Coach omschrijving

  • Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?
  • Hoe kan ik de zaak weer op de rails krijgen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik rust vind en ik echt in actie kom?

Herkenbaar?
Ik help je, want persoonlijke coaching gaat om jou! Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Je leert beter te luisteren en in bepaalde situaties tot 10 te tellen zodat je niet (meer) primair hoeft te reageren, dat komt de communicatie ten goede.

Ik help je om doelen helder te krijgen. Om in actie te komen en discipline te ontwikkelen.

Resultaat:
je laat geen dingen meer liggen, levert geen half werk, maar 100% van wat jij te doen hebt, ga je ook echt uitvoeren. Ik help je orde te scheppen en daardoor ontstaat rust en stabiliteit in je leven of in je werk.

Jij bepaalt het tempo, waarin je jouw pad beloopt. Samen kijken we naar de manier die het beste bij je past, waarbij je jouw kracht en potentie in zet.

Dat je gehoord en gezien voelt en op je gemak bent, vind ik belangrijk in de relatie die we opbouwen als coach en coachee. Vertrouwen, integriteit en respect zijn mijn pijlers. Ik ben doelgericht, to-the-point en doortastend.

Bij de start van het coach traject gebruik ik de ODC meting. Deze meting maakt helder wat jouw natuurlijke kracht is, waar je groeitalent zit en hoe je deze nog sterker in kunt zetten. Ook krijgen we een helder beeld van je kwetsbare kant en hoe hier mee om te gaan.

Benieuwd of dit bij jou past? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Henk-Jan Tromp

Marja
Ik was al heel lang werkzaam op dezelfde afdeling. Hoewel ik met plezier mijn werk deed en mijn werk ook goed deed was er ergens toch een knagend gevoel van: is dit het nu. Hoe dat te verwoorden is lastig, daarom adviseerde mijn leidinggevende om een afspraak te maken met een coach. Als snel kreeg ik inzicht in mijn drijfveren en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Henk-Jan is zeer betrokken en laat een professionele betrokkenheid zien die toch persoonlijk aanvoelt! Je kan aan alles merken dat hij een coach is en hij oprecht wil dat het goed met je gaat.
Anoniem
Sceptisch, ouderwetse gedachten, zelfredzaamheid.
Enkele kernmerken van mij voor het coach traject. Maar wat een bijzondere en vooral mooie ervaringen heb ik hier opgedaan. Zelfreflectie en onwijs veel tips om sturing en structuur te krijgen. Meer kijken naar de inhoud van de mens in plaats van gelijk te oordelen. Hierdoor waardeer je ieder mens om welke beweeg reden dan ook. Dit zijn enkele inzichten van de vele die Henk-Jan mij heeft aangereikt.
Ik kan met overtuiging nu iedereen een coach traject aanraden en in het bijzonder Henk-Jan.
Een mooi mens......
Anoniem
Het afgelopen jaar heeft Henk -Jan mij gecoacht.
Ik heb veel waardering voor de open aandacht, scherpe analyse en ervaring van Henk -Jan.
Door de coaching heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn kwaliteiten, potenties en belemmeringen en de mogelijkheden om hier in te sturen.
Hiermee heb ik zowel in het werk als privé echt een stap kunnen maken.
José Raijmans
Het traject van coaching door Henk-Jan heb ik als betrokken, respectvol en professioneel ervaren! Hij heeft een actief luisterende houding en een positief bemoedigende en inspirerende manier van communiceren; zonodig kan hij je confronteren en spiegelen en vraagt door. Mijn 'verhaal' en mijn behoeften stonden daarbij centraal waardoor ik verder kon groeien en ontwikkelen. Zijn professionele wijze van coaching zet je aan het denken en brengt je bewust verder in je eigen persoonlijk veranderproces; het onderkennen en benutten van 'vrijheid' als mogelijkheid om te kiezen hoe ik me wil verhouden tot datgene wat er gebeurt.

"Hoe de wind waait daar heb je geen invloed op, wel op hoe je de zeilen zet"

Henk-Jan helpt je als coach om de zeilen zo te zetten dat je positief 'voortgaat'!Talitha Bots
De afgelopen maanden heeft Henk-Jan mij gecoacht. In mijn werk als HR-manager liep ik tegen een aantal vragen aan die in onze gesprekken centraal stonden. Henk-Jan is een zeer ervaren coach. Hij weet snel tot de kern van de zaak door te dringen. Hij houdt je daarbij een spiegel voor en doet dat op een plezierige en niet-dwingende manier. Henk-Jan is goed in staat om je bij je weerstanden te houden zonder dat dat vervelend voelt. Daardoor leer ik naar die weerstanden te kijken en ander gedrag in te zetten. Henk-Jan is een zeer warm mens die met aandacht en betrokkenheid zijn werk doet. Als je op zoek bent naar een goede coach, dan raad ik Henk-Jan zeer aan.

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: