Coach omschrijving

Ruim 23 jaar ben ik werkzaam in het bedrijfsleven. Van oorsprong ben ik marketingstrateeg en verandermanager bij het ontwikkelen van nieuwe strategieën.

In 2008 startte ik mijn ondernemerschap als adviseur, coach en mentor voor ondernemers, leidinggevenden en professionals. Ik ben gecertificeerd coach (NOBCO/ EIA / EQA) en begeleid professionals in Persoonlijk Leiderschap. Hiervoor heb ik een Persoonlijk Kompas ontwikkeld.

Je leert eerst meer verbinding met jezelf te maken, waardoor het denken, doen en voelen weer samenkomen. Je wordt bewuster van je interne kompas. Wie wil je zijn, wat vind je belangrijk en wat wil je leren? Je leert reflecteren op situaties en eigen handelen.

Ik gebruik verschillende methodieken van Transactionele Analyse, NLP, Systemisch en lichaamsgericht werken. De accenten liggen op effectieve communicatie, zelfvertrouwen, identiteit en balans vinden. Door mijn ervaring in het bedrijfsleven kan ik me goed verplaatsen in jouw werksituatie.

Wil je meer focus, regie en balans? Vul dan nu het formulier in en ik neem contact met je op.

Beoordelingen door klanten

Bartjan
Ik heb bij Anne zowel een praktisch als gevarieerd coachingstraject doorlopen. Ze heeft een aanpak die zich zowel richt op het werk- als privéleven. Ik koos voor Anne vanwege haar aanpak van verschillende methodes om jezelf beter te leren kennen. Door het traject heb ik voor mijzelf beter helder wat ik op professioneel vlak wil en ben ik mij bewuster van mijn eigen gedrag in contact met anderen. Anne is een prettig en betrokken persoon, ze is professioneel en een stevige gesprekspartner. Ze is erg betrokken, deskundig en door haar aanpak heb ik veel meer rust en balans gevonden in werk en privé.
Patrick
Bij Anne heb ik een zeer leerzaam en inspirerend
coachtraject doorlopen. Ik koos voor Anne vanwege haar relevante werkervaring en coaching aanpak. Ze gebruikt verschillende methodes om jezelf beter te leren kennen. Na elke sessie stap je met nieuwe inzichten en energie naar buiten om dingen anders te gaan doen. Door het traject heb ik scherper gekregen wat ik met mijn werk wil en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag in contact met anderen."
Annelijn
Anne is een heel prettig persoon. Ze is erg betrokken, professioneel en deskundig. Door haar jarenlange ervaring weet zij precies wat nodig is om tot de kern te komen. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en mij het afgelopen jaar geweldig geholpen!
Sammy
Ik heb het traject met Anne zeer prettig ervaren. Haar manier van coachen is deskundig en betrokken. Ik ben bewuster van mijzelf en ik heb meer vertrouwen gekregen. De oefeningen en reflecties waren zeer waardevol. Soms wat confronterend, maar wel op een respectvolle manier. Ik heb nu de tools om verder te gaan.
Ingrid
Anne heeft een duidelijke aanpak. Ze blijft doorvragen, geeft tegengas en komt met concrete handvatten.
De oefeningen hebben mij geholpen om dichter bij mijn gevoel te staan. Dit heeft mij meer focus gegeven en gesterkt in mijn vertrouwen in leidinggeven.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: