Coach omschrijving

Ben jij ondernemer, aangesteld directeur, of partner binnen een familiebedrijf? En herken je jezelf in een van de volgende dilemma’s of thema’s waar jij iets in wil veranderen? Dan kan ik je daarbij helpen.

Voorwaarde voor succes is dat je bereid bent in de spiegel te kijken!

 • Als je het lastig vind je plek of eigen koers te vinden in het familiebedrijf
 • Als je je regelmatig onzeker en opgejaagd voelt door de hoge eisen van perfectie die je aan jezelf stelt, in je werk of privé
 • Je worstelt met je relatie met anderen belanghebben familieleden binnen het bedrijf
 • Als je moeilijk los kunt laten of delegeren, je minder wil controleren en meer wil inspireren
 • Als je niet goed in je vel zit, stress ervaart, en voelt dat dit doorwerkt in je functioneren
 • Als je in je leiderschap op zoek bent naar meer balans tussen aandacht voor de mens, ziel en zakelijkheid
 • Als je spanning ervaart dat je meer geleefd wordt en aan het ‘overleven’ bent i.p.v. dat je het gevoel hebt dat je zelf nog leeft en zelf achter ‘het stuur’ zit

Wat doe ik?

Ik help je in je kracht te gaan staan en weer zelf achter het stuur te komen, en een betere leidinggevende of professional te worden.

Wat is het resultaat?

Je gaat meer plezier, meer zelfvertrouwen en meer rust en betere resultaten bereiken. Ook in deze onzekere tijd.

Ik begeleid je als businesscoach op je weg van zelfonderzoek. Ik laat je experimenteren met nieuw gedrag. Rijk handvatten aan, of fungeer als oanfhankelijk klankbord. Dit op een speelse, leuke en soms ook confronterende manier. Maar altijd mild en niet veroordelend.

Hoe werk ik?

Ik heb in 25 jaar als zelfstandig ondernemer, coach, trainer een grote ‘gereedschapskist’ opgebouwd van methodieken die ik afhankelijk van de situatie en de behoefte van het moment eruit haal. Dit vanuit mijn bedrijfskundige, psychologische, en spirituele achtergrond. Ik heb verstand van business, van mensen, motivatie en van bezieling. Mijn coaching is altijd gericht op zelfinzicht, zelf ervaren en direct weer oefenen en toepassen in de praktijk.

Wat je in mijn coaching werkwijze vaak terugkomt, natuurlijk afhankelijk van het coachingsdoel, zijn de volgende elementen:

 • Je verleden; wat heb je van huis uit meegekregen, wat kun je inzetten en wat dien je los te laten.
 • Je talent, ontdekken van je kwaliteiten, wat je inspireert en drijft.
 • Je gedrag; hoe ga je om met je omgeving, waar ervaar je weerstand, wanneer trek je je terug, ga je vermijden, of word je juist fel, en hoe kun je dit ineffectieve patroon ombuigen.
 • Je presentatie; hoe kun jij je nog meer in je kracht gaan staan, jezelf zijn en laten zien.

Waar doen we dit?

Een inspirerende omgeving vind ik ook erg belangrijk. Soms gaan we dan ook wandelen langs de schitterende Oisterwijkse Bossen en Vennen soms zitten we binnen op een plek waar jij je thuis zult voelen.

Spreek ik je aan? . Dan neem ik contact met je op, voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we kijken of het ‘klikt’ en wat je behoeften precies zijn.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Dorine Huijbregts

Danielle van Essen
Voor mij is Dorine een coach die weet in welke schoenen een ondernemer staat en je daardoor op persoonlijk vlak nog verder kan brengen. Ze beschikt over veel praktijkervaring en zet dit in om heel concreet knelpunten op te lossen. Ze zorgt voor veel praktische herkenning in haar coaching, waardoor ik na een sessie direct met veel (toepasbare) handvatten de deur uit ging. Dorine is een coach die je verder kan helpen om je als persoon te verbeteren, waardoor je een betere manager wordt, maar vooral ook meer plezier uit je dag/werk haalt. Ik zou Dorine aanraden bij mede-ondernemers en managers die de ambitie hebben om zichzelf te verbeteren, voor je eigen plezier & je omgeving!
Dorian Hofs
Energiek, inspirerend en belachelijk doeltreffend. Dat zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik Dorine moet beschrijven. Door haar rijke ondernemersachtergrond en haar persoonlijke aanpak, heeft zij mij in korte tijd meer plezier én resultaat uit mijn werk laten halen, en dat met minder inspanningen! Ik was bijzonder onder de indruk van haar unieke manier van werken, en de handvatten die ze je geeft om zaken anders aan te pakken of te benaderen. Ben je ambitieus en wil je graag blijven groeien op zowel persoonlijk en zakelijk vlak' Met Dorine als coach sta je in ieder geval nooit stil!
Helma Born: DGA Procap
Als directeur van een adviesbureau in de bouwbranche wordt deze jaren het uiterste van me gevraagd als het gaat om mijn inzet en inventiviteit, maar ook als inspirerend leider en als ondernemer.

Ik kom energie, tijd en plezier te kort om dat allemaal aan te pakken, dacht ik. Dorine heeft me laten zien waar mijn kracht en passie ligt en hoe ik veel meer gebruik kan maken van goede mensen om me heen.

Ze doet dat professioneel op een manier die persoonlijk is, maar ook stevig. Je merkt dat ze zelf ondernemer is en een bedrijf heeft geleid. Ze houdt me op een prettige manier bij de les.

Helma Born,
DGA Procap, bouwadvies en management

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: