Coach omschrijving

Welkom op het profiel van Otter Natuurcoaching. Ik ben Anneke Otter en neem jou graag mee naar buiten, de natuur in!

Ervaar je op dit moment (veel) stress in je leven (op gebied van loopbaan, gezin, relaties), ben je moe, uit balans, heb je last van lichamelijke klachten? Heb je behoefte om met jezelf aan de slag te gaan, maar weet je nog niet precies hoe?

Ik neem je graag mee naar buiten, alles voelt daardoor vaak al lichter en overzichtelijker. Het buiten in de natuur zijn geeft de nodige rust en ruimte, waardoor je makkelijker loskomt van bestaande (denk)patronen om vervolgens je gevoel meer toe te kunnen laten. Veel mensen lopen vast in het denken en praten over. Mogelijk weet je al heel goed hoe het zit en wat er nodig is, maar wat vanuit het denken meestal niet lukt is om duurzame veranderingen aan te brengen in je leven.

Wanneer je zowel fysiek als mentaal in beweging wilt komen neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling!


Beoordelingen door klanten

Debbie
Doordat Anneke de juiste vragen stelde, en ik mezelf hoorde antwoorden kreeg ik veel meer inzicht in waar ik heen wilde.
Aan 2 wandelingen bleek ik genoeg te hebben.
En ben ik een andere weg ingeslagen op werkgebied. Waar ik me veel gelukkiger bij voel.
Anoniem
Dit was puur vrijblijvende kennismaking een natuur wandeling die echter niet bij mij past!
Naomi
Vorige maand hebben wij een teamdag gehad en daarin heeft Anneke opdrachten vanuit haar natuurcoaching terug laten komen. We zijn begonnen met een wandeling. Op de helft van de wandeling moesten we, met een ruimte van 30 sec ertussen, achter elkaar lopen in stilte. Dit was een bijzondere ervaring, ondanks dat je met een grote groep bent word je op dat moment heel bewust van jezelf en je omgeving.
Na de wandeling hebben we in groepjes de volgende opdracht gedaan, zoek een voorwerp in de natuur die kenmerkend is voor jou en leg dit uit. Dit was een goede opdracht om je teamgenoten beter te leren kennen.

Al met al een hele ontspannen en leuke dag gehad dankzij Anneke.
Marieke
Ik zat in de knoop met mijn werk, ik wilde de volgende stap zetten maar wist niet precies hoe. De wandeling met Anneke maakte meer in mij los dan ik vooraf had verwacht. Ik maakte een klein kunstwerkje van bladeren en ik moest mijn werk daarin visualiseren. Dat was zeer effectief! Daardoor kon ik de vinger op de pijnlijke plek leggen! Het heeft mij geholpen met meer inzicht te krijgen in waar ik heen wil met mijn werk!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: