Coach omschrijving

Ervaar je stress op je werk, binnen een relatie, in de opvoeding van je kinderen? Ben je al langere tijd niet in balans en voelt leven soms misschien zelfs meer als overleven?

Veel mensen lopen vast in het denken/praten over. Ik neem je graag mee de natuur in voor de nodige rust en ruimte én om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. De natuur heeft een sterke symbolische waarde die bij het coachen regelmatig wordt ingezet voor ervaringsoefeningen om zo te komen tot verrassend snelle inzichten over jezelf, waar je vandaan komt, waar je naar toe wilt en wat jou weerhoudt om te komen waar je naar toe wilt.

Mijn doel is om jou weer in contact te brengen met je gevoel, zodat je in staat gaat zijn om in het dagelijks leven meer naar je gevoel te luisteren. Voor een fijn en ontspannen leven is het essentieel om met regelmaat aandacht te hebben voor jezelf, om te voelen en onderzoeken wat iets met je doet. Veel mensen zijn geneigd om signalen van stress te vermijden en/of te negeren, terwijl het juist effectiever is om er aandacht aan te besteden om dan vervolgens beter te weten wat je nodig hebt.

Ik ben zeer ervaren (sinds 2008) in het begeleiden/coachen/ondersteunen van mensen in moeilijke situaties vanuit mijn werk bij de Jeugdbescherming. Vanaf 2016 ben ik mij ook gaan richten op het coachen van mensen in de natuur en ben ik begin 2017 gestart met het opzetten van mijn eigen bedrijf Otter Natuurcoaching.

Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching, Mindful Run/Walk cursussen en Verbindingswandelingen.

Zet de volgende stap en neem contact met mij op voor een gratis kennismakingswandeling om zo te bekijken of ik de juiste persoon ben voor jou!

Beoordelingen door klanten

Naomi
Vorige maand hebben wij een teamdag gehad en daarin heeft Anneke opdrachten vanuit haar natuurcoaching terug laten komen. We zijn begonnen met een wandeling. Op de helft van de wandeling moesten we, met een ruimte van 30 sec ertussen, achter elkaar lopen in stilte. Dit was een bijzondere ervaring, ondanks dat je met een grote groep bent word je op dat moment heel bewust van jezelf en je omgeving.
Na de wandeling hebben we in groepjes de volgende opdracht gedaan, zoek een voorwerp in de natuur die kenmerkend is voor jou en leg dit uit. Dit was een goede opdracht om je teamgenoten beter te leren kennen.

Al met al een hele ontspannen en leuke dag gehad dankzij Anneke.
Marieke
Ik zat in de knoop met mijn werk, ik wilde de volgende stap zetten maar wist niet precies hoe. De wandeling met Anneke maakte meer in mij los dan ik vooraf had verwacht. Ik maakte een klein kunstwerkje van bladeren en ik moest mijn werk daarin visualiseren. Dat was zeer effectief! Daardoor kon ik de vinger op de pijnlijke plek leggen! Het heeft mij geholpen met meer inzicht te krijgen in waar ik heen wil met mijn werk!

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: