Coach omschrijving

Ik word vaak omschreven als:

  • sympathiek en empathisch
  • sterk analytisch en scherp
  • creatief en probleemoplossend
  • zorgvuldig en doelgericht

Ik kan heel goed luisteren, fijntjes aanvoelen en helder terugkoppelen.
Ik laat je in de spiegel kijken en dit kan soms confronterend zijn, maar het is altijd respectvol en helpend.

Maatwerk

Jij bent uniek en verdient maatwerk!
Daarom sluit ik aan bij wat jij nodig hebt.

Jouw verhaal met mij delen, en samen onderzoeken wat er van binnen is, dat alleen helpt je al. Door stil te staan, na te denken en te voelen. Nieuwsgierig en met aandacht. Zo wordt het helder in je hoofd en rustig in je lichaam.

Een compleet traject bestaat uit 3 fases: analyse, plan van aanpak, uitvoering. Deze structuur geeft overzicht en houvast.

  1. De analyse zorgt voor vertraging en verdieping. Dit is nodig om de kern van je situatie én van je oplossing te ontdekken. Vanuit een ander perspectief krijg je nieuwe inzichten en word jij je bewust van je kansen en mogelijkheden.
  2. En vervolgens wil je iets gaan doen met de verkregen inzichten. Maar hoe en wat? Samen maken we jouw plan van aanpak: een beetje uitdagend maar wel haalbaar en aantrekkelijk.
  3. Nu ga je met je voornemen aan de slag. Je voert je plan uit en oefent met nieuw gedrag. Je probeert, je reflecteert en stelt je plan zo nodig bij.

Jouw ontwikkeling is een (leer)proces. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ik ben in de buurt en support jou!

We houden steeds jouw doel in de gaten. Daarom meten we vooraf, tussendoor en aan het eind hoe het gaat. Een coachtraject duurt gemiddeld 8-12 weken; met opdrachten voor thuis en 5-6 (online) gesprekken. Online begeleiding kent heel veel voordelen oa het gemak en de frequentie waarmee we contact kunnen hebben. Hierdoor kun je snel tot de kern komen en stappen in de goede richting zetten.

Niet elke verandering is een verbetering, maar een verbetering is wel altijd een verandering!

Ik help je graag! Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling en verandering. Door de jaren heen heb ik veel opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd. Hierdoor is mijn rugzak goed gevuld met methodieken om mee te werken. Er is altijd een manier om jouw antwoorden te vinden en jouw doelen te bereiken.

Wie ben jij?

Laten we kennismaken!
Vertel me wie jij bent en wat jij wilt.
Dan kunnen we ontdekken of er een 'klik' is en ik kan je dan precies vertellen wat ik jou te bieden heb.

Tarief
Particulier online traject:
intakegesprek, 4 coachgesprekken, schriftelijke opdrachten: €520,00
Een kort vervolgtraject (3 online coachgeprekken) kost €205,00

Complete online training:
intakegesprek, 5 coachgesprekken, beveiligde online omgeving met interactieve e-learning, professionele test met rapportage, 10-12 weken beschikbaar voor vragen en feedback
875,00
Een kort vervolgtraject (3 online coachgesprekken) kost €205,00

Eén online coachgesprek kost €130,00.
We kunnen elkaar ook ontmoeten op een locatie in Zwolle zoals het coachhuis of het park "Het Engelse werk".

Wil je graag op een andere locatie afspreken of een gecombineerd traject (online, F2F en/of on the job)? Dat kan ook.
Ik maak graag een offerte voor maatwerk.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Gretha Braakhekke - Steenbergen

Mariska
Ik heb de training effectiever leidinggeven bij Gretha gevolgd. Naast de elearning heb ik ook coachgesprekken met Gretha gevoerd. Deze gesprekken met Gretha heb ik als positief, open en waardevol ervaren. Ik kon overal vrij over praten, Gretha is betrokken, luistert aandachtig en stelt de juiste vragen die voor verbreding en verdieping zorgen. Door de gesprekken met Gretha en de feedback en handvatten die ze meegeeft, heb ik in mijn persoonlijke ontwikkeling grote stappen gemaakt.
Anoniem
Vanwege frequente hoofdpijnklachten kreeg ik door mijn werkgever een traject bij Gretha aangeboden. Dit heeft me inzicht gegeven in het ontstaan van mijn (spannings)hoofdpijn en heeft me enorm veel geleerd over mezelf. Ik heb van Gretha heel bruikbare handvatten gekregen om op de weg naar het door mij gestelde doel te blijven. Het fijne is dat Gretha makkelijk benaderbaar is, ook na afronding van het traject. Ik heb Gretha ervaren als een fijn mens, ze kan goed luisteren en hoort ook wat je niet zegt; ze is doortastend maar met respect, erg prettig. Het is merkbaar dat Gretha veel ervaring heeft op het gebied van coaching. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
Anoniem
Ik heb het traject leerbaan coach gevolgd. Gretha luisterde goed naar mij, voelde mijn gevoelens aan en kon soms verwoorden wat ik bedoelde waardoor ik meer inzicht in mijn eigen heb gekregen. Je voelt dat ze betrokken bij jouw is en denkt met je mee.
Bianca
Ik ben heel tevreden over dit loopbaantraject. Nooit gedacht dat het zo leerzaam kan zijn. Ik heb mijn plek weer gevonden. Heel blij mee. Gretha is heel doortastend. Een fijn en warm mens, een hele goede professionele coach. Aanrader!
Annelies
Bij Gretha heb ik een traject gevolgd en met een zeer prettige ervaring en fijne coachingsgesprekken. Gretha is heel betrokken, denkt / luistert heel goed mee. En weet in de gesprekken ook de kern eruit te halen waardoor je goede inzichten krijgt. In jezelf maar ook in situaties. Ik zou haar zeer zeker aanraden.
A van Delft
Mijn traject werd door wg betaald maar ik had het er zelf ook voor over gehad! Door de training "Effectiever leidinggeven" ben ik veel meer en beter in contact met mijzelf en met anderen. Dat is heel fijn.
De e-learning vind ik heel goed. Ik heb op een dieper niveau inzichten gekregen. Die had ik blijkbaar nodig om echt te kunnen veranderen. En het klopt nu gewoon. Ik snap nu pas echt wat er onder de oppervlakte gebeurde. Ik heb er veel van geleerd. Maar ik had de gesprekken met Gretha ook niet willen missen. Gretha was steeds goed voorbereid, "aanwezig" en scherp. Haar feedback was altijd raak. Ze doet dat goed en respectvol, met als doel om je verder te helpen. En dat gebeurde dan ook. Juist dan. Ik voel me nu zekerder en heb vertrouwen in mijn kunnen. Geoefend met lastige verzuimgesprekken en dat gaat mij nu zo veel beter af. Ik kan dit traject aanbevelen
Janine Heijne
Ik heb de online assertiever worden gevolgd, ik heb zoveel inzicht en helderheid over mijn oude en nieuwe gedrag gekregen door Gretha haar doortastende en begripvolle hulp. Ze is een heel open persoon waar je gelijk rustig van wordt en ze luistert goed naar je. De leeromgeving is ook heel prettig, heel duidelijk. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik zo veel zou bereiken. Het kwartje is gevallen door Gretha haar hulp en ben haar dankbaar.
Ik ben een tevreden mens geworden.
Anoniem
Ik heb bij Gretha het traject 'minder hoofdpijn, meer plezier gevolgd'.
De coachingsgesprekken en de e-learning hebben me veel nieuwe inzichten gegeven.
Gretha had al snel een helder beeld van mij. Ze verdiept zich goed in haar cursisten.
Ik heb al veel behandelingen en trainingen gevolgd m.b.t. tot mijn hoofdpijn, maar desondanks heb ik hier veel uit kunnen halen. Dankjewel!
Marieke Verhart
Ik heb de training minder hoofdpijn, meer plezier gevolgd. Gretha is een professionele coach die in gesprekken snel de vinger op de juiste plek weet te leggen. Ze geeft treffende feedback en is oprecht betrokken. Na elk gesprek had ik veel stof tot nadenken over wat ik belangrijk vind, de keuzes die ik maak, het aangeven van grenzen en ook de verwachtingen die ik van mezelf heb. De begeleiding van Gretha heeft mij veel opgeleverd.
Grietje
Ik heb de online training assertiever worden gevolgd en ik ben zeer tevreden over alles. De e-learning was leuk om te doen. De opdrachten vond ik goed en het opschrijven was ook goed om te doen. Daar heb ik veel van geleerd. De gesprekken met Gretha vond ik heel fijn. Ze luistert heel goed en stelt hele interessante vragen. Ik dacht heel vaak: je slaat de spijker op z'n kop, dat vond ik heel bijzonder. Ze begreep ook heel goed hoe ik me voel en waar ik mee zit. Ik kon over vanalles praten. ik zag elke keer uit naar het gesprek. Ik kwam ook elke keer weer een stapje verder en dat stimuleert. Gretha is heel gewoon en nuchter en ik voelde me echt op mijn gemak. Het is nu 4 maanden geleden en ik merk nog steeds het verschil. Ik snap mezelf beter, ik durf meer voor mijn mening uit te komen en te zeggen wat ik wil. En dat was ook mijn doel.
Anoniem
Gretha is een betrokken, begripvolle en doortastende coach. De gesprekken en de vragen die ze stelt helpen me om meer inzicht te krijgen in de patronen waarin ik vastzit, waar de ruimte zit voor verandering en welke stapjes haalbaar zijn voor mij om te zetten. Gretha is positief ingesteld en er is ook zeker ruimte voor een grapje tussendoor, waardoor ik soms wat meer lucht en ruimte ervaar en ik gemakkelijker over bepaalde dingen kan praten. De gesprekken zijn heel waardevol en helpend voor mij.
Anoniem
Ik heb het "Nederland leert door"-traject bij Gretha mogen volgen en dat is heel leerzaam geweest. De coachgesprekken heb ik als heel fijn ervaren. Gretha luisterde goed naar me, was begripvol en stelde de juiste vragen, waardoor we snel diepgang vonden en tot de kern kwamen.

Schrijf een beoordeling voor deze coach


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: