Coach omschrijving

Personal coaching

Mijn coachaanpak kun je omschrijven als eclectisch en intuïtief. Ik ga voor datgene wat mijn cliënt nodig heeft. Dat kan cognitief zijn zoals RET (Rationeel Emotieve Therapie), Transactionele Analyse, Hypnotherapie, NLP, Jungiaanse psychologie, een meer spirituele benadering of iets anders. Aansluiting bij de cliënt om zijn/haar doelen te bereiken staat voorop.

LoopbaanNavigator®

Je professionele bestemming (weer) vinden. Hervinden van ontwikkeling en uitdaging in werk. Oriënteren op ander loopbaanperspectief. Ontdekken op welk kompas jij vaart, je bestemming kennen. Helder doel en een actieplan. Voor meer informatie of voor een gratis kennismakingsgesprek vul het aanvraag formulier in.

Outplacement:

Reorganisatie, fusie, te weinig werk, ontslag. Mooie, goede, nieuwe baan vinden. Op een goede manier de arbeidsmarkt benaderen. Intensieve één op één begeleiding. Ik werk samen met zeer ervaren en keigoede loopbaanadviseurs. Personal coaching doe je met mij, voor de juiste manoeuvres op de arbeidsmarkt werk je met een vaste loopbaanadviseur. Garantieregeling. Nazorg.

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Grada Vink

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: