat alles gemakkelijker wordt. Je voelt je energieker en enthousiaster en je zult je doelen succesvol bereiken, omdat je werkt aan iets wat voor jou belangrijk is.

Als persoonlijke life coach en ervaringsdeskundige heb ik mij gespecialiseerd in life purpose en veranderprocessen. Dit kunnen veranderingen zijn van woon- of werkomgeving, maar ook op het gebied van relaties en een gezonde levensstijl.

Ik heb diverse coaching programma's ontwikkeld die je helpen om helderheid te creëren en op een effectieve manier je persoonlijke of zakelijke ambities te bereiken, en zo de dingen te gaan doen waar je echt blij van wordt. Ik begeleid je bij het opstellen van een plan met duidelijke, beknopte en haalbare doelen.

Jouw kwaliteiten, welzijn en zelfbewustzijn (mindfulness) staan centraal in onze coaching gesprekken. Je wordt waarnemer van je eigen gedachten en ideeën en leert hoe je hier krachtig mee om kunt gaan.

Aan het einde van je coachingtraject, wat onder andere bestaat uit intensieve gesprekken, leren van nieuwe technieken en begeleidende worksheets voor reflectie en inzicht, zul je merken dat je veel meer duidelijkheid hebt over jezelf en je doelen voor de komende maanden en toekomst. Je hebt zelf een plan van aanpak ontwikkeld wat je helpt bij volgende stappen. Bovendien voel je je meer in balans en ontspannen.

Gun jij jezelf het beste en kies je er bewust voor je leven in eigen hand te nemen? Bel of mail mij vandaag nog voor gratis kennismakingsgesprek!

Ruim 5 jaar geleden heb ik zelf het roer volledig omgegooid en ben ik geëmigreerd naar Curacao. Een ware rollercoaster en inspiratiebron op het gebied van leven, liefde en ondernemerschap. Ik begrijp hoe moeilijk het voor je kan zijn om bewust te kiezen voor verandering en om obstakels het hoofd te bieden. Maar niets is voor mij waardevoller gebleken dan het verleggen van mijn eigen grenzen en het najagen van mijn doelen en droom. Na iedere nieuwe uitdaging zijn geluksmomenten en overwinning je grootste beloning!

Het is mijn passie & missie om mensen zoals jij te ondersteunen die de behoefte hebben hun leven een nieuwe vorm te geven en ik begeleid expats die zich (net als ik) hebben gesetteld in het buitenland.

Mijn wijze van coaching is rustig, betrokken en direct. Afhankelijk van de behoefte aan structuur pas ik zowel een vrije invulling als NLP technieken toe. Tijdens de coaching sessies staan jouw verlangens, kwaliteiten, welzijn en zelfbewustzijn centraal. Onze eerste online kennismakingssessie is altijd gratis.

Ik coach bij voorkeur online of in mijn praktijk op Curacao.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Warme groeten,
Hilde Marguérite van Ulden

Beoordelingen door klanten van Hilde Marguérite van Ulden

Anoniem
Hilde is zeer betrokken, professioneel en invoelend. Ze bereid onze sessies goed voor en communiceert zeer helder. De gesprekken en opdrachten waren goed en effectief en voor mij ook vernieuwend en verrassend qua inzichten. Ik heb een beter inzicht in mezelf gekregen en ik ben persoonlijk enorm gegroeid met als bijkomende bonus, hierdoor ook zakelijk. Hilde is voor mij een fijne vertrouwenspersoon gebleken. Ik kan haar absoluut aanbevelen.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: