Coach omschrijving

Ik ben Celine Breeuwsma, zelfstandig gevestigd coach in Nieuwegein. Ik hou van mensen en geloof in de kracht die in elk mens schuilt.

Ik heb een gedegen opleiding tot coach voltooid bij de Academie voor Coaching. Ook heb ik ruim 18 jaar werkervaring als communicatieadviseur bij de gemeentelijke overheid.

Je kunt bij mij terecht voor coachvragen over je persoonlijke ontwikkeling, zowel op gebied van je loopbaan als privé. Die coachvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over het ontbreken van balans in je leven, moeite hebben met het maken van keuzes, last hebben van schuldgevoelens of onzekerheid of geen passie meer kunnen opbrengen voor je werk.

Mijn manier van werken is aandachtsvol en onderzoekend. Je krijgt duidelijke feedback op wat ik bij je voel en zie en ik hou je een spiegel voor. Van jou vraagt dit een open en leergierige houding.

Doel van het coachen is om een bewustwordingsproces bij je in gang te zetten over hetgeen je blokkeert. Door hier bij stil te staan krijg je de kans opnieuw je keuzes te maken en te veranderen. Je grip op het leven wordt groter en je maakt keuzes die jezelf versterken. Je komt steviger in je schoenen te staan.

Naast individuele gesprekken geef ik ook workshops over communicatieve vaardigheden en leven vanuit je eigen kracht.

Wanneer je je telefoonnummer en email adres achterlaat, dan neem ik contact met je op.

Beoordelingen door klanten

Erik
Celine is een hele prettige coach die door haar manier van werken je echt op je gemak stelt en daardoor raak je samen gemakkelijk naar de kern van de zaak. Ze houdt je zeker een spiegel voor, maar wel met het doel om van daar uit stappen te maken en sterker terug te komen op een manier die jou het beste past.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: