Coach omschrijving

Wat houdt je tegen om jouw doelen te bereiken?

Soms weet je dat niet, soms weet je het wel maar lukt het niet om de obstakels te overwinnen. Ik help je jouw doelen te bereiken op een praktisch niveau door je de juiste tools aan te reiken en op een persoonlijk niveau door voelen, denken en handelen in balans te brengen. Wat je tegenhield is opgelost waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden in je werk en leven.

Waar cliënten mij recentelijk voor benaderden

 • leren nee zeggen
 • netwerken en ontwikkelen van communicatieve vaardigheden
 • veranderen van ingesleten reactie patronen in werk en/ of privé
 • spanningsklachten en stressklachten
 • leidinggevende kwaliteiten onderzoeken
 • werken aan assertiviteit
 • werken aan stress gerelateerde fysieke klachten
 • omgaan met privé problemen die een belemmering vormen voor het werk
 • oplossen van angst voor spreken in het openbaar
 • verbeteren van gespreksvaardigheden
Coachings aanpak

Mijn aanpak is doelgericht waarbij ik op zoek ga naar de essentie van je vraag of probleem. Daarvoor zijn vertrouwen en betrokkenheid belangrijke waarden zodat we ook de diepere lagen kunnen raken. Ervan uitgaande dat jij weet wat je wilt bereiken, ben jij ook degene die de route bepaalt. Ik spiegel en confronteer waar nodig is, stel scherpe of betrokken vragen en reik mogelijkheden aan.

Om je gedachtewereld te onderzoeken, werk ik met de 4 vragen van The Work:
 1. Is het waar?
 2. Kun je 100% zeker weten dat het waar is?
 3. Wie ben je als je deze gedachte gelooft?
 4. Wie zou je zijn zonder deze gedachte?
Heb je vragen waarbij je tegen spanningsklachten of emotionele blokkades aanloopt, dan is EFT (Emotional Freedom Techniques) zeer effectief. Je kunt met behulp van EFT elk probleem oplossen waar een vorm van spanning of stress aan ten grondslag ligt.

EFT is:
 • Makkelijk te leren en toe te passen
 • Wetenschappelijk onderzocht
 • Zeer effectief
 • Resultaten zijn snel en blijvend
Benieuwd of ik jou kan helpen? Laat dan je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

EFT is mijn specialisatie en ik geef ook EFT consulten, workshops en opleiding. In 2011 kwam mijn eerste boek uit over EFT: ‘Innerlijke rust met EFT’. Dit zelfhulpboek is bedoeld voor iedereen die zelf met deze methode aan de slag wil gaan.

In het najaar van 2012 is verschenen mijn tweede boek: ‘EFT Werkt!’, een zelfhulpboek om EFT in te zetten voor problemen en vraagstukken op de werkvloer. De boeken zijn verkrijgbaar op internet en in de boekwinkels.

Beoordelingen door klanten

Drs. Karolina F.R. Olgers
Yvonne heeft mij in een kort traject enorm geholpen mijn doelen te bereiken door effectiever te communiceren. Iedereen noemt zich tegenwoordig maar coach, maar Yvonne is gewoon een zeer professionele en echt goede coach! Ik kan haar aan iedereen aan bevelen.
Anoniem
Yvonne Toeset,

Door ontwikkelingen binnen het bedrijf en mijn reacties daarop, ben ik in gesprek gekomen met Yvonne. Eerlijk gezegd van tevoren met een wat sceptisch beeld over wat er ging gebeuren. Uiteindelijk reeds in het eerste gesprek gemerkt dat Yvonne het voor elkaar krijgt om je direct te raken, te begrijpen en direct doorpakt in de gedachten die leven. Waarom doe je dingen die je doet, waarom grijpen sommige dingen je zo aan, waarom kun je in gevallen moeilijk afstand nemen, etc.

Voor mij hebben de gesprekken geleid tot aanzienlijk meer zelfkennis en het heeft mij veel rust gegeven. Sindsdien ben ik op een andere manier omgegaan met situaties. Het is ook goed te beseffen wat je valkuilen zijn, zodat je op het moment dat er een situaties ontstaat, je direct terug kan denken aan de sessies.

Al met al kijk ik terug op een zeer prettige ervaring.
S.Z.
Toen mijn tijdelijke contract niet verlengd kon worden, ben ik bij Yvonne gesprekken gaan voeren voor loopbaanbegeleiding. Yvonne stelde me vragen waardoor ik kritisch ben gaan kijken naar wat mijn behoeften en verlangens zijn omtrent mijn toekomstige werkplek en ze heeft me op een speelse wijze doen ontdekken wat ik meeneem aan kwaliteiten. Dit maakt dat ik tijdens het solliciteren sterker in mijn schoenen sta en mijzelf goed kan profileren. Wat me aanspreekt aan de werkwijze van Yvonne is dat ze veel oplossingsgerichte vragen stelt, waardoor ik wordt aangemoedigd zelf de antwoorden op mijn vragen te vinden. Daarnaast weet ze me in de gesprekken uit de analyse te halen en dichterbij mijn gevoel te brengen. Dit geeft me rust en vertrouwen.
Sophie
Yvonne kan heel goed naar je luisteren en door de juiste vragen te stellen dringt ze door tot de kern van het probleem die soms dieper ligt dan je zelf in eerste instantie denkt.
daardoor merk je dat er echt iets in jezelf verandert en dat er niet alleen aan tijdelijke oplossingen wordt gewerkt.
zij heeft een hele fijne rustige energie die aanstekelijk is. na iedere sessie vertrok ik met een gevoel van opluchting en bevrijding en was ik heel tevreden en positief gestemd omdat ze me liet zien hoe ik vervelende emoties los kan laten.
door me een spiegel voor te houden heeft ze me inzicht gegeven in mijn gedrag en manier van denken, waarmee ik mezelf in de weg zat.
deze ervaring heeft mij erg geholpen. als ik in de toekomst merk dat ik mezelf in de weg zit weet ik dat ik er iets aan kan doen en dat ik weer bij Yvonne terecht kan, wat een erg fijne gedachte is.
Anoniem
Yvonne Toeset kan op heel professionele, maar ook makkelijke en natuurlijke wijze "de blokkade of het probleem" van haar cliënt(e) boven tafel krijgen en met de door haar toegepaste methoden (EFT etc.) de cliënt, weer "beeld en inzicht" geven in datgene wat hem/haar dwars of hoog zit. Door haar vertrouwelijke, begrijpende en innemende manier van werken komt zij heel dichtbij, daar, waar de cliënt voor anderen gesloten is of zich afschermt. Daardoor kan zij daadwerkelijk de echte "kern en/of oorzaak" van bovengenoemde bereiken en bespreken/behandelen.
Ikzelf heb door de fijne sessies weer inzicht, realiteitszin en ordening van gedachten en doelen gevonden/gekregen.
"Zelfreflectie, spiegelen, kijken vanuit een ander perspectief, verdriet parkeren, de realiteit der dingen weer beter zien en doelen voor ogen houden oftewel weer focussen", zijn enkele van de kreten en zaken, welke mij na de sessies bijblijven en meehelpen aan mijn beter functioneren.
Met een meestal moe gevoel, omdat de sessies best intensief zijn, maar altijd zeer opgelucht en me in balans voelend, verlaat ik de sessies.
Ik ben er een veel beter functioneerde figuur van geworden, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn omgeving en geniet nu veel meer van de mogelijkheden en denk veel minder na over de onmogelijkheden. Zaken als: onzekerheid, zelfvertrouwen, twijfelen, angst en verdriet vinden bij Yvonne een goed oor én daadwerkelijke oplossing.
Ondanks mijn aanvankelijke scepsis t.a.v. advies/coaching van buitenaf, ben ik erg gelukkig met het overschrijden van deze drempel.
Het werkt nl. heel erg goed!
Dank Yvonne voor alles wat je voor me hebt gedaan.

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: