Coach omschrijving

Coaching met betrekking tot je werk, je privé-leven of je relatie.

LOOPBAAN COACHING
Vaak zie je dat ‘werken’ eigenlijk betekent ‘geld verdienen’. En dat ‘geld verdienen’ eigenlijk betekent ‘veilig zijn’ In de loopbaan coaching onderzoeken we samen dit soort gedachten en gevoelens en gaan we op zoek naar een nieuw perspectief tegenover werk waarin je vrij bent om te onderzoeken wat jou echt voldoening geeft.

LIFE COACHING
In de life coaching gesprekken help ik je met een kritische blik te kijken naar de vanzelfsprekende manier waarop je de dingen nu doet en ervaart. Vanuit de inzichten die daaruit voorkomen wordt duidelijk hoe je het ook anders kan aanpakken met beter resultaat.

Wat doe ik niet?

  • Eindeloos rondspitten in het verleden
  • Kant-en-klare oplossingen bieden, of werkplannen maken

Wat doe ik wel?

  • Inzicht geven in hoe je denkt en handelt
  • Je helpen veranderen naar wie je wilt zijn

RELATIE COACHING
Wat ik het meeste tegen kom in relaties die niet functioneren is dat beide partijen gericht zijn op hun eigen gelijk. De ander heeft het meestal gedaan en moet dus veranderen. Maar aangezien de ander er precies zo over denkt ontstaat een impasse. Beide partijen voelen zich niet gehoord of gezien en waar ooit de relatie begon met een sterk wij-gevoel is er nu een ik-tegen-jou gevoel.

In de relatie coaching leer je hoe je beter met elkaar kan communiceren en helpt je zo om elkaar beter te begrijpen. Ik begeleid de gesprekken en zorg dat beide partijen veilig zijn en gehoord worden en zo weer dichter tot elkaar komen.

Vraag gratis kennismakingsgesprek aan

Beoordelingen door klanten van Coen Hamming

Jacky
Een zeer prettige coach die je dichterbij je gevoel laat staan zonder zweverig te zijn. Voor mijn een erg prettige combinatie. Na de sessies bij coach Coen durf ik met volledige vertrouwen in mezelf de wereld in te gaan en mijn leven echt te leven en niet te worden geleefd door trauma.
kate delner
I really enjoyed talking with Coen. He has a way of making things so clear and light. Good stuff!
Janette
Na de gesprekken met Coen zit ik een stuk beter in mijn vel. Mijn relatie met mijn man en kinderen is veel beter en ik ben niet meer zo onzeker en onrustig.
linda
De gesprekken hebben mij erg geholpen bij het maken van een paar belangrijke beslissingen. Zonder de hulp van Coen had ik die nooit durven maken. Dank daarvoor! Groet, Linda
patrick
Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest verwachten van een coach, maar eigenlijk kon ik van alles bespreken met Coen zonder dat dat gek voelde of ongepast. Hij is heel open en zonder oordeel. Ik heb veel gehad aan onze gesprekken.
Marleen
Op aanraden van een vriendin die goede ervaringen had ben ik bij Coach Coen terecht gekomen. Ik voelde me direct op mijn gemak. Coen heeft mij vooral geholpen om dichter bij mijn gevoel te komen. Ik neem nu makkelijker beslissingen die echt bij mij passen. Ik beveel Coen van harte aan.
Nathalie
Coen stelt de juiste vragen om de geest te prikkelen en de ware problemen en uitdaging te onthullen. Hij is motiverend, inspirerend en energiek en daagde mij uit om over mezelf na te denken en stappen te nemen. We hadden diepgaande, openhartige en open coachingsgesprekken. Ik heb veel geleerd over mijn waarden, mijzelf en mijn kompas. Ik leerde kwetsbaar en authentiek te zijn en dat leidde tot inzicht en groei.
Anoniem
Ik ben met mijn vriend bij Coen geweest om ons te helpen met onze relatie die nogal stroef verliep. Coen heeft ons geholpen elkaar beter te leren begrijpen en beter te communiceren met elkaar. We staan nu veel dichter bij elkaar en in plaats dat we de hele tijd ruziën over dingen doen we het echt samen. Daar zijn we Coen heel dankbaar voor!
Anoniem
Het is heel fijn om hele persoonlijke coaching gesprekken te hebben, zonder dat het zwaar, of vermoeiend is. De coaching gesprekken gaven mij juist veel energie en zin om aan de slag te gaan.
Anoniem
Coen is a charming, kind and fun coach! I had several sessions with him and he helped me in taking a difficult decision. He is very understanding and non-judgmental. However, he can challenge you at the right moment. I am really happy I went to his practice.
Linda
Super! Ik heb na een aantal jaar out of the blue een nieuwe sessie met Coen gepland om eindelijk mijn visie op werk helder te krijgen. Een hele uitdaging om dat in een uurtje te doen! En we did it! Coen gebruikt mooie, heldere, creatieve en doortastende technieken om alles op scherp te krijgen. Niet alleen in je hoofd maar ook in je gevoel. En dat alles verpakt in zonneschijn. Heel fijn en effectief! Absolute aanrader. En een zeer fijn mens.
Mathieu
Met 3 coaches heb ik een kennismakingsgesprek gevoerd. Resultaat: Coach 1 was heel begripvol, meelevend en supportive -> op gevoel. Coach 2 was erg direct, kritisch en praktisch -> vrij zakelijk. Coach 3 was Coen, en Coen heeft mij overtuigd omdat hij de perfecte combinatie bood van coach 1 en 2. Namelijk: eerst zorgt hij dat hij tot de kern komt van jouw gevoel. Vervolgens coacht hij op een manier dat je met praktische handvatten naar buiten loopt. Daarnaast is het gewoon een fijne vent. Ik ben heel erg tevreden over Coen!
Stefan
Geweldige coach. Ik contacteerde Coen met een spoedgeval en kon dezelfde dag nog langs. Hij kon me echt helpen.
Anoniem
Ik vind Coen een zeer prettige coach, die goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Plezierig in de omgang.

Schrijf een beoordeling voor deze coach


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: