Coach omschrijving

Wat heb je nodig?
  • Iemand die je helpt om weer voldoening te vinden in je werk?
  • Iemand die samen met jou op zoek gaat naar waar jij goed in bent?
  • Iemand die je helpt, om na het verlies van je baan weer op het goede spoor te komen?
  • Iemand die je helpt om weer mogelijkheden te zien en kansen te pakken?
Wil je weer werken met plezier?

Mag ik je helpen?

Wat heb je nodig?
  • Iemand waar je mee kunt sparren over je zelfvertrouwen? Dat dat hapert. Soms of vaker. Dat je daar last van hebt. Iemand die je helpt je zekerder te voelen?
  • Iemand die je helpt uit te zoeken wat je soms weerhoudt om jezelf te zijn. Om jezelf te laten zien met al je mooie en minder mooie kanten.
  • Iemand die je helpt te kijken naar wat belangrijk is. In werk of in je priv├ęsituatie. Hoe daarin keuzes te maken. Hoe daarmee om te gaan zonder jezelf te verliezen.
Wil je meer balans en evenwicht?

Mag ik je helpen?

Ik ben Ellen Ziengs, coach in loopbaanbegeleiding. Ik luister. Zoek samen met jou, naar wat het beste bij jou past en waar je je duurzaam beter bij voelt. Daar heb ik de kwaliteit voor. Ik ben rustig en betrokken, deskundig en enthousiast.

Ik hou van creativiteit en beweging, ben ook kritisch, vraag door. Hou niet van halfslachtig. Het mag ook leuk zijn, lachen om jezelf geeft lucht. Mijn aanpak is altijd in overleg met jou. Want daar gaat het om! Om jou!

Ontwikkeling en verandering inspireren mij. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om te blijven veranderen, ook al is dat of lijkt dat soms moeilijk. Ik ervaar dat zelf nog steeds door te leren en mezelf te blijven ontwikkelen. Dat wil ik ook jou laten ervaren.

Als je het contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens!

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Ellen Ziengs

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: