Coach omschrijving

Hallo. Ik ben Esther.
Ik begeleid jou op een basic manier om uit de dagelijks sleur en ratrace te komen en weer echt te voelen wat jij nodig hebt. Samen met mij ga je de natuur in, waar je eindelijk even niks “moet”. Met mijn klanten heb ik in totaal al honderden kilometers mogen wandelen en hardlopen. Verdriet, boosheid, angst en andere bagage hebben zij losgelaten in de natuur. Rust in het hoofd, acceptatie en positiviteit is hiervoor teruggekomen. Gebleken is dat coaching in de buitenlucht een buitengewoon effectieve aanpak is ter preventie en het terugdringen van ziekteverzuim bij bedrijven.

Coaching kan op eigen initiatief maar verloopt meestal via de werkgever. Behalve de medewerker, heeft ook de werkgever er belang bij dat een medewerker goed in zijn vel zit, niet uitvalt en thuis komt te zitten. Een burn-out duurt gemiddeld tien maanden en daar wordt niemand blij van. Bovendien kost het dan uiteindelijk ook nog eens veel geld. Met een coaching traject van drie maanden kunnen we dit meestal voorkomen.

Het team:
Ik werk samen met een team expert coaches en zo vormen we landelijke dekking zodat we door het hele land inzetbaar zijn.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Esther van der Salm

Bianca
Mezelf kwijt geraakt door het zorgen voor iedereen om me heen. Zorgzaam voor iedereen maar tekort voor mezelf. Mijn schip vaarde, maar absoluut niet mijn eigen koers. Esther heeft mij geholpen het roer weer in eigen handen te nemen en mijn eigen koers te varen. Tijdens de wandel- en fiets sessies werd er eerst gesproken over hoe het gaat. Vervolgens gingen we samen ergens zitten waarbij Esther informatie gaf en prachtig kon verduidelijken met een tekening in het zand. Andere keren deden we een oefening. Voor mij een prachtige Challenge die ik elke keer met veel plezier heb gedaan. Esther heeft een fijne rustige uitstraling, maar geeft je daarbij ook energie. Door mijn sterke karakter had ik moeite om de adviezen toe te passen in het dagelijks leven. Maar ondanks dat bleef Esther rustig en begripvol en hield ze vast aan haar manier van coaching. En wat ben ik blij met het resultaat. Ik voel me een betere, mooiere versie van mezelf. Wat gun ik dit andere mensen ook. De coaching met Esther is als een kado wat je jezelf gunt. En iedereen verdient het.
Anoniem
Esther houdt je de spiegel voor maar altijd met warmte. Ze stelt de juiste (soms pijnlijk juiste) vragen waardoor ze je aan het denken zet. Ik gebruik nog elke dag hetgeen ze me geleerd heeft. Ik ben mijn leidinggevende ontzettend dankbaar dat Esther mij mocht coachen.
A. van Bohemen
Ik volgde Esther al een tijdje, ik zag haar op Facebook verschijnen en in kranten staan. De combinatie van praten en bewegen sprak mij aan.
Inmiddels een jaar later: Ik had leuk werk en voelde mij erg verantwoordelijk. Ik voelde mij ook verantwoordelijk voor één ieder die mij nodig had. Uiteindelijk ben ik over mijn eigen grenzen gegaan.
Ik dacht ik weer aan Esther, we spraken elkaar en dat voelde goed.
Ik besloot een individueel traject bij haar te doen maar kon niet helemaal geloven dat ik in zes weken een ander mens zou kunnen zijn. Dat ik mijn gedachten weer op een rijtje zou hebben en niet meer zo'n warrig hoofd. En toch was het zo.
Door samen te fietsen en te wandelen, de neusademhaling die je letterlijke begrenzing is en allerlei mooie oefeningen die je ook thuis kunt doen. Ik voelde mij zo vrij als ik thuis kwam.
Esther is een fijn persoon die geen druk oplegt maar in alle rust met je door jouw verhaal heen loopt en je daadwerkelijk helpt. Het zijn kleine stapjes en dat was precies wat ik nodig had.
En dat wens ik iedereen toe!

Anoniem
Net voordat ik in contact kwam met Esther liep ik zowel op werk, als op persoonlijk gebied vast. Ik wist niet meer wie ik was, waar ik voor stond en wat ik nou eigenlijk voelde.
Het mooiste wat ik tijdens dit traject heb geleerd, is dat ik voel dat ik er niet alleen voor sta. Het heeft mij geleerd waar mijn grenzen liggen, deze en mezelf te respecteren. Langzaam maar zeker durf ik mijn masker af te zetten en te laten zien wie ik ben en wat ik echt voel. Dat voelt bevrijdend. Dit was mij zonder Esther niet gelukt en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.
Dit individuele coachingstraject is eigenlijk voor iedereen een aanrader die op zoek is naar ondersteuning. De natuur als omgeving en de buitenlucht maken het laagdrempelig. Zeker voor mensen zoals ik veel effectiever dan de traditionele manier van psychologische gespreksvoering.
Ook heel fijn was dat Esther na iedere sessie een terugkoppeling gaf via de mail (met foto's), zodat ook thuis de sessie nog doorwerkt. Dat zij mij ook aan het hardlopen heeft gekregen, is iets wat ik van tevoren niet had verwacht dat ik dat zou kunnen.
Tijdens de sessies ervoer ik Esther als iemand die daadwerkelijk naar je luistert, oprechte aandacht geeft en samen met jou op zoek gaat naar hoe jij verder komt. Dankjewel Esther ! Roos
V. ten Holter
Esther is een vakvrouw die haar kennis en kunde inzet voor een mooi resultaat. Het resultaat is afhankelijk van je eigen inzet en Esther geeft dit regelmatig terug zodat je doel voor ogen blijft. Zij heeft veel instrumenten waarmee zij, samen met mij, een pad heeft gecreëerd waarop ik nu met vertrouwen zelfstandig kan lopen.
Chapeau Esther voor je warmte, humor, klare taal, doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen, technieken, energie, enthousiasme en de thee die je elke keer weer meenam. Individuele coaching door Esther is een investering waarin je jezelf terugvindt, herpakt en de toekomst zonniger ziet.
V. Ten Holter

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: