Coach omschrijving

Zoek jij een coach die je verder helpt? Waarbij je je veilig voelt, die naar je luistert zonder te oordelen en die zeer betrokken is bij jouw persoonlijke ontwikkeling en je doelen? Ik coach je graag.

Door mijn opleiding tot Professioneel coach en mijn eigen ervaring met een loopbaancoach weet ik hoe effectief goede coaching is. Ieder mens heeft wel eens een periode dat het op een bepaald gebied wat minder lekker loopt. Het is prettig als je begeleiding krijgt bij jouw vragen als je er zelf niet uitkomt. Samen gaan we op zoek naar de punten waar jij verandering wilt aanbrengen en formuleren we jouw doelen. Ik maak daarbij gebruik van 3 A's. Van Aandacht en Acceptatie ga je naar Actie.

Een coachtraject bestaat in grote lijnen uit drie fases.

Eerst vind je (opnieuw) uit wie jij bent en wat jouw belangrijkste drijfveren en waarden zijn. Je gaat je kwaliteiten onderzoeken en krijgt ook inzicht in je valkuilen.

Daarna ga je in kaart brengen wat je wilt en kunt (jouw eigenschappen, talenten en je mogelijkheden).

Vervolgens stel je een gericht actieplan op met heldere, realiseerbare doelen. Jouw doelen ga je in de laatste fase van het traject stap voor stap uitvoeren.

Interesse? Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Beoordelingen door klanten

Lisette
Ik heb het coachtraject bij Eva als waardevol ervaren. Door goed naar me te luisteren heeft Eva een traject uitgestippeld met haalbare doelen. Ze heeft me aan het denken en handelen gezet door de oefeningen en gesprekken. Door eerst te focussen op wie ik ben en waar ik voor sta, heb ik goed naar mezelf leren kijken. Ik heb tools gekregen die ik kan gebruiken om de doelen die ik heb te verwezenlijken. Eva heb ik ervaren als een vriendelijke, geïnteresseerde en positieve coach.
Agnes
De coaching door Eva heeft me ontzettend geholpen. Ze heeft me goed aan het denken (en handelen) gezet. Door de gesprekken, oefeningen en de juiste vragen ben ik me veel bewuster geworden van mijn eigen handelen en de begeleiding heeft de nodige veranderingen in mijn gedrag teweeg gebracht waar ik nog iedere dag baat bij heb. Eva heeft echt maatwerk geleverd met doelen die realistisch en haalbaar zijn. Ik heb het traject met Eva als erg prettig ervaren, ze was altijd positief, geïnteresseerd en respectvol.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: